Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A co nas klapów wasz zielony chejt obchodzi. ;) Bawcie się świetnie grając w Forzę Horizon 2, my będziemy tak samo się bawić śmigając w DC. 

chejt ? :teehee:

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chejt umm ok

Opublikowano

Cokolwiek, bo czytając te głupoty sam głupieje pisząc takie kwiatki. 

HATE. 

face palm, moja wina. 

Opublikowano

ten temat idealnie pokazuje, ze jak sie jest na przegranej pozycji, to sie zaczynaja wjazdy nie zwiazane z konsolami. xboty, tak pewne swojej wygranej, ze zaczynaja wysmiewac nicki konkurencji.

spuszczacie sie przy pierwszych grach, czy sa brzydkie czy ladne, co nie ma zwiazku z mozliwosciami konsoli, bo poziom gier na poczatku generacji z reguly nie jest najwyzszy. moze wroccie za dwa lata jak juz wyjdzie 10 wartych zagrania gier wiecej. i wtedy oceniajacie mozliwosci konsol i jakosc produkcji na nich.

Ale ty pier.dolisz głupoty.

ty to jestes normalnie easye 2.0 icon_lol.gif

Opublikowano

Co do pieczenia botów o Drivecluba, spójrzmy na listę best sellerów w ogromnym sklepie jakim jest amazon.co.uk

Forza Horizon 2 Xbone 32 miejsce

Forza Horizon 2 X360 59 miejsce

Driveclub 63 miejsce

(pipi)A JAKA BEKA XD Gra, która wychodzi na konsole, których jest 2x mniej na rynku + jeszcze na X360 jest 2x wyżej na liście bestsellerów jednego z największych internetowych sklepów XD

Opublikowano

Jaka beka XD.

Drive Club wychodzi darmo w plusie więc porównywanie tego ile sztuk sprzedało się w sklepie nie ma sensu. Kto ci będzie płacił za coś co dostaje Free. Nawet zagraniczni Janusze nie są tak głupi. 

Opublikowano

Za darmo w plusie to wychodzi demo drivecluba z platyną xD Przypominam kolego, w plusie będzie 1/5 contentu z pełnej wersji, w której i tak nie będzie go za wiele. Całe 10aut i 11tras, to chyba gorzej niż w Gran Turismo Prologue. Rozumiem, że jak ktoś kupił Prologa to GT5 już nie kupował?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Botki spięte bo za 5 dni demo symulatora nowoczesnej farmy wychodzi. Czyli Horizon 2.

a pod koniec miecha wychodzi full czego o driveclubie nie można powiedzieć.

Już macie demo w postaci Forzy 5 i Ki, trochę fail byłby dostać kolejne demo.
Opublikowano

ten temat idealnie pokazuje, ze jak sie jest na przegranej pozycji, to sie zaczynaja wjazdy nie zwiazane z konsolami. xboty, tak pewne swojej wygranej, ze zaczynaja wysmiewac nicki konkurencji.

spuszczacie sie przy pierwszych grach, czy sa brzydkie czy ladne, co nie ma zwiazku z mozliwosciami konsoli, bo poziom gier na poczatku generacji z reguly nie jest najwyzszy. moze wroccie za dwa lata jak juz wyjdzie 10 wartych zagrania gier wiecej. i wtedy oceniajacie mozliwosci konsol i jakosc produkcji na nich.

Ale ty pier.dolisz głupoty.

ty to jestes normalnie easye 2.0 icon_lol.gif
Ale co ty do mnie rozmawiasz?
Opublikowano

No dostanie, ale i tak 210 aut, 3 razy wiekszy teren niż jedynka, zmienne warunki pogodowe w zupełności wystarczy aby spojrzeć na driveclub z politowaniem.

Więcej samochodów, tras i zmienne warunki pogodowe jakoś nie miały znaczenia przy porównywaniu Gran Turismo do Forzy. Zabawnie patrzeć jak się botom nagle priorytety pozamieniały.
Forza może miała ich mniej ale wszystkie były jednakowo za(pipi)iście wykonane ;)

Aha, już ktoś tu umieszczał porównania, gdzie samochody premium w past genowym GT6 były ładniejsze i lepiej wykonane niż w rzekomo next genowym FM5

Opublikowano

No zwłaszcza standardy :teehee:

Opublikowano

Naucz się czytać, bo wyraźnie napisałem premium.

