Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak se czekam aż mi się Dead Rising 3 odblokuje na Steam, i zagram w glorious 1080p, i patrze na płacz...płacz botkow i klapkow i się pytam

dlaczego jeszcze nie dołączyliście do PC+WiiU master race?

Zarzucasz ludziom, że nie lubią być psami co czekają aż coś po roku ledwo skapnie z konsolowego stołu? No way. Tu ludzie przyzwyczajeni do gier wyjątkowych, ktòrych to konsole są pionierami i nie chcą też grać w archaiczne exy będącymi klikadłami do garbienia/płacenia czy pif pafy sprzed 4 generacji. A najgorsze co, to ludzie obawiają się zostania hipokrytą, ktòry np. uważa early access za coś dobrego, twierdzi że na konsolach same no skillowe gierki, czy też uważa że They Bleed Pixels to najlepsza platformòwka na rynku.

Ale Wii U pikecić zawszę mogę, jako support do ktòregoś current gena ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie wiem czy tylko ja ostatnio jak przeglądam CW  to patrzę na ilość plusików przy poście licząc na jakiś ładny pocisk z którejś ze stron? przy reszcie momentami aż oczy bolą, takie bzdury wypisujecie

Opublikowano

Czekamy dziś na oficjalne dane ilu graczy w polsce czekało dziś w marketach przed otwarciem żeby biec i walczyć o swojego Xboxa One. 

Opublikowano

byłem dzisiaj rano, ale jak zobaczyłem te tłumy to postanowiłem jeszcze trochę poczekać.

Opublikowano

Konsole można było już wczoraj bez problemu kupić w marketach.

Tak swoja drogą ten Killer Instinct jest yebitnie dobry. Chyba trzeba będzie kupić pełną wersję. Tak jak myślałem, dwa startowe exy z Xbona (FM5 i KI) są lepsze niż wszystkie exy, które do tej pory pojawiły się na PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To jest w ogóle pełna wersja KI?

Opublikowano

Wczoraj byłem w sklepie z grami. Ktoś pytał się o dostępność XO. Usłyszał coś jakoś tak: XO bez problemu będzie, jakoś tłumy nie czekają. To nie PS4 gdzie jak dostaliśmy 4 sztuki to schodziły w ciągu chwili od wystawienia.

Mina gościa mieszana. Bo pewnie cieszył się że nie będzie musiał kogoś stratować, a z drugiej strony coś go ukłuło w bociarski pośladek ;)

Opublikowano

niedługo wyjdzie prolog za sześćdziesiąt dziewięć złotych! doskonała konkurencja dla tych dziesiątek bijatyk dostępnych na PS4.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tak se czekam aż mi się Dead Rising 3 odblokuje na Steam, i zagram w glorious 1080p, i patrze na płacz...płacz botkow i klapkow i się pytam

dlaczego jeszcze nie dołączyliście do PC+WiiU master race?

Zarzucasz ludziom, że nie lubią być psami co czekają aż coś po roku ledwo skapnie z konsolowego stołu? No way. Tu ludzie przyzwyczajeni do gier wyjątkowych, ktòrych to konsole są pionierami i nie chcą też grać w archaiczne exy będącymi klikadłami do garbienia/płacenia czy pif pafy sprzed 4 generacji. A najgorsze co, to ludzie obawiają się zostania hipokrytą, ktòry np. uważa early access za coś dobrego, twierdzi że na konsolach same no skillowe gierki, czy też uważa że They Bleed Pixels to najlepsza platformòwka na rynku.

Ale Wii U pikecić zawszę mogę, jako support do ktòregoś current gena ;)

Jedni czekają na wersję PC, inni na wersję PS Plus, jeszcze inni (świadomi konsumenci) spokojnie ogrywają konsolowe exy, a w przypadku czasowych exów, gdzie pewnym jest, że gra wyjdzie też na PC, cierpliwie czekają na prawdziwą wersję w 4k, 8xAA, 60fps, która zrywa klapki.

Opublikowano

ta wersja na STEMa zawiera w sobie ultimate hd turbo edition alpha plus?

Opublikowano

niedługo wyjdzie prolog za sześćdziesiąt dziewięć złotych! doskonała konkurencja dla tych dziesiątek bijatyk dostępnych na PS4.

Chyba wolałbym nie mieć żadnej bijatyki niż kupować ja na części, no ale kto co woli.

Opublikowano

ta wersja na STEMa zawiera w sobie ultimate hd turbo edition alpha plus?

Zawiera wszystko co tylko chcesz, a jak czegoś nie ma, to spokojnie - fani dorobią.

Opublikowano

Chyba wolałbym nie mieć żadnej bijatyki niż kupować ja na części, no ale kto co woli.

powiedz to fanom #driveclub hehe.

tumblr_nbejruz5791qhzinjo1_1280.png

po co takie coś żyje?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ponoć Driveclub mesjasz, zbawiciel, ma leczyć nawet raka. Sprawa jest poważna, proszę nie szkalować najlepszego EXa (którego nie ma) na PS4.

Opublikowano

no Driveclub to raczej płatnego demka nie ma, no chyba że liczysz zapłatę za plusika

Opublikowano

całą gra jest płatnym demem w cenie retail xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

całą gra jest płatnym demem w cenie retail xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Coś jak KI bez trybu story i z 6 postaciami na krzyż.

Opublikowano

komu potrzebny tryb story jak można zawołać kolegę, zamontować dwa takie cudeńka:

kistickimg3.jpg

kistickimg3.jpg

i robić coś takiego:

nikt normalny przecież nie gra trzydziestoma postaciami.

ULTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

a w przypadku czasowych exów, gdzie pewnym jest, że gra wyjdzie też na PC, cierpliwie czekają na prawdziwą wersję w 4k, 8xAA, 60fps, która zrywa klapki.

Zapewne chodzi o Watch Dogsa. Albo AC IV. Albo inne skopane porty. Lub nie warte kupna gdzieforsa tajtana, bo grafika i tak jest przeniesiona z konsol. Ale wydane 2k zawsze wzbudza silne efekty placebo :)

Wracając do rozmòw międzyszlacheckich, to pròbowałem grać w tego KI na krzyżaku z pada od XO, i po paru walkach życzyłem śmierci jego projektantom ;)

Opublikowano

No nie jasne, lepiej mieć 6 zamiast 30, tryb story też nikomu nie potrzebny, po co to, lepiej móc grac tylko z innymi graczami na kanapie lub online.

Logika botów :D

To musi być trolling, nie wierzę, że ktoś może mieć takie klapy na oczach :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Hejtujcie, hejtucie klapiszcze, a KI i tak będzie świetne i lepsze od tych żałosnych exów na PS4.

Opublikowano

sonyklapy nieznające takiego pojęcia jak "community" nie zrozumiejo.

Opublikowano

No nie jasne, lepiej mieć 6 zamiast 30, tryb story też nikomu nie potrzebny, po co to, lepiej móc grac tylko z innymi graczami na kanapie lub online.

Logika botów :D

To musi być trolling, nie wierzę, że ktoś może mieć takie klapy na oczach :)

W tym temacie? Nigdy.

Opublikowano

Hejtujcie, hejtucie klapiszcze, a KI i tak będzie świetne i lepsze od tych żałosnych exów na PS4.

Wyjdzie Bloodborne to cała xbocka podrasa będzie klęczała przed tą genialną grą.

Mark my words

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.