Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boty ciągle mają nadzieję na porównywalną moc obu konsol :rolleyes:

PRZECIEŻ MOC, GRAFIKA I CYFERKI SIĘ NIE LICZĄ !!!!!

logika xbotów

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepsze to niz ciagle czekac na TLG. Na TGS cos pokaza?

Opublikowano

Na 100%

Opublikowano

Ta obniżka ceny xbone szału nie zrobiła. Na amazonie jest na 43 miejscu, a 56 wersja z kinectem i titanfall. Bundle PS4 z Destiny jest na 4, a sama konsola 7 :)

Opublikowano

Ooo gra z poprzedniej generacji w 1080p? zayebista sprawa mazzeo, jednak z tego xbona to potężna maszyna...a nie czekaj metro redux 900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem z czego beka, ale pewnie grałeś tylko w wersje z ps3 radzę zobaczyć jak wygląda na dobrym PC ta gra i już takiej beki z 900p nie ma.

Opublikowano

Oczywiscie, PS4 ma 2,5krotnie szybsza pamiec, Xbox tutaj rowniez jest z tylu. W jakims stopniu ratuje go ESRAM, ktory juz jest lepiej wykorzystywany w grach niz na premiere konsoli, a developerzy na pewno beda z czasem coraz lepiej poslugiwac sie ta super szybka pamiecia.

eqwaeegqd6icqtk723ve.jpg

Obie konsole nie imponuja niczym(oprocz pamieci w PS4) I za 2-3 lata beda na papierze niszczone przez hiper-duper PC, ale na tym polega przewaga zamknietej architektury, optymalizacji na niej i roznych sztuczek, ze np takie GTAV dziala na 512 mb RAM.

Opublikowano

Wii u pokazuje, że tu nie chodzi o moc tylko o gry im szybciej to zrozumiecie sonoklapy tym lepiej dla was król Spnecer też to załapał dla tego M$ pokazywał, że mają czym walczyć a SONY jak zawsze mamy super grafę i 3 gry na krzyż super partia qurvo!

Opublikowano

Przeciez oczywista sprawa jest , ze FH2 bedzie sie prezentowala klase nizej conajmniej (crossgen lol) niz Driveclub, jak ktos mysli , ze bedzie inaczej , to ostro sie oderwal od rzeczywistosci.

Opublikowano

Ciekawe czy DX12 rzeczywiście coś zmieni. 

Opublikowano

Ooo gra z poprzedniej generacji w 1080p? zayebista sprawa mazzeo, jednak z tego xbona to potężna maszyna...a nie czekaj metro redux 900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem z czego beka, ale pewnie grałeś tylko w wersje z ps3 radzę zobaczyć jak wygląda na dobrym PC ta gra i już takiej beki z 900p nie ma.

Widziałem jak wygląda co nie zmienia faktu że to powinna chodzić w 1080p na obu konsolach.

Opublikowano

Przeciez oczywista sprawa jest , ze FH2 bedzie sie prezentowala klase nizej conajmniej (crossgen lol) niz Driveclub, jak ktos mysli , ze bedzie inaczej , to ostro sie oderwal od rzeczywistosci.

maxresdefault.jpg

vs

i6AsxOQquTXeW.png

dodatkowo

zamknięte 3minutowe trasy vs otwarty świat

8 aut na trasie vs 12

50 aut w ogóle vs ponad 200

tępe boty vs drivatary

z czym do ludzi rly?

Opublikowano

No i? Nikomu to nie przeszkadza się jarać FH2 a w du.pie mieć DC z pierdyliardem drzew. Mazzeo wrzuć lepiej gify bo to przemawia do klapków.

@pawcio

no tak średnio ci powiem. XO to słabszy sprzęt i to już zależy od devów czy im się chce gimnastykować żeby 1080p wyciągać. Zresztą beka, beką jakoś GTA IV ogrywałeś w 640p a jest dla ciebie jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji więc ten tego.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Podtytuł Mejma wygrał, dawać go i jedziemy, po wafla czekać do piątku.

Opublikowano

Brawo mazz. Napisz jeszcze do Evolution żeby ci dali screeny z prototypów, bo ten z zeszłego roku jest zbyt świeży.

PS. 12 aut na trasie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Brawo mazz. Napisz jeszcze do Evolution żeby ci dali screeny z prototypów, bo ten z zeszłego roku jest zbyt świeży.

PS. 12 aut na trasie.

padam na kolana, bo wziąłem to co jest w google grafika pod tytułem "driveclub direct feed". Nie moja wina że dałny wyruchały klapów w kakaowe oko i przez rok nie wydają gry.

Opublikowano

Nie no biednie wygląda FH2 w stosunku do DC tylko, że nic nadal nie wiem o grze od evolution tak na dobrą sprawę (w sensie czy jest to po prostu dobra gra) no ale na bezrybiu itp

Opublikowano

z FH2 bedzie tak samo z Titanfallem , duzo szczekania a potem troszke lipa z gierka "no nie wiem co tak slabo" + identyczny ekspiriens na pastgenie

Opublikowano

No bo gta 4 jest zayebiste wszędzie. :P

Opublikowano

Coś u Ciebie słabo z %

Wszystko gra : )

1,310 Gflops vs 1,843 Gflops

Policz jeszcze raz.

Opublikowano

Widziałem jak wygląda co nie zmienia faktu że to powinna chodzić w 1080p na obu konsolach.

Tworcy jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa co do optymilizacji, a uwolnienie 10% mocy GPU moze pomoc w osiagnieciu 1080p na Xbonie.

Opublikowano

ktore sa multiplatformami.

Na Xboxie gorszymi
Exact w formie. Destiny na obu konsolach 1080p/30fps a nowy BF 1080p/60fps. Zostaje liczenie drzew w DriveGuardian.
Ale ja wam dobrze życzę przecież, oby wreszcie ogarneli obie konsole i rozpoczęła się walka na gry.
Opublikowano

z FH2 bedzie tak samo z Titanfallem , duzo szczekania a potem troszke lipa z gierka "no nie wiem co tak slabo" + identyczny ekspiriens na pastgenie

No i pozostają wam takie żałosne posty.

Opublikowano

Chyba sam nie wiesz o czym piszesz. TF to najpopularniejsza gra na Xone w ogóle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.