Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Metacrtic liczy się tylko kiedy trzeba zademonstrować wysokie oceny exów x-box'a. W przypadku ps - do wyśmiania przekupionych (bo wg x-botów za wysokich) ocen, lub (jeśli nie były przekupione) zbyt niskich. Mam nadzieję że pomogłem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Logika xbota:

Ryse ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Killzone: Shadow Fall ze średnią 75% - (pipi), PS4 nie ma exów

Killer Instinct ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

Dead Rising 3 ze średnią 78% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Resogun ze średnią 84% - (pipi), PS4 nie ma exów

Sprawdź tematy tych gier, nawet Xboty, jadą po RYSE, piszą co jest nie tak w DR3 i grzeją się KI, bo ten akurat jest b.dobry.

Tu większość wypowiedzi to czysty trolling.

Opublikowano
Killzone: Shadow Fall ze średnią 75% - (pipi), PS4 nie ma exów

biegasz typem i dron wszystko za ciebie zabija, kto normalny gra w killzone po sieci?

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

biegasz mega irytującym typem w rurkach i czapeczce i strzelasz różowymi laserami, nawet yeti nie może się przemóc żeby w to zagrać.

Resogun ze średnią 84% - (pipi), PS4 nie ma exów

super gierka jak na startowy tytuł w dystrybucji sieciowej. powiedziałbym, że najlepszy ex na ps4.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

biegasz mega irytującym typem w rurkach i czapeczce i strzelasz różowymi laserami, nawet yeti nie może się przemóc żeby w to zagrać.

Ale już Sunset, przy ktorym InFamous ma design horroru, to wielce wyczekiwany mega hit. ;)

Opublikowano

SO - czysty fun, pełna customizacja, horda na ośmiu. #bumhedszot

Opublikowano

Resogun to prawie 2D indie gów,no :/. Jak można w ogóle o tym tytule wspominać. Stateczek szczela xD. Gdzie jakieś epickie skryptowane akcje, epickie widoki?

Opublikowano

I grindowanie żywcem wyjęte z JSR'a :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Logika xbota:

Ryse ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Killzone: Shadow Fall ze średnią 75% - (pipi), PS4 nie ma exów

Killer Instinct ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

Dead Rising 3 ze średnią 78% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Resogun ze średnią 84% - (pipi), PS4 nie ma exów

ale czytać obrazki to chociaż byś się nauczył.

Opublikowano

I grindowanie żywcem wyjęte z JSR'a :D

panowie mamy konesera, klapy nie znajo:

JetSetRadioFuturebox.jpg

Opublikowano

Resogun to prawie 2D indie gów,no :confused:. Jak można w ogóle o tym tytule wspominać. Stateczek szczela xD. Gdzie jakieś epickie skryptowane akcje, epickie widoki?

Ale przez całe 7 lat gry arcade na X360 w skali Resogun były cudownymi exami, prawda?

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

JetSetRadioFuturebox.jpg

Co za gimb. Boty widać nie wiedzą że przed ich ukochanym xboxem była jeszcze konsola na której JSR zadebiutowało:

Jet%20Set%20Radio%20PAL%20DC-front.jpg

No ale wtedy obecni fani xboxa grali na pegazusie, więc mogą myśleć że to seria xboxowa :turned: Dla Dreamcasta zawsze szacunek, japońska sztuka robienia sprzętu i gier, zanim przyleźli amerykanie ze swoimi pifpafami.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy z działu xbone792p

Te brzęczenie to strasznie dziwna sprawa. U mnie to w ogóle było śmiesznie. Tak jak mówiłem, w dashu był cicho, a jak grałem to głośno, ale śmieszne było to, że jak włączałem noktowizor w kamerze w Outlaście, to wtedy hałas stawał się wręcz nie do zniesienia. W każdej grze mi hałasował, ale przy włączeniu noktowizora w outlaście już wręcz wariował.

Mi dzisiaj doszedl moj loniak i oczywiscie brzeczy :P jak go wlaczalem to myslalem, ze jest jakies zwarcie i sie zaraz spali :D jest jakas roznica w dzwonieniu, a zamowieniu serwisu przez stronę?
Na szczescie gwarancji mi naliczylo 2latka i 2 miesiace, takze moga wymieniac, ale mam nadzieje, ze nie dostane uzywanej konsoli.

Ciekawy jestem jakie jeszcze niespodzianki przed nami. Może w FH2 po wjechaniu w buraki xbon bedzie wydawał odgłosy rozjeżdżanych buraków, a gdy w MGS5 koń narobi pod siebie, usłyszymy charakterystyczny dźwięk kupy rozbryzgującej się o ulice.

Trzeba przyznać, że to next geneowe doświadczenie dostępne tylko na xbonie.

Logika xbota:

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO.

Opublikowano

No ale wtedy obecni fani xboxa grali na pegazusie, więc mogą myśleć że to seria xboxowa :turned:

Mała poprawka: obecni fani xboksa wtedy nie grali na Pegazusie - wtedy ich jeszcze nie było na świecie.

Opublikowano

A teraz poproszę cytaty z działu o padach PS4 i jak to sobie ich posiadacze w trakcie naprawy słuchają muzyki ze swojej konsoli. 

Opublikowano

50% sprzedanych Destiny w uk to wersje na xboxy a tyle bylo hajpowania ze strony sony hihi

X360 Zdecydowanie wygrało z PS3 / PS4 zdecydowanie wygrało z XO

A jako ,ze stara generacja nikogo to niedobry bluberku mogłes podac szczegóły

PS4 edition, accompanied by sales from new fixed hardware bundles in both black and white, takes a 46% share, Xbox One 36%, Xbox 360 14% and PS3 4%.

Mimo wszystko, sony try hardowalo żeby zrobić z Destiny exa (bundlowanie konsoli, dlc, lepsza gra na ps4!1!) na ten sezon a tutaj tylko 10% lepsza sprzedaż hihi

A ms raczej w pompie miał marketing gry bungie u siebie.

No w ch.uj miało w pompie, "przypadkowo" na premierę Destiