Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

5F3.gif?4425

ps4_joey-chiu.gif

749258.gif

Opublikowano

A ja ciągle mam nadzieję, że to Project CARS zgarnie tytuł Best Racing Game 2014. Żeby nie było  to   tylko #xbox tylko #Forza :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

jeśli xbone do czasu premiery Project Cars nie zacznie supportowac kierownic Logitecha to żenada i śmiech na sali (arcadową forze da się przezyc na padzie, choc na kierownicy wrażenia byłyby kilkakrtonie lepsze)

Opublikowano

Pod koniec roku obrodzi dobrymi racerami.

Opublikowano

PS4 już wspiera kierownice logitecha?

Opublikowano

jeśli xbone do czasu premiery Project Cars nie zacznie supportowac kierownic Logitecha to żenada i śmiech na sali (arcadową forze da się przezyc na padzie, choc na kierownicy wrażenia byłyby kilkakrtonie lepsze)

PS4 też nie ma supportu kierownic Logitecha.

PS4 już wspiera kierownice logitecha?

Nie i nie będzie.

Opublikowano

Chu.j, że nie ma 60fps, ważne że pociąg jedzie przy trasie. :potter:

Opublikowano

No pociąg i jazda po burakach to priorytety dla nowej forzy. ;)

Opublikowano

Wy znowu z tym Logitechem? Już wam chyba pisałem, że PS4 godny jest tylko jeden zestaw:

ieCye0EUlyftc.jpg

i7hSlKc8LDXti.jpg

No a botkom zostają wibracje w triggerach.

Opublikowano

Nie dla PSa kiełbasa:

Nauczysz się ty kiedyś nowych słów, czy to dla waszej kościowej rasy zbyt trudne ?

Rasa Panów, Szlachta Xboxa czasem musi używać prostego języka by i robactwo sony zrozumiało przekaz.

Podsumowując, najlepszy gry na XO to już drugi rok z rzędu, przyszły tak samo się zapowiada, tylko XBOX! 

Opublikowano

Wy znowu z tym Logitechem? Już wam chyba pisałem, że PS4 godny jest tylko jeden zestaw:

ieCye0EUlyftc.jpg

i7hSlKc8LDXti.jpg

No spoko, ale wolałbym podłączyć logitecha za 400 pln niż to coś za (o ile mnie google nie okłamuje) 450 dolarów.

Opublikowano

Rzeczywiście oferta x-box w 2013 masakrowała tą z ps3

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 

Opublikowano

Nie dla PSa kiełbasa:

Nauczysz się ty kiedyś nowych słów, czy to dla waszej kościowej rasy zbyt trudne ?

Rasa Panów, Szlachta Xboxa czasem musi używać prostego języka by i robactwo sony zrozumiało przekaz.

Podsumowując, najlepszy gry na XO to już drugi rok z rzędu, przyszły tak samo się zapowiada, tylko XBOX! 

A na tego całego Xbone'a to wyjdzie w końcu jakaś gra z duszą? Czy dalej same erkejdówki (SO, Horizon 2), podkupione u 2-ligowych deweloperów średniaki i pif-pafy?

Opublikowano

Strach się zapytać jaka to jest ta gra z duszą.

Opublikowano

chciałem kupic do końca roku któregoś next gena dla Project Cars, ale skoro obie firmy lecą sobie w kulki i nawet do PS4 nie podepne mojej DFGT to pyerdole taki interes

Opublikowano

ieCye0EUlyftc.jpg

i7hSlKc8LDXti.jpg

No spoko, ale wolałbym podłączyć logitecha za 400 pln niż to coś za (o ile mnie google nie okłamuje) 450 dolarów.

do watch_dogs w sam raz.

Opublikowano

tumblr_mdzg3ikt781r0e42eo3_500.gif

Killzone, Knack vs Forza5, DR3, KI, Ryse

Chociaz nie wiem, jakbys chcial zakrzywiac rzeczywiatosc, z matematyka nie wygrasz.

Opublikowano

Już nie mówiąc o tym, że ziewzone i Knack nie mają startu do tych gier (no może do Ryse).

Opublikowano

TLOU, GT6, Ni No Kuni, Dragons Crown, Sly Cooper 4, GOW Ascension, Ratchet In To The Nexus, Pupeeter. 

Januż pliz. To tak samo jak jarać się że 2005 i 06 należały do 360tki, kiedy dupę kopały wam Okami, SOTC, MGS3, DMC3, GOW itd. itd.

Opublikowano

TLOU, GT6, Ni No Kuni, Dragons Crown, Sly Cooper 4, GOW Ascension, Ratchet In To The Nexus, Pupeeter. 

Januż pliz. To tak samo jak jarać się że 2005 i 06 należały do 360tki, kiedy dupę kopały wam Okami, SOTC, MGS3, DMC3, GOW itd. itd.

Ohoho, nie wiedziałem, że PS3 to 8 generacja. XD

Opublikowano

ibgBDUcQilfHTd.gif

Grafika jak w Sega Rally z początków PS3.

400277843.jpg

Fajny bullshot

sega-rally-revo-20070828075409323.jpg

horizon86fjhl.gif

:wub: patrzę na to i czuje się tak

anigif_excited-ron-6869-1311881136-43.gi

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi oferta psone w 2013, kiedy starsza generacja dawała 5 razy więcej funu?

Opublikowano

co mnie to obchodzi co cię nie obchodzi?

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi oferta psone w 2013, kiedy starsza generacja dawała 5 razy więcej funu?

no to w takim razie po co kupować ps4 skoro ps3 daje 10 razy więcej funu (skoro 5 razy więcej od ps4 to conajmniej dwa razy więcej na xboxie) a ps2 to już w ogóle 6b222358878e9a50b8901c6e76e902d6.png funu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.