Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tylko czytając temat o Ryse to są tam ludzie, którym ten szrot się podoba :D

ludziki sobie grają w gierkę i piszą, że nawet im się podoba - what kind of sorcery is this?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie grąłem w fulla, ale po becie i alfie Destiny wcale mnie ta średnia ocen nie dziwi.

Opublikowano

Jeśli to jest ten sam kaliber:

5b2ad0a69fe5e433cbf15bcfc9271c68.png

a041fc54771ece9744c599254692872e.png

To to również:

7d263df7d2feb7ae46baa1b746f4fd50.png

d26ada16ecd02f194335d9dc1080854e.png

Zdanie randomowych botów nikogo.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Iras pionku, chodziło o słaba gra, piękna oprawa, no ale nie będę od ciebie wymagać niczego innego prócz uwielbiania UBI.

Nie grąłem w fulla, ale po becie i alfie Destiny wcale mnie ta średnia ocen nie dziwi.

Destiny zasługuje dokładnie na taką średnią. Nie zasługuje natomiast w porównaniu z crapzonem. Krótko mówiąc, średnią ocen można o kant dupy Mendrka rozbić.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

343 Industries <3

Opublikowano

To odniesienia do metacriticu dalej nie są tutaj banowane? Zabić.

Opublikowano

To co panowie, myślę że Destiny będzie miało naklejkę zawodu roku.

Grałeś?

a czy trzeba? wystarczy poczytac opinie graczy.

Opublikowano

@YETI

Jak zobaczyłem go pierwszy raz i czytałem na jego temat (m.in. o 4-osobowym teamie), wymarzyła mi się kooperacyjna, gearsowa jatka w wiktoriańskim Londynie. Następnie po ujawnieniu mega wizualiów, zwątpiłem w czterech, a liczyłem choć na dwie, na wzór kampanii GOW, i co? I (pipi) ;/

Pomyśl jak fajna była by to gierka, gdyby umożliwiono nam np. swobodne zagadywanie ludzi na ulicach w celu uzyskania informacji i wykonywania sub questów, wyboru eliminacji przeciwników na rambo, lub szczególnie na wyższych poziomach na stealth'a. The Order przedstawia wszystkie bolączki dzisiejszej branży. Już nawet cinematic experience w wykonaniu trylogii Drejka, stawiał na więcej czystej gry w grze, oraz skrypty, które można zepsuć - ginąc i gdzie mamy cały czas kontrolę nad postacią (np. sekwencja w walącym się wieżowcu, czy ucieczka przed pędzącą ciężarówką w Nepalu. Plus posiadał co-op i multi. 

Wiem ocenianie go już teraz, oraz krytyka może okazać si nieuzasadniona, ale obstawiam że bez niej, z pewnością dostaniemy podobną wydmuszkę, jak właśnie Ryse. 

hmm a była gdzieś podkreślana liniowość gry czy tylko po video ekipy ppe?

Opublikowano

Knack tez sie im podobal.

Opublikowano

wszędzie jest podkreślana.

Opublikowano

Każdy kto choć trochę siedzi w Halo wie, że dobrze się stało, że Bungie już nie zarządza tą serią. 343 to najlepsze co się ogło przydarzyć mistrzowi kuchni.

Opublikowano

Knack tez sie im podobal.

Knacka bał bym się odpalić jak by mi go w Plusie nawet dali.

Opublikowano

knack to taki poziom gier typu kung fu panda. zapewne za jakiś czas nikt nie będzie pamiętał, że coś takiego istniało w ogóle. coś jak kameo na start x360, z tym że ta gra miała sobą chociaż coś oryginalnego do zaoferowania.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Każdy kto choć trochę siedzi w Halo wie, że dobrze się stało, że Bungie już nie zarządza tą serią. 343 to najlepsze co się ogło przydarzyć mistrzowi kuchni.

eee, czy czasem multiplayer czwórki nie jest kupą, w którą nikt już nie gra?

Opublikowano

YETI i tak nie zagra w THE ORDER bo kupil konsole i nie ma na gry HEHE

Opublikowano

Jest kupą w porównaniu do Halo 1,2,3, ale jest lepsze od Reach.

Opublikowano

:lol:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Mhm. Ja dalej czasem odpalam sobie Halo 2 i pykam parę meczyków w split screenie. Mocarz.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Blacharnia jak zwykle dopisała. Blacharski mesjasz rpg, Divinity: Original Sin, zszedł w zawrotnej liczbie pół miliona egzemplarzy, a developer zastanawia się na blogu, co robić dalej. Mam sugestię - grę na konsole.

Gry kąsolowe tak już młotków odmóżdżyły, że nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią.

http://www.lar.net/2014/09/12/thoughts-after-releasing-divinityoriginal-sin-and-what-comes-next/

Opublikowano

Gry kąsolowe tak już młotków odmóżdżyły, że nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią.

http://www.lar.net/2...hat-comes-next/

Za dużo literek w dodatku po angielsku, nikt ci tego nie przeczyta. Tutaj argumenty się na gifach i tabelkach opierają.

Opublikowano

Grałbym jak opętany przez pół roku. GOTY fhói.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Grałbym jak opętany przez pół roku. GOTY fhói.

Oj tak. Gra wygląda genialnie. Połącz to z Captain Toadem i Xenoblade X, i masz konsolę kompletną na najbliższy czas (w sensie różnorodności gatunkowej).

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

a xeno już potwierdzili, że pierwszy kwartał czy coś koło tego?

Opublikowano

Xenoblade to raczej ciągle wielka niewiadoma jesli chodzi o datę wydania więc nie ma co się do przodu napalać. Na obecną chwilę sama Bayo2 wystarczy jako genialne zwieńczenie growego roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.