Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dobry serwis. mój wrócił z frankfurtu 6 lat temu i działa jak marzenie !

To elegancko, w takim razie nie martwię się już o mojego.  :thumbsup:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

NGwvDZA.jpg

o kur.wens zamiast kalendarz nadchodzących premier to sony daje kalendarz drivecluba czyli rzeczy z którym się evolution nie wyrobiło na premierę 4#theplayers

Opublikowano

NGwvDZA.jpg

o kur.wens zamiast kalendarz nadchodzących premier to sony daje kalendarz drivecluba czyli rzeczy z którym się evolution nie wyrobiło na premierę 4#theplayers

Ten obrazek jest nie tyle żenujący, co smutny.

Opublikowano

Ale to oznacza ze jak kupię Driveclub w pudełku to muszę dokupić season pass?

Opublikowano

A jak myślisz?

Moze bedzie jakas premium edycja za 500zl jak z battlefield 4.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Driveclub to early access?

tak to pierwszy krok w stronę wprowadzeniu tego modelu dystrybucji na ps4. jak powiedziała jakaś ich tam szycha "klapy tego chcą".

Opublikowano

Klapy w temacie o driveclub mowia, ze zapowiada sie pieknie ta rozkladowka. Takze dostaja czego chca.

Czyli w driveclubie po roku platnych dlc bedzie ogolem polowa samochodow mniej niz w horizon 2 na start.

XD

Edytowane przez KopEr

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Klapy w temacie o driveclub mowia, ze zapowiada sie pieknie ta rozkladowka. Takze dostaja czego chca.

Czyli w driveclubie po roku platnych dlc bedzie ogolem polowa samochodow mniej niz w horizon 2 na start.

XD

Jaki nieogar, nie wie ze drajwklap to jest grafika.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

te drzewa rosną z ubiegiem lat jak te w fable?

Opublikowano

te drzewa rosną z ubiegiem lat jak te w fable?

Rosna wraz z progresem czasu rzeczywistego, legenda glosi ze jesli podczas gry zmienisz date w konsoli o jakies 100 lat do przodu to wszystko porosnie zielenia, grzyby przejma wladze nad swiatem i zacznie sie The Last of Us 2, ale to tylko legenda.

Opublikowano

OSTATECZNE ROZWIĄZANIE SPRAWY PPE

okazuje się że jeden z prawilnych xbotów, Psyko, żyje.

Nie piszę już na ppe, wiecie czemu?

BO SZEFOSTWO MU POWIEDZIAŁO ŻEBY PRZESTAŁ TAK DUŻO PISAĆ O XBOXIE XDDDDDD

albo żeby pisał tyle samo tylko więcej negatywnych niusów bo klikają w to wyznawcy kalifatu klaperskiego i jest PINIONDZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

totalna kompromitacja, degrengolada i upadek tego portalu.

Opublikowano

Miło wiedzieć że gra będzie żyła, będzie rozwijana. Podobnie do GT5 i 6, tam nikt nie płakał ludzie grali. Poczekamy na to co Project Cars pokaże na Xboxa, jakie będą różnice, i czy w ogóle będą. Bo porównania jakieś modne się zrobiły. 

Opublikowano

OSTATECZNE ROZWIĄZANIE SPRAWY PPE

okazuje się że jeden z prawilnych xbotów, Psyko, żyje.

Nie piszę już na ppe, wiecie czemu?

BO SZEFOSTWO MU POWIEDZIAŁO ŻEBY PRZESTAŁ TAK DUŻO PISAĆ O XBOXIE XDDDDDD

albo żeby pisał tyle samo tylko więcej negatywnych niusów bo klikają w to wyznawcy kalifatu klaperskiego i jest PINIONDZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

totalna kompromitacja, degrengolada i upadek tego portalu.

#GAMEGATE_PL

spamujcie twittera kosa i butchera i kogo tam jeszcze macie xD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

100 lat temu powiedziałem, że całe PE to playstation, to nie śmiali się.

Opublikowano

Miło wiedzieć że gra będzie żyła, będzie rozwijana. Podobnie do GT5 i 6, tam nikt nie płakał ludzie grali. 

No i przez te lemingi PD wcisnęło auta standard do GT5, GT6 i już zapowiedzieli, że zrobią to w GT7. A jak sprzedaż GT6 się wysypała, to wyłączyli serwery w GT5.

Tak się kończy łykanie przez fanów PS wszystkiego co popadnie.

Z DC też poszli po bandzie. W grze najbardziej będzie brakować aut, to 1/3 dadzą w DLC. Do tego te paczki z płatnymi eventami.

Opublikowano

A Musiol żyje czy zasilacz od Xboxa na łeb se zrzucił?

Opublikowano

Bo wy to nie łykacie. Forza 4,5, w której też jest płatny content. Czy demo KI, gdzie twórcy biorą hajs za rzeczy które powinny w pakiecie od samego poczatku.

Opublikowano

Bo wy to nie łykacie. Forza 4,5, w której też jest płatny content. Czy demo KI, gdzie twórcy biorą hajs za rzeczy które powinny w pakiecie od samego poczatku.

w forzie jest ponad 200 aut chłopie. W DC jest max 50 a kosztuje tyle samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.