Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boty ciągle mają nadzieję na porównywalną moc obu konsol :rolleyes:

PRZECIEŻ MOC, GRAFIKA I CYFERKI SIĘ NIE LICZĄ !!!!!

logika xbotów

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepsze to niz ciagle czekac na TLG. Na TGS cos pokaza?

Opublikowano

Na 100%

Opublikowano

Ta obniżka ceny xbone szału nie zrobiła. Na amazonie jest na 43 miejscu, a 56 wersja z kinectem i titanfall. Bundle PS4 z Destiny jest na 4, a sama konsola 7 :)

Opublikowano

Ooo gra z poprzedniej generacji w 1080p? zayebista sprawa mazzeo, jednak z tego xbona to potężna maszyna...a nie czekaj metro redux 900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem z czego beka, ale pewnie grałeś tylko w wersje z ps3 radzę zobaczyć jak wygląda na dobrym PC ta gra i już takiej beki z 900p nie ma.

Opublikowano

Oczywiscie, PS4 ma 2,5krotnie szybsza pamiec, Xbox tutaj rowniez jest z tylu. W jakims stopniu ratuje go ESRAM, ktory juz jest lepiej wykorzystywany w grach niz na premiere konsoli, a developerzy na pewno beda z czasem coraz lepiej poslugiwac sie ta super szybka pamiecia.

eqwaeegqd6icqtk723ve.jpg

Obie konsole nie imponuja niczym(oprocz pamieci w PS4) I za 2-3 lata beda na papierze niszczone przez hiper-duper PC, ale na tym polega przewaga zamknietej architektury, optymalizacji na niej i roznych sztuczek, ze np takie GTAV dziala na 512 mb RAM.

Opublikowano

Wii u pokazuje, że tu nie chodzi o moc tylko o gry im szybciej to zrozumiecie sonoklapy tym lepiej dla was król Spnecer też to załapał dla tego M$ pokazywał, że mają czym walczyć a SONY jak zawsze mamy super grafę i 3 gry na krzyż super partia qurvo!

Opublikowano

Przeciez oczywista sprawa jest , ze FH2 bedzie sie prezentowala klase nizej conajmniej (crossgen lol) niz Driveclub, jak ktos mysli , ze bedzie inaczej , to ostro sie oderwal od rzeczywistosci.

Opublikowano

Ciekawe czy DX12 rzeczywiście coś zmieni. 

Opublikowano

Ooo gra z poprzedniej generacji w 1080p? zayebista sprawa mazzeo, jednak z tego xbona to potężna maszyna...a nie czekaj metro redux 900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem z czego beka, ale pewnie grałeś tylko w wersje z ps3 radzę zobaczyć jak wygląda na dobrym PC ta gra i już takiej beki z 900p nie ma.

Widziałem jak wygląda co nie zmienia faktu że to powinna chodzić w 1080p na obu konsolach.

Opublikowano

Przeciez oczywista sprawa jest , ze FH2 bedzie sie prezentowala klase nizej conajmniej (crossgen lol) niz Driveclub, jak ktos mysli , ze bedzie inaczej , to ostro sie oderwal od rzeczywistosci.

maxresdefault.jpg

vs

i6AsxOQquTXeW.png

dodatkowo

zamknięte 3minutowe trasy vs otwarty świat

8 aut na trasie vs 12

50 aut w ogóle vs ponad 200

tępe boty vs drivatary

z czym do ludzi rly?

Opublikowano

No i? Nikomu to nie przeszkadza się jarać FH2 a w du.pie mieć DC z pierdyliardem drzew. Mazzeo wrzuć lepiej gify bo to przemawia do klapków.

@pawcio

no tak średnio ci powiem. XO to słabszy sprzęt i to już zależy od devów czy im się chce gimnastykować żeby 1080p wyciągać. Zresztą beka, beką jakoś GTA IV ogrywałeś w 640p a jest dla ciebie jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji więc ten tego.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Podtytuł Mejma wygrał, dawać go i jedziemy, po wafla czekać do piątku.

Opublikowano

Brawo mazz. Napisz jeszcze do Evolution żeby ci dali screeny z prototypów, bo ten z zeszłego roku jest zbyt świeży.

PS. 12 aut na trasie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Brawo mazz. Napisz jeszcze do Evolution żeby ci dali screeny z prototypów, bo ten z zeszłego roku jest zbyt świeży.

PS. 12 aut na trasie.

padam na kolana, bo wziąłem to co jest w google grafika pod tytułem "driveclub direct feed". Nie moja wina że dałny wyruchały klapów w kakaowe oko i przez rok nie wydają gry.

Opublikowano

Nie no biednie wygląda FH2 w stosunku do DC tylko, że nic nadal nie wiem o grze od evolution tak na dobrą sprawę (w sensie czy jest to po prostu dobra gra) no ale na bezrybiu itp

Opublikowano

z FH2 bedzie tak samo z Titanfallem , duzo szczekania a potem troszke lipa z gierka "no nie wiem co tak slabo" + identyczny ekspiriens na pastgenie

Opublikowano

No bo gta 4 jest zayebiste wszędzie. :P

Opublikowano

Coś u Ciebie słabo z %

Wszystko gra : )

1,310 Gflops vs 1,843 Gflops

Policz jeszcze raz.

Opublikowano

Widziałem jak wygląda co nie zmienia faktu że to powinna chodzić w 1080p na obu konsolach.

Tworcy jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa co do optymilizacji, a uwolnienie 10% mocy GPU moze pomoc w osiagnieciu 1080p na Xbonie.

Opublikowano

ktore sa multiplatformami.

Na Xboxie gorszymi
Exact w formie. Destiny na obu konsolach 1080p/30fps a nowy BF 1080p/60fps. Zostaje liczenie drzew w DriveGuardian.
Ale ja wam dobrze życzę przecież, oby wreszcie ogarneli obie konsole i rozpoczęła się walka na gry.
Opublikowano

z FH2 bedzie tak samo z Titanfallem , duzo szczekania a potem troszke lipa z gierka "no nie wiem co tak slabo" + identyczny ekspiriens na pastgenie

No i pozostają wam takie żałosne posty.

Opublikowano

Chyba sam nie wiesz o czym piszesz. TF to najpopularniejsza gra na Xone w ogóle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.