Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No to tak jak klapki na kolejne uncharted i the pasy 1886

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdzie robią tego mesjasza no gdzie ja się pytam ? 

Opublikowano

Order to będzie w najgorszym wypadku gra dobra, a U4 jak to Uncharted, jeden z kandydatów do GOTY.

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z takiego przebiegu premiery w KKW. Dzieki klesce Xboxa w Japoni nie musimy sie marwic ze MS skasuje gry kierowane na zachod i ciagle bedziemy dostawać Szefa Kuchni, Pudzianow i samochody co dwa lata zamiast kitajskich lolitek z zelkami.

Smutny obraz współczesnego Janusza.

A czy moglbys mi przytoczyc obraz Januszy z poprzednich epok? Najbardziej zalezy mi na Januszu Baroku, Pozytywizmu, Mlodej Polski, XXlecia miedzywojennego i Janusza Romantyzmu.

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Order to będzie w najgorszym wypadku gra dobra, a U4 jak to Uncharted, jeden z kandydatów do GOTY.

Goty na ppe i growych januszy.
Opublikowano

Zabawnie sie czyta jak klapkom bardziej zalezy na tym zeby SO bylo ch*jowe niz botom zeby bylo dobre xD. I te porownania do Infamous XD.

Zabawnie to się czyta, jak boty robią mesjasza z każdego zapowiedzianego exa, a im bliżej premiery, tym bardziej się wycofują. Kiedyś Ryse, do niedawna Quantum Break, a jak SO zacznie zbierać siódemki to też będzie "nikt się nie spodziewał hitu przecież xD". 

No ale poniekąd rozumiem, tak szczerze to Wy czekacie i tak tylko na remake Halo.

przecież nikt się z tym specjalnie nie kryje. kupujesz sobie takie halo:master chief collection i masz grę na lata nie musząc nawet wychodzić poza niezawodne, dedykowane serwery giganta z redmont do halo: combat evolved. nic więcej do szczęścia nie potrzeba.

Opublikowano

Czego twórców gier nazywasz januszami? :( Przecież ktoś tu wrzucał listę najlepszych gier 7ej generacji wg dużej ilości twórcow gier i ci w większości wybierali Uncharted 2

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Czy wy sie kuzwa kiedys nauczycie ze jest tylko jedna, prawowita gra generacji?

mM2J4BxEnTVyfvPp3mHLJ5mbWrb.jpg

Opublikowano

Cóż, mamy klasyczne CW w pigułce,  zaczyna się "a kto robił z SO mesjasza", a ja przecież nie zacznę wyszukiwać postów z 800 stron. Kto "śledzi" ten temat, ten wie, co reprezentują naczelne boty, i ogólnie by mnie to ryrało,  ale jak ktoś konsekwentnie wytyka klapom pewne zachowania i robi to samo, no to grzechem byłoby tego nie zauważyć. 

Opublikowano

Cóż, mamy klasyczne CW w pigułce,  zaczyna się "a kto robił z SO mesjasza", a ja przecież nie zacznę wyszukiwać postów z 800 stron. Kto "śledzi" ten temat, ten wie, co reprezentują naczelne boty, i ogólnie by mnie to ryrało,  ale jak ktoś konsekwentnie wytyka klapom pewne zachowania i robi to samo, no to grzechem byłoby tego nie zauważyć. 

pokaż mi gdzie tak napisałem.

Opublikowano

W następnym roku Michaelis ^^

Opublikowano

kiedy dwójka?

stawiam na koncowke 2015 ew 1/2q 2016.

Opublikowano

RDR to jest druga czesc, teraz czekamy na trzecia Panowie i Panie.

Opublikowano

Czego twórców gier nazywasz januszami? :( Przecież ktoś tu wrzucał listę najlepszych gier 7ej generacji wg dużej ilości twórcow gier i ci w większości wybierali Uncharted 2

Twórcy januszowych serii wybierają inna januszową serię, ale mi zaskoczenie.
Opublikowano

hahahah gimby nie znajo red dead revolver xD.

Opublikowano

Ten blubler to niezłe prowo. A wy się tak dajecie nabrać :)

Zostałeś zgloszony do moderacji mam nadzieje, że będziesz ukarany.
Opublikowano

RDR grą generacji xD, bo śmiechnę. Zrozumcie w końcu, że jedyną wartą uwagi atrakcją w grze, to gra aktorska i świat do zwiedzania. Sam Gameplay to: zerowe AI, słabe strzelaniny, monotonne i proste misje. Generalnie, gra robiona pod Januszy a ja nie jestem Januszem. Grą generacji z kategorii gier AAA jest tylko Batman ArkhamAsylum.

Opublikowano

Zaraz ktoś wejdzie i ci napisze, że "ARKHAM CITY BO WIĘKSZY ŚWIAT".

Opublikowano

Batman AA grą generacji xD, bo smiechnę. Gra tak samo zrobiona pod januszy jak rdr.

Opublikowano

hahahah gimby nie znajo red dead revolver xD.

rdr to duchowy następca a nie kontynuacja hehe

Opublikowano

Cóż, mamy klasyczne CW w pigułce,  zaczyna się "a kto robił z SO mesjasza", a ja przecież nie zacznę wyszukiwać postów z 800 stron. Kto "śledzi" ten temat, ten wie, co reprezentują naczelne boty

ekhm:

No ku.rwa po prostu. Czuć tutaj takiego dobrego ducha gier video z przed kilku lat. Bez dynamicznej zmiany kamery, z jajem, bez słabo zaimplementowanych qte, gdzie gameplay jest ponad pseudo dobrą fabułę. Wiem, ciężko mnie teraz zrozumieć, ale nic nie poradzę. Myślę gra na konsolę (konsolowa) XXI wieku i widzę:

-Skate

-NBA Homecourt

-pierwszy GeOW

Takie no nie wiem, świeże. Nie 34 TPS czy inne ekszyn-adwenczyr, tylko taki pier.dolony sztos, który mogę zanieść do kumpla, odpalić na jego konsoli/przynieść do niego moją w plecaku, odpalić i grać na zmianę, gdy w tle leci MTV, a matka kolegi zrobiła właśnie kanapki.

Jak dla mnie mega jaranko. Uwielbiam taki styl graficzny, a gameplay wygląda solidnie i nie ogranicza się do zwykłego szczelania. Póki co najmocniejszy ex MS, jeśli o mnie chodzi. Ciekawe czy xboty docenią i się sprzeda, czy niestety zostajemy przy wielkiej trójcy krasnali, pudzianów i samochodzików

Mi się podoba, szczególnie styl graficzny, bardzo przyjemny dla oka, to na pewno będzie miodna dobra gra, Insomniac nie zawiedzie.

ehhh te naczelne boty...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.