Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Reklamy bitki Naruto w polskiej TV. Co ja pacze :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na jakim kanale widziałeś? Muszę to zobaczyć na własne oczy :)

Opublikowano

tak czy owak 2:0 dla mnie i to jeszcze przed obiadem.

mama obiad gotuje po pracy dopiero? :empathy:

Przemawia przez ciebie zazdrość o normalny obiad. Otrzyj łzy i wracaj do sałaty.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

A przez Ciebie głupota, pytanie co lepsze?

Opublikowano

Na jakim kanale widziałeś? Muszę to zobaczyć na własne oczy :)

AXN Spin HD. Dzisiaj dwa razy - w trakcie i po Dragon Ball Kai :D

Opublikowano

tak czy owak 2:0 dla mnie i to jeszcze przed obiadem.

mama obiad gotuje po pracy dopiero? :empathy:

Przemawia przez ciebie zazdrość o normalny obiad. Otrzyj łzy i wracaj do sałaty.

ah1IFXW.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Salata rzadzi swiatem.

Z tego co widze to Evolution bierze przyklad z Telltale, wydaja gre w epizodach :D

Opublikowano

Bluber, ale blacharstwa to mi nie wmawiaj. Są jakieś granice.

Opublikowano

Ale klapki są!

Opublikowano

Odnośnie Waszej Małej wojenki dotyczącej designu konsol chciałem tylko zaznaczyć, że te nowe magnetowidy nie mają startu do tego, jak konsole powinny wyglądać.

PS4vsXBOXONE_06.jpg < Nintendo_GameCube.jpg

Ach GameCube, moja ulubiona konsola :) Aż się łezka w oku kręci, na myśl ile czasu spędziłem przy tej konsoli. Jest to piękny system, w stu procentach widać, że konsola, a gry do dziś miazga.

Opublikowano

Gacek spoko. Dobrze się bawiłem przy tych sześciu wartych uwagi grach.

Całe szczęście, że konsola wyszła również w innych kolorach, bo tego fioletu bym nie zdzierżył.

Opublikowano

Ja kupiłem dopiero czarną. Ale też ograłem tylko 6 gier. 

przypadek ? 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Nowy kał może i chodzić w 4k/120fps na ps4 i tak bym go nie kupił, ale widzę, że dla observera czlowieka, który uważa, że xbox wprowadził tępę pif paf online to cod jest kartą przetargową w wojnie konsol olo.

Dla Ciebie 3/4 gier na rynku to (pipi), ale tak sie sklada, ze przynajmniej polowa (jak nie wiecej) botow z tego tematu regularnie ciupie w CODa, podobnie jak czekaja na nowa czesc - od Maciomaniaka, po Kubsona i innych hejtujacych, ktorzy pozniej scalakuja. yolo!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Całe szczęście, że konsola wyszła również w innych kolorach, bo tego fioletu bym nie zdzierżył.

umrzyj

Opublikowano

Gacek spoko. Dobrze się bawiłem przy tych sześciu wartych uwagi grach.

wlasnie pisalem w temacie Janusze gamingu, a tu prosze daleko nie trzeba bylo szukac 

Nowy kał może i chodzić w 4k/120fps na ps4 i tak bym go nie kupił, ale widzę, że dla observera czlowieka, który uważa, że xbox wprowadził tępę pif paf online to cod jest kartą przetargową w wojnie konsol olo.

Dla Ciebie 3/4 gier na rynku to (pipi), ale tak sie sklada, ze przynajmniej polowa (jak nie wiecej) botow z tego tematu regularnie ciupie w CODa, podobnie jak czekaja na nowa czesc - od Maciomaniaka, po Kubsona i innych hejtujacych, ktorzy pozniej scalakuja. yolo!

niestety juz o tym kiedys pisalem, ze COD to niestety moje niedoje.banie mozgowe i wyleczyc sie tego nie da :D

umrzyj

dokladnie, fioletowa kostka najlepsza na swiecie <3 

Opublikowano

Ale ja to rozumiem - poza ostatnimi czesciami tez sie dobrze przy tej grze kiedys bawilem.

W nadchodzacych miesiacach zas mam o wiele wieksza ochote obczaic CODa niz BF Hardline.

Opublikowano

przypadek ? 

Rogue Suadron, Eternal Darkness, dwa Residenty, Twin Snakes i Wind Waker?

Te minusy wyżej to rozumiem od lubujących się w odcieniach różowego przedstawicieli mniejszości seksualnych?

Opublikowano

Już to kiedyś mówiłem, ale każdy ma jakąś grę dla januszy, którą lubi.

Problemem jest jak ktoś gra w same gry dla januszy, jak iras.

Opublikowano

przypadek ? 

Te minusy wyżej to rozumiem od lubujących się w odcieniach różowego przedstawicieli mniejszości seksualnych?

Paper Mario, Mario Sunshine, F-Zero, Mario Kart, Fire Emblem i muthafuckin Metroid 1 i 2?

Opublikowano

Już to kiedyś mówiłem, ale każdy ma jakąś grę dla januszy, którą lubi.

Czasem nie wiem co gorsze; psuedo intelektualistyczne snoby "nie zagram bo dla januszy i mainstream", czy ów janusze dla których #1 jest Anczarted, Ubisyfy, czy inne Halo, a action rpg, jrpg, platformówki itp. to dziwactwa, albo gry dla dzieci. 

Zresztą najlepszy podludzizm to i tak akcje w stylu: Watch Dogs/ Anczarted - gjerki dla Januszy, a na koncie rok w rok zaliczany Assasin, COD, Halo, czy ostatni TR "9/10". 

Normalnie, gorzej niż ten krypto gej z American Beauty.  :teehee: 

American+Beauty.JPG

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

W jakie konkretnie gry gra iras?

Opublikowano

no własnie, weź podaj top 10 twoich najlepszych gier ostatnich lat

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

przypadek ?

Hoho mocne słowa jak na osobę, ktora była w związku z drugim klapkiem jako pierwsi na fpe.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.