Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, ex4ct mysli tak samo ja Ty xD. Teraz musisz z tym zyc xD. Haha beka z klapkow zawsze na zawsze xD.

ahahaahahahahahahaa jakie śmieszne

hhn.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Myślę że użytkownik hav3n przekroczył pewne granice tego forum pisząc ten post, postaram się aby ta sprawa nie przeszła bez echa. :)

Opublikowano

wiadomo, internet, sirius biznes, mi to dodaje tylko powera, więc show must go on.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Niektóre łebki dostały Premiuma i gwiazdują jak pajace z marzeniami w stylu "kariera-frajera" na FPE. Wymiotować mi się chce od tego przypływu zieleni. Są ludzie, którzy zasłużyli, nie powiem ale reszta...

Opublikowano

Są jakies granice chamstwa, post hav3n zgłoszony, mam nadzieje że zostaniesz ukarany. Xbotom zaczynają nerwy puszczać i od razu słoma z butów wystaje.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Niektóre łebki dostały Premiuma i gwiazdują jak pajace z marzeniami w stylu "kariera-frajera" na FPE. Wymiotować mi się chce od tego przypływu zieleni. Są ludzie, którzy zasłużyli, nie powiem ale reszta...

Jak tak dalej to będzie wyglądać , to ta ranga zniknie tak samo szybko jak się pojawiła w końcu jej celem nie była taka aktywizacja forumkowego ludu :/

Opublikowano

Sami konfidenci na tym forum

Opublikowano

Obrażajcie konsole i gierki, userów zostawcie w spokoju i będziecie ...

The_Untouchables_30822_Medium.jpg

#Tylko Sony 

Opublikowano

Sami konfidenci na tym forum

Dokładnie, boty znają się na tym fachu najlepiej.
Opublikowano

polizei_12.jpg

zawsze na posterunku.

Opublikowano

Ja już z botków nigdy nie będę się śmiał, ujrzałem ich prawdziwe oblicze. Bowiem posiadacze szrota są ludźmi o wielkim sercu. To typ człowieka, który choć może mieć piękną i mądrą kobietę, wybiera brzydką i głupią, bo wiedzą, że i takie zasługują na miłość. Zamiast kolegować się ze spoko kolesiami, oni stają w obronie tych nie lubianych. Co z tego, że przez to nie chodzą na imprezy, ważne, że grają z takim kolegą w warcaby jemu sprawiają przyjemność. Przykładów można podać jeszcze wiele. Dlatego nie przeszkadza im brzydka konsole, oraz to, że jest żałośnie słaba i nie wyrabia z fullHD. Nie szkodzi im też, że gier dobrych nie ma, bo im i tak dobra zabawa jest obca. Nawet i lepiej, że gier brak, bo mogą przesiadywać na forum i bronić tego szrota, niczym kiedyś kolegów w gimbazie. Oni nawet się modlą aby konsola była wadliwa, aby móc wychwalać serwis, a jak padnie po gwarancji, to kupią radośnie nową, z czego będą dumni, bo wspomogą sprzedaż. Złote serca, ja Wam mówię.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Ból dupy, taki piekny

Czy tylko mnie naciaga, jak czytam posty które próbują podrobić styl Waldka ?

Opublikowano

Pewnie liczył na plusy od #teamSony a tu chuy xD

Opublikowano

Ból dupy, taki piekny

Czy tylko mnie naciaga, jak czytam posty które próbują podrobić styl Waldka ?

Jeśli to do mnie... To kim jest Waldek? Nie znam. Ja tylką prawdę napisałem. Poddaj się temu, już nie musisz skrywać swego wielkiego serca. Jesteśmy z Wami. My klapki powierzchowne, którzy zawsze muszą brać to co najlepsze.

Opublikowano

Grasz w all stars..... koło baroningu to nie stało.... 

Opublikowano

Ja już z botków nigdy nie będę się śmiał, ujrzałem ich prawdziwe oblicze. Bowiem posiadacze szrota są ludźmi o wielkim sercu. To typ człowieka, który choć może mieć piękną i mądrą kobietę, wybiera brzydką i głupią, bo wiedzą, że i takie zasługują na miłość. Zamiast kolegować się ze spoko kolesiami, oni stają w obronie tych nie lubianych. Co z tego, że przez to nie chodzą na imprezy, ważne, że grają z takim kolegą w warcaby jemu sprawiają przyjemność. Przykładów można podać jeszcze wiele. Dlatego nie przeszkadza im brzydka konsole, oraz to, że jest żałośnie słaba i nie wyrabia z fullHD. Nie szkodzi im też, że gier dobrych nie ma, bo im i tak dobra zabawa jest obca. Nawet i lepiej, że gier brak, bo mogą przesiadywać na forum i bronić tego szrota, niczym kiedyś kolegów w gimbazie. Oni nawet się modlą aby konsola była wadliwa, aby móc wychwalać serwis, a jak padnie po gwarancji, to kupią radośnie nową, z czego będą dumni, bo wspomogą sprzedaż. Złote serca, ja Wam mówię.

Co ty pi3rdolisz? Lara Croft to zacna panna jest  :sweat:

Opublikowano

Jako KlapBot jestem zniesmaczony wypocinami Mantis'a , choć powinnismy to docenic pewnie sporo go kosztowało wyprodukowanie tylu zdań :pinch:

Opublikowano

Sama prawda, tylko tyle chciałem napisać.
Opublikowano

Prawda wśród zaślepionych fanów Sony, którzy wzajemnie się nazywają baronami jednocześnie grając w nowego coda/bfa i press x to jason.

Opublikowano

Prawda wśród zaślepionych fanów Sony, którzy wzajemnie się nazywają baronami jednocześnie grając w nowego coda/bfa i press x to jason.

To prawda, nie to co miodny gameplay w Ryse

RyseJoke.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Baronami mogą się nazywać gracze otwarci na wszystkie platformy a nie klapki.

Opublikowano

Tru story! A nie kupił jedną konsole, dziaduje przy plusie i plumka na forum jaki z niego baron LOL 

Opublikowano

Grasz w all stars..... koło baroningu to nie stało.... 

Gram i się świetnie bawię. Baronem jestem może zaledwie w połowie, bo kocham też gry Nintendo, a i swego czasu grałem na xboxach. Xboxa One mimo swojej szrotowości kiedyś kupię, ale to na samym końcu, bo i jest to konsola najgorsza w tej generacji, ale w ogólnym rozrachunku dostanie tych kilka gier, które mnie zainteresują, ale które też nigdy nie będę przedkładał nad gry Sony i Nintendo.

Opublikowano

Cieszę się z premiery Xboxa w Polsce, w końcu można poczytać o niezawodności tej konsoli. Lubię zacząć dzień od poczytania takich kwiatków:

Druga sprawa: ja rozumiem ze forze i fife musze sciagnac, ale wrzucilem wlasnie ryse i mam po 20min 3% instalacji i gierki odpalic nie moge. WTF???

#nextgen #bekazps3była #atucisza #czemu?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.