Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

sonyboty = autyzm.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

[x]

Zostawiam tego posta do wieczornej herbaty.

Opublikowano
  • Autor

GOTY post. Polecam tego uzytkownika.

Opublikowano

Za dużo tekstu, za mało skryptów :/

Opublikowano

czy sony w swojej nieskonczonej dobroci w imie #4theplayers wprowadzilo juz czy podalo date wprowadzenia fitchera, ktory mial byc dostepny na tej konsoli od poczatku - mowa o instant pause i instant play w dowolnym momencie wzorem psp czy vity ????

Opublikowano
dobry prawilny chłopaczyna.

Jak zaczynałem nie wiedziałem ile włożę w to

Pracy, serca, potu, dni na forach

Mija czas ciągle w głowie słyszę głos

Jedziesz z tym ?nigdy dość!?

(pipi)ony nektar szczęścia 

Opublikowano

Dobrze Soul, dobrze ;DDD

Opublikowano

Hmm, zastanawiam się skąd akurat mem na drabiny i 3 palety na krzyż, kiedy 5 razy częściej trzeba pchać tam jakieś biurka, wózki i inne śmietniki. Czemu nie Popychanie Wózków Remastered Edition?

Opublikowano

Ktoś tak napisał chyba raz w statusach i się przyjęło.

Co by nie pisać, mi tam te noszenie drabiny się podobało. Dlatego też TLOU trafiło do mojego top 3 gier tamtego roku i top 10 generacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Patrząc kto ma tego premiuma, to pasują tam idealnie.

czuję dumę.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Co by nie pisać, mi tam te noszenie drabiny się podobało. Dlatego też TLOU trafiło do mojego top 3 gier tamtego roku i top 10 generacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

wymieniaj top3 tamtego roku i top10 generacji

codziennie ucze sie czegoś nowego :nyam2:

Opublikowano

No przecież masz temat top 7 generacji.

Opublikowano

GTAV, A Link Between Worlds, TLOU, Mario 3DWorld. Nie każ mi robić z tej czwórki top3, bo nie mam serca którejś z tych gier pomijać.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

GTAV, A Link Between Worlds, TLOU, Mario 3DWorld. Nie każ mi robić z tej czwórki top3, bo nie mam serca którejś z tych gier pomijać.

Jak serce nie moze to rozum musi, ja bym to wzial w ten sposob:

1 ex Ninny

1 ex Sony

1 multiplatforma

Opublikowano

Najsprawiedliwiej było by zrobić top 4 i wymienić po najlepszym ex od Big N ,MS , Sony  i do tego dorzucić najlepszą multiplatformę :) Oczywiście jeśli się było posiadaczem wszystkich trzech konsol :sweat:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

To dawajcie swoje typy top 10 w dedykowanym temacie. Nie bez powodu go odkopałem.  :sorcerer:  

Opublikowano

To dawajcie swoje typy top 10 w dedykowanym temacie. Nie bez powodu go odkopałem.  :sorcerer:  

A ja głupi myślałem, że się bawisz w Zeusa z God of Wara :/

GoWd.jpg

Opublikowano

Co się stało, że wojna ustała? Jakiś czas mnie nie było, bo nie umiałem się oderwać od PS3, PS4. Wracam do tematu by poczytać dla śmiechów komenty, a tu nic. Zawiedliście mnie chłopaki  :(

Opublikowano

Co się stało, że wojna ustała? Jakiś czas mnie nie było, bo nie umiałem się oderwać od PS3, PS4. Wracam do tematu by poczytać dla śmiechów komenty, a tu nic. Zawiedliście mnie chłopaki  :(

Wojna skończona. Boty podpisały kapitulację.

Opublikowano

Teraz wszyscy czekamy na Twoją kapitulację.

Opublikowano

Zawieszenie broni na czas eksterminacji pecetowego robactwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.