Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gier poniżej 1080p nie będziesz brał pod uwagę, a jednak planujesz kupić XO i WiiU?

Bo od tych konsol nie oczekuję doznań nextgenowych. Ale tak poważnie mamy prawie 2015 rok, a wy godzicie się na rozdzielczość poniżej 1080p? Z takim myśleniem moglibyśmy z grami na konsole tkwić w SD. Najważniejsza jest grywalność, ale nie ma co stać w miejscu jak Microsoft.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś. Sam sobie przeczysz. Dlaczego mam się nie godzić czasami na rozdzielczość 1080p, skoro niektóre świetne gry wychodzą w niższych rozdzielczościach? Przecież grywalność jest najważniejsza. Od Xboxa nie oczekujesz doznań nextgenowych, a potem piszesz, że nie ma co stać w miejscu jak MS.

xD

Opublikowano

to jest next-gen, tu 60fps powinno być standardem.

Opublikowano

Tak samo jak Xbox traktuje call of duty. Przecież po ich reklamach ma się wrażenie,że te ex na xboxa.

No tak, ale przynajmniej MS na święteczny okres ma jeszcze czymś się pochwalić a sony? Destiny, destiny, destiny potem gdzieś tam #dc i crosplatformowe lbp3 heh.ompany had backed Destiny to such a degree that it considers it a first-party title.

Tylko nie zapominaj, że Sony do tej pory coś wydało a MS nic, więc wiesz. MS ma lepszą końcówkę roku, ale przez resztę nic nie pokazał.

Zresztą prosze nie zapominać o

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

data premiery na europe już jest?

Opublikowano

A o Play- Asia słyszałeś?. Ja takiej Yakuzy Zero się u nas nie doczekam, ale to w niczym nie przeszkadza mi aby sprowadzić tę grę.

Opublikowano

Po omacku będziesz grał czy umiesz japonski?

Opublikowano

^^ nikt z xbotów nie robił dramy, że konsola ma być always online bo chcę iść na grzyby a klapeczki darły mordy jak poje.bane a teraz dostają grę always online i szybko preoderki i cioranie żeby level wbić na szybkensa ehh te chorągiewki, anyway beka z sony straszna, że traktują destiny jak tytuł first party bo sami nic nie mają, żałosne.

No na tym właśnie polega bycie botem, że przyjmujesz bezkrytycznie nawet najbardziej choojowy pomysł MS. Inna sprawa, że to nie prawda. Większość osób narzekała na DRM, część wybrała wygodne milczenie. 

Sony, wobec tytułu third party podejmuje działania marketingowe, które skutecznie niektórym kojarzę grę z ich konsolą. Rzeczywiście, żenada Oo. Pogódźcie się w końcu z tym ,że Bungie robi hit nie tylko Xkloca.

Opublikowano

Przecież to bijatyka. Sam sprowadzałem Tekkena 5 na PSP z Japonii.

Opublikowano

A o Play- Asia słyszałeś?. Ja takiej Yakuzy Zero się u nas nie doczekam, ale to w niczym nie przeszkadza mi aby sprowadzić tę grę.

nie. co to?

Pogódźcie się w końcu z tym ,że Bungie robi hit nie tylko Xkloca.

początek zmiany strategii klapów, zapamiętajcie ten moment. tyle lat beczuni z gejlo, dzisiaj wychodzi gejlo MMO i nagle podjara. co za hipokryzja :confused:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale on pisał o Yakuzie.

Opublikowano

A to krasnale ogrodowe w Destiny już potwierdzili?

Opublikowano

Po omacku będziesz grał czy umiesz japonski?

Internet panie to taki wynalazek w którym jest prawie wszystko. Nawet Yakuza przetłumaczona na zrozumiały język, więc da się jakoś grać.

Opublikowano

A to krasnale ogrodowe w Destiny już potwierdzili?

czasowy ex na xbona.

Nawet Yakuza przetłumaczona na zrozumiały język, więc da się jakoś grać.

komfort grania. w jednej łapie pad, w drugiej skrypt xD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dla takich gier jak Yakuza warto.

Opublikowano

prawdziwy z ciebie zapaleniec, godne podziwu. to jak z tą datą na europe?

Opublikowano

Póki co nie jest znana. Japonia dostaje gierke w grudniu wiec reszta swiata pewnie w 2015.

Opublikowano

Ja o yakuzie zero pisałem
Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać - PS4 potrafi dostarczyć obłędną grafikę w 1080p, kiedy One w niższej rozdzielczości dostarcza gry poprawnie wykonane, ale bez szału.

Niezły troll :) XONE jest w stanie dostarczyć taką samą grafikę tylko w niższej rozdzielczości, co nie jest tak zauważalne jakby niektórzy chcieli. Ja wiem że chciałbyś żeby XONE miał moc Wiiu ale tak nie jest.

Opublikowano

Czym się różni kupno GG na play-asia od botków ściągających xbone'a z amazonu?

XONE jest w stanie dostarczyć taką samą grafikę tylko w niższej rozdzielczości, co nie jest tak zauważalne jakby niektórzy chcieli.

Oczywiście jest znacznie mniej zauważalne niż było przez całą poprzednią generację? lol

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Ja o yakuzie zero pisałem

ja o GG.

Musisz się bluber nauczyć czytać ze zrozumieniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.