Opublikowano

No w photomode to wiesz...

Opublikowano

Będąc obiektywny to "lancz" trailer Forzy absolutnie fajowy, dziwne że Twórcy odeszli od promowania gry drogimi furami na polach buraków. Wszystko jest w nim na miejscu, za wyjątkiem jednej sekundy pod koniec trailera, oczywiście kupie w dniu premiery.

Naucz się czytać, bo wyraźnie napisałem premium.

kidnappa ogarnij że botki nie zdają sobie sprawy że samochody premium są lepiej wykonane niż nawet te w Forzie 5.
Opublikowano

No właśnie o tym pisałem :) Ktoś tu nawet wrzucał porównania.

Opublikowano

Dla nich grafika nie ma już znaczenia, miała w tamtej generacji, warunki pogodowe mają znaczenie od teraz, w GT5 czy GT6 znaczenia nie miały, jak widzisz ilość samochodów tez ma znaczenie od Horizon, bo w przypadku Forzy 5 tez znaczenia to nie ma, beka straszna z odcinania kuponów w Driveclubie, ale z tego ze samochód który był w Forzie 4 w podstawce a w Forzie 5 jest jako DLC to tez problemu nie ma. Owszem idzie się z tego śmiać i robie tak ale ludzie w moim otoczeniu mogą zacząć myśleć że coś jest ze mną nie tak, bo jak im wytłumaczyć ze hipokryzja jest śmieszna, przecież to raczej powinien być odruch pożałowania, ale jak żałować Januszowych gimbow jak ja ich na oczy nie widziałem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

widzę, że Sony zrobiło sporą konkurencję dla OUYA i humble bundle

nie moja wina, że xboty interesują się tylko AAA cinematic szczelankami z epicką zabawą z czasem (QB oraz Forza) oraz nudne kopie LBP jak Spark. My za to poświecamy również uwagę tym mniejszym tytułem, w które wlano tyle serca.

Śmieszne bo nieprawdziwe :)

wild-sheep-introduces-ps4-exclusive-wild

bloodborne-gamescom.jpg

01_shadows_fear_26893.nphd.png

persona-5-domain.jpg

Prawdziwe :) :) :) 

Opublikowano

Mam nadzieje że panowie z Evolution się ogarną i zrobią nowego MS.Taki mix jedynki z pacific rift z domieszką arctic edge oblany futurystycznym sosem :nyam2:

Ech zrezygnowali ze zrobienia tego :

33.jpg

na rzecz DC :(

Opublikowano

Powinienes zostac Politykiem. Tak zakłamywac rzeczywistosc to tylko Ty , Don i Politycy potraficie

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

nero pisze, że to instrukcja obsługi Xboxa

Opublikowano

Jak zakłamuje rzeczywistość? Gdybym miał teraz PS4 i nadal czekał na Drivecluba który będzie patchowany przez cały 9miesięczny cykl ciążowy to na widok tego zjadłym resztki gumek z analogów DS4.

Opublikowano

nero pisze, że to instrukcja obsługi Xboxa

Pyk o ziemię i ta super obudowa rozleciała się na pół? Tak jak mówiłem - PS4 jest znacznie solidniejsze:

Kolejne kłamstwo xbotów ostatecznie obalone.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jak zakłamuje rzeczywistość? Gdybym miał teraz PS4 i nadal czekał na Drivecluba który będzie patchowany przez cały 9miesięczny cykl ciążowy to na widok tego zjadłym resztki gumek z analogów DS4.

No raczej trzeba się cieszyć, że mają zamiar wspierać grę przez następne miesiące. Logika botów, zrobić grę i ja olać i zacząć robić forze horizon 3.
Opublikowano

No raczej trzeba się cieszyć, że mają zamiar wspierać grę przez następne miesiące. Logika botów, zrobić grę i ja olać i zacząć robić forze horizon 3.

:nuke:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.