Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W tym miejscu chciałbym pochwalić europejski oddział Sony, w tym Sony Polska, za świetną ofensywę w dniu polskiej premiery XOne. Niby debiutuje dziś u nas nowa konsola, ale to reklamy PlayStation 4 wyskakują z co drugiej stronki, na jaką wchodzę. W dodatku info o prawie 100 tys. czwartych Plejek opchniętych nad Wisłą. Brawo.

Edytowane przez Kasias

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tylko Sony.  

Wyslane z Xbone przy uzyciu gownianego Internet Exlorera.

PS. Jak wpisywac polskie znaki? :P

Ehh, ludzie z dawnego forum XboxOnline...:D Nadal w temacie)) BigDaddy jeszcze żyje?)

Opublikowano

18ETn02.jpg

Ależ riposta w stronę sonybotów. Brawo, BRAWO!

small_960765061.png

Ech ta kurtuazja i ukryte prztyczki. xD

Opublikowano

Yeti się konkretnie poci przy śledzeniu konkurencji. 

Myślałem, że jako rasowy baron i przydupas waldka pogra sobie w piątunio w jakąś szpile- ex i 1080/60.... a jednak nie. Dalej smęci...

Opublikowano

MS ewidentnie większy skill w gimpie.

Opublikowano

Tylko Sony.  

Wyslane z Xbone przy uzyciu gownianego Internet Exlorera.

PS. Jak wpisywac polskie znaki? :P

Ehh, ludzie z dawnego forum XboxOnline... :D Nadal w temacie)) BigDaddy jeszcze żyje?)

Zyje i ma sie dobrze, ale teraz na Teneryfie odpoczywa :)

Xboxonline \m/

Opublikowano

18ETn02.jpg

Ależ riposta w stronę sonybotów. Brawo, BRAWO!

Już nie EX, można składać zamówienia.

Ona jednak ucieka z Xboxa. W czym jeszcze Phil Spencer was okłamał Xboty? Że sprzęt taki Next gen? A chrobocze i trzeszczy jak traktor na polu, i wstyd go na zaszczytnym fotelu pasażera wozić więc w bagażnikach jest przemycany z pod sklepu do domu, tylko po to aby okazało się że nie działa. 

top.png

#Tylko Sony

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Nie podniecaj się tak ussr, bo nikt wprost nie powiedział, że Lara wyjdzie także na PS4, a nie tylko na PC. To że sklepy sobie zamówienia zbierają nic nie znaczy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

to potwierdzony już?

potwierdzony?

potwierdzony?

#POTWIERDZONY?

Opublikowano

@ussr

Do niedawna sklepy przyjmowały zamówienia na Agenta, który nie istnieje także nie podniecaj się tak.

Opublikowano

Nie podniecaj się tak ussr, bo nikt wprost nie powiedział, że Lara wyjdzie także na PS4, a nie tylko na PC. To że sklepy sobie zamówienia zbierają nic nie znaczy.

Sam siebie oszukujesz, a najlepsze jest to, że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Opublikowano

Sam siebie oszukujesz, a najlepsze jest to, że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

W czym niby się oszukuję "mózgowcu"?

Opublikowano

Nie łapiesz "mózgowcu"?

No dawaj, mów :)

Ja doskonale wiem, o co Ci chodzi, ale Ty chyba nie do końca rozumiesz to co czytasz.

Opublikowano

Obaj się oszukujecie taka prawda :)

Opublikowano

Obaj się oszukujecie taka prawda :)

xDDDD

kiedy resetuje sie stan przyznanych plusów? o godz 22 ?

wcześniej nie mogłem rozdawać a teraz znowu moge

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

sprawdziłem, już można. pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Opublikowano

Gram sobie w Dead Rising 3 na pc w 1080 p i niestety tylko 30 fps ... Nie moja wina bo komp by na pewno pociągnął. Tak czy siak 0 zwiech nawet jak na ekranie jest masa zombie :) A jak tam na xbox one ? :>

Opublikowano

Nie licząc oprawy pewnie ten sam ekspirjens(ulubione słowo klapów). Wlasnie sie zastanawiam na którą platformę kupić.

Opublikowano

Podłącz pada od Xone i graj na piecu :)

EDYTA: Chyba, że chcesz grać w co-op'ie, to na Xone.

Opublikowano

Na PC też jest co-op.

Opublikowano

Nie można coop-ować na piecu ?

Mam przewodowego pada od 360tki i ogrywam na nim wszystko na piececie. Świetna sprawa.

Opublikowano

Na PC też jest co-op.

Ale nie ten feeling ;)

Nie można coop-ować na piecu ?

Mam przewodowego pada od 360tki i ogrywam na nim wszystko na piececie. Świetna sprawa.

Pada od Xone, też już można podłączyć do pieca z tego co wiem.

Opublikowano

A są już stery pod pada od Xone? Chyba właśnie nie. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.