Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to teraz w wyścigach dają szlaczki jak jechać, żeby janusze się nie zgubiły? matko bosko, co się z tymi gierkami porobiło?

takie super ficzery to już chyba od trzeciej forzy. janusz sobie cofa czas jak zjedzie ze ścieżki, prosi po prostu odhaczają w menusach  :sorcerer: .

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co za głupota! Krytykować gry tylko dlatego, że są dostępne dla szerszej grupy odbiorców. Przecież one nic na tym nie tracą. To jakby krytykować windy, albo podjazdy dla inwalidów. Bo przecież pros włazi po schodach. 

Opublikowano

lepiej nie mieć niż mieć.

Opublikowano

W Steam Early Access przynajmniej kupującemu nie wmawia się, że kupuje kompletny produkt, a z driveclub jak jest wszyscy wiemy.

Opublikowano

natchnęliście mnie wczoraj i dzisiaj znalazłem w piwnicy mojego ulubionego tycoona z którym (i częścią poprzednią) spędziłem grube setki godzin. zdaje mi się że był jeszcze box, ale jego już nie znalazłem :(

chodzi na windows 7  :wub:

5hMX3aK.jpg

Opublikowano

Theme Park World to była kapitalna gierka ile ja godzin przesiedziałem przy tym na Pc a później na psx. Pamietam wkurzającego lektora na Pc z polskiej wersji. No i gierka na pc i psx troche sie różnily.

Opublikowano

te godziny spędzone w salach konferencyjnych :)

ATD_screen15.jpg

Opublikowano

Będzie w siedemnastym patchu do Driveclub to się wtedy spodoba.

Tam nie trzeba bo i tak sie odbijasz od kamieni prosto na trase.

Opublikowano
Reuters: 'Microsoft announcing Mojang deal on Monday; $2.5 billion'

Enter Minecraft, which is the top paid app both on Apple Inc's (AAPL.O) iOS and Google Inc's (GOOGL.O) Android systems. Microsoft will unveil a $2.5 billion deal to buy its owner on Monday, according to a source briefed on the matter.

http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN0H72EV20140912?irpc=932

$2.5 billion...

Wyobraźcie sobie ile gier mogliby wyprodukować z taką ilością pieniędzy, trzy trylogie Shenmue, 10 gier Platinum Games i całą serię Dark Souls. Ale nie, Minecraft IP! xD

Opublikowano

O Jezuuuuu ile ja w to grałem, jest może jakiś port na iOS?

Opublikowano

Reuters: 'Microsoft announcing Mojang deal on Monday; $2.5 billion'

Enter Minecraft, which is the top paid app both on Apple Inc's (AAPL.O) iOS and Google Inc's (GOOGL.O) Android systems. Microsoft will unveil a $2.5 billion deal to buy its owner on Monday, according to a source briefed on the matter.

http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN0H72EV20140912?irpc=932

$2.5 billion...

Wyobraźcie sobie ile gier mogliby wyprodukować z taką ilością pieniędzy, trzy trylogie Shenmue, 10 gier Platinum Games i całą serię Dark Souls. Ale nie, Minecraft IP! xD

Bo wcale nowych gier nie robią  :sweat:

Opublikowano

te godziny spędzone w salach konferencyjnych :)

ATD_screen15.jpg

Miałem tylko demo i grałem non stop :P

Zawsze mogliby więcej <gwiżdże>

Po co? Ty i tak byś nie kupił Xone, nawet gdyby sfinansowali 20 gier Platinum i pięć serii Dark Souls.

Opublikowano
Po co? Ty i tak byś nie kupił Xone, nawet gdyby sfinansowali 20 gier Platinum i pięć serii Dark Souls.

Absolutnie bym kupił.

Opublikowano

Typowy xbot - po co nowe gierki? Grunt, że $$$ wydają z rozmachem :lol:

Opublikowano

Ale kurde, co to ma za znaczenie, czy Figaro by wtedy Xboksa kupił, czy nie. Chyba lepszym wyborem dla każdego gracza byłaby opcja, którą przedstawił Figaro, a nie kupowanie za 2,5 miliarda studia odpowiedzialnego za Minecrafta (lol). Prawda?

Opublikowano

Tylko, że to jest zakup skierowany raczej na wsparcie ich segmentu urządzeń mobilnych i z samym działem Xo ma mało wspólnego, ale klapy jak zwykle nie ogarniajo :)

Opublikowano

Tylko, że to jest zakup skierowany raczej na wsparcie ich segmentu urządzeń mobilnych i z samym działem Xo ma mało wspólnego, ale klapy jak zwykle nie ogarniajo :)

W soboty też pracujesz?

Opublikowano

ten ból du.py klapów jak na święta 2016 wyjdzie nowy minecraft tylko na xbona. gorączkowe przeczesywanie oferty sklepów w poszukiwaniu wersji na ps4. dziesiątki postów "minecraft 2 potwierdzony jako czasowy ex!". <zaciera rączki>

airline tyccon na iOS'a jest.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Panowie, od dzisiaj i milion drzew będzie też fajne.

jojnaq.gif

Nowy Colin McRae Rally? Kiedy wychodzi ??

Opublikowano

<nostalgia>

Podobno EA tnie nowe Simsy do tego stopnia, że w podstawce nie będzie aut, a simy z etapu dziecka będą się stawać od razu dorosłe z pominięciem wieku dojrzewania :P

Opublikowano

wiadomo, że jedyne słuszne częsci to 1 i 2 

po tej akcji z originem na allegro można kupic całą kolekcję dwójki za 5zł

jakbym miał miejsce na dysku to bym nawet wziął

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

co za każualowa strona. w CW o simsach i minecrafcie. zróbcie następną już.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.