Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że nie moją

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Vita bardzo dobra konsola ... na miesiac, moze dwa. Persona, Soul Sacrifice, Gravity Rush i mozna puscic dalej.

Opublikowano

Oficjalny ranking gier video na Vitę:

1. Metal Gear Solid 2 z PS2

2. Persona 4 z PS2

3. Final Fantasy VI z PSX

Znam się na tym, miałem ją 2 razy.

Opublikowano

Dla persony kupie tego trupa chociaż może jednak kupić na ps2, te problemy... :/

Opublikowano

Czezky juz wam zrobi za pare dni zestawienie goty na vite.

Opublikowano

Przecież Czezky już miał Vitę. Widocznie poje,bało go na tyle, że drugi raz kupił, ale nie osądzam, zrobiłem tak samo.

Opublikowano

A to była ta od ketchupu?

Opublikowano

jo

Opublikowano

Ja oddam swoją tylko za darmo i tylko w dobre ręce.

Opublikowano

Co za debile tam piszą :D

Wszystkiemu winny jest Roger, czli naczelny portalu. On sam w PSX Extreme dobrze pisze, ale nie nadaje się na naczelnego. Wystarczy skupić się na dobraniu odpowiedniej ekipy (PSX płaci, więc nie trzeba szukać ludzi bez doświadczenia), dobrej autoryzacji tekstu przed publikacją i problem z głowy. W przypadku ppe.pl wszyscy chyba sami publikują. Wstyd, że taki news się pojawił. Gdyby to się zdarzało rzadko, to można byłoby wybaczyc, ale kwiatki na ppe lądują codziennie. Szkoda, że amatorstwo na ppe.pl źle wpływa na wizerunek pisma. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
YETI

Order to będzie bardzo dobra gra, taka 8/10. Niestety, ze względu na brak co-op czy multi nie ma co liczyć na wyzsze oceny. Za tytułem stoją dwie bardzo dobre ekipy developerskie, gra dostała dodatkowy czas na ukończeniu i pewnie masę kasy od Sony. Mocno trzymam kciuki za ten tytuł, bo desing, czas wiktoriański, ogólna otoczka, to goty i oby gra okazała się sukcesem, to nadgracze otrzymają kolejną serie (ciekawe jakby nazwali drugą część, Order 1886 2, czy Order 1887? ;) ).

Yeti i jego wróżenie z fusów na podstawie gifów, podobnie mówiłeś o Destiny, miała być wy(pipi)ana gra a jak wyszło każdy wie, tylko Ci co tak na niego liczyli, wmawiają sobie, że jest cool, w ogóle nie czują się przez Bungie wydymani.Także to Twoje pitolenie jak będzie the order to sobie możesz w buty wsadzić, czas pokaże jaki będzie, miałem przyjemność zagrać i nie wyglądało to obiecująco, szykuje się drugie RYSE, piękna oprawa z korytarzami i mdłym gameplayem, no ale Ty wiesz przecież lepiej, c'nie?

easye :No podobnie jak Barth - sluchaj - moze sie wam nie podobac. Poki co zawiedzeni sa glownie osoby, ktorzy oczekiwali Singla na miare Mass Efecta, nie mieli w ogole stycznosci z Alpha i Beta, albo osoby ktore i tak nie planowaly kupic, bo zwracaja uwage na srednia ocen, gdzie ludzi wala oczka w dol za brak singla offline.

Albo komus odpowiada ta formula, albo nie, jasne - mozna bylo pare rzeczy zrobic lepiej, zawsze mozna, ale oceny pokroju 6/10 to smiech na sali. Na tej podstawie moge ocenic Singla z wiekszosci czesci HALO na 4/10 i napisac, ze Diablo to rozczarowanie ropku, bo po 5h fabuly totalnie "nie wiem co mozna tam dalej robic"  :teehee:

(pipi) możesz napisać o Diablo, bo masz zerowe pojęcie na temat tej gry, SP jest tylko po to aby nabić 70 lvl, sama kampania jest o niebo lepsza od tych popłuczyn z Destiny, tam z przyjemnością przechodzi się SP raz po raz tą samą klasą postaci w Destiny nawet początkowych misji nie chcę się powtarzać, bo walą schematem na kilometr. Również uważam, że 6/10 to przesadzona ocena, hype znowu zrobił swoje pretensje mogą mieć do siebie, a to, że część sceny Halo gra w tą grę o niczym nie świadczy grają bo czekają na Halo CE, a z braku laku to i kit dobry.

Opublikowano

Oni za to dostają hajs? Za przetłumaczenie 15 linijek z neogafa?

xDDD

Opublikowano

xDDD

Nawet majac ludzi bez doświadczenia (takich amatorów jak teraz), można skupić się na sprawdzaniu tekstów przed publikacją i prowadzić serwis solidnie. Roger, ani nikt z pisma, tego nie robi i takie są właśnie efekty.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

xDDD

W dodatku źle XD
Opublikowano

Koso dał 10- dla MGS4. <niszczyciel autorytetów)

Opublikowano

Ja juz odposcilem sobie ppe, chyba psite stawiam nawet nad nimi...

Obecnie to tylko eurogamer.

Polygamii nie komentuje - dno

Opublikowano
  • Autor

Koledzy, nie było mnie na forumku kilka dni.

Czy wszyscy już rozumieją że Sony (pipi)om jest i musi sczeznąć?

Opublikowano

Gdyby nie Sony to by cię tu nie było, pozdrawiam fan plejstejszyn.

Opublikowano

Gdyby nie Sony to by cię tu nie było, pozdrawiam fan plejstejszyn.

oraz nie byłoby Soulsów oraz Parappa the Rapper. Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

Jak tam Figaro, wydają już wszystkie Dragon Questy na zachód?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.