Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

możesz jaśniej nadczłowieku?

...

Xbone has no games (a przynajmniej mniej od PS4).

rozwijaj dalej. może za 5 postów przeczytam o tych killerach z lewej strony tabelki.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ile gier z tej poteznej listy 113 pozycji posiadasz na swojej PS4?

co cię to obchodzi?

Opublikowano

...

Jaka zenada.

xDDD

Opublikowano

na cdaction piszą, że w Polsce sprzedało sie do tej pory razem 10.000 sztuk Xboxa, to prawda?

co cię to obchodzi?

co cie to obchodzi co mnie obchodzi

Opublikowano

na cdaction piszą, że w Polsce sprzedało sie do tej pory razem 10.000 sztuk Xboxa, to prawda?

co cię to obchodzi?

co cie to obchodzi co mnie obchodzi

Co cie obchodzi co jego obchodzi co ciebie obchodzi

Opublikowano

...

Jaka zenada.

xDDD

Ty to nawet w Infamous nie grales, wiec lepiej siedz cicho.

Opublikowano

nie no ja bym chętnie poczytał o tych killerach od irasa. tak z 5 z tych 113 by wymienił, no ale skoro ma ciekawsze rzeczy do roboty to co zrobisz? nic nie zrobisz.

Opublikowano

Nikt nawet słowa nie pisał o jakichś killerach. Odbij ode mnie. Jak cię tabelka pokonała, to nie jest mój problem.

Opublikowano

no bo lepiej wkleić tabelkę z miljonem szrotów. liczyłem na jakąś listę kozaków na ps4 (zapewne wypełnioną no brzegi takimi kwiatkami jak diablo, assasins creed, injustice czy watch_dogs obowiązkowo z kierownicą do tego), no ale trudno.

Opublikowano

No niestety takich shitów jak Ryse, Fighters Within czy Kinect Sports Rivals na PS4 nie ma. Może tylko Knack zbliża się poziomem do geniuszu exów na xbone.

Opublikowano

Boty wcześniej walczyły z geometrią, teraz stawiają fanatyzm przeciwko arytmetyce. Liczby nie kłamią, faktów nie przekrzyczycie - PS4 ma więcej lepszych gier.

Opublikowano

Od RYSE to trzy różańće drogi w bok przyjacielu, jedna z najlepiej wyglądających gier na Xbona a i sam gameplay fajny. Mówisz że same hity na Xboxa to fakt ale pochwal się jak tam racery i bitki wyglądają na tej twojej PS4? Wyszły jakieśś od premiery? 113 gier, milion exów.

Opublikowano

Boty wcześniej walczyły z geometrią, teraz stawiają fanatyzm przeciwko arytmetyce. Liczby nie kłamią, faktów nie przekrzyczycie - PS4 ma więcej lepszych gier.

Od kiedy matematyka jest w stanie zmierzyc kryteria jakosciowe? Jesli masz na to jakis model to ekonomia czeka na Twoja prace na ten temat.

Wiecej gier jak najbardziej ma, w tym prawie wszystkie z androida.

Opublikowano

Ten szrot z PSN wpisywany przez klaperski kalifat do tabelek z exami jest wrzucany przez Sony tylko i wyłącznie po to by można było coś z tego brać do PS+ w przyszłości, kiedy to zrozumiecie?

Chociażby miały 110% na metacriticu to konsola stacjonarna podłączona do hdtv to nie miejsce dla nich, no ale w wojence jest argumencik. Szabelka z gierkami androidowymi wygląda pięknie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nowy ex na PS3 zapowiedziany, ah :)

img_teaser.png

F605UeY.jpg

9M7dZRk.jpg

fajnie, nie?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

fajne wygląda. trochę jak punch out! :).

Opublikowano

To Hajime No Ippo? Może się kiedyś za mangę zabiorę, dzięki za przypomnienie.

Opublikowano

Psyko to byl rodzyn. Ksywa zerznieta od usera z forum, babka obita, mycie staremu auta za 50zl a na koniec fochy za brak rangi xtc gdzie nikt go (w sensie psyko) wlasciwie nie chcial. I potem hop na ppe. No nie wiem co tak slabo.

psyko strasznie chuyowy user, z niezłymi rodzynami się zadajesz, Mazz.

a tak w ogóle to dawno nie było tabelek, trzeba prawilnie przypomnieć

u05cZMe.png

widzę, że Sony zrobiło sporą konkurencję dla OUYA i humble bundle

Opublikowano

Więcej gier, więcej eksów pudełkowych, więcej eksów cyfrowych, więcej eksów pudelkowych o najwyższej średniej na Metacritic, więcej eksów cyfrowych o najwyższej średniej na Metacritic. No i oprócz tego tego więcej indyków. #tylkoplaystation

Możecie krzyczeć ile chcecie, ale PS4 wygrywa z Xboxem One w każdej kategorii jeśli chodzi o ilość i jakość dostępnych gier ekskluzywnych. A do tego ma lepsze multiplatformy. Nic dziwnego, że się dużo lepiej sprzedaje.

Opublikowano

Nie ma to jak sugerować się ocenami na MC. Obóz fanboyów Sony zdaje się zapominać, że największe killery na xbona dopiero mają wyjść. Nic dziwnego, że ludzie nie kupują jeszcze nowych konsol, zwłaszcza tej od MS, skoro póki co na niej jedyna flagowa gra to wyścigi. Osobiście nie wyobrażam sobie kupować nowego Xboxa bez nowego Halo. Co ma obecnie do zaoferowania Sony? Killzone, grę z PS3, perspektywę wyjścia samograja 4 i dwóch RPG. Także też wielkiego szału nie ma. Tymbardziej, że jesteśmy jeszcze w okresie, gdzie większość ważnych gier wychodzi również na poprzednią generację.

Opublikowano
Część graczy donosi nam, że mają problemy z uruchomieniem wersji DEMO FIFA 15 na PC. Odkryliśmy, że w większości przypadków problem występuje u graczy, którzy w nazwie użytkownika systemu mają polskie znaki. Aby obejść ten problem, postępujcie z instrukcją dostępną tutaj:

DAT PC GAMING

Opublikowano

widzę, że Sony zrobiło sporą konkurencję dla OUYA i humble bundle

nie moja wina, że xboty interesują się tylko AAA cinematic szczelankami z epicką zabawą z czasem (QB oraz Forza) oraz nudne kopie LBP jak Spark. My za to poświecamy również uwagę tym mniejszym tytułem, w które wlano tyle serca.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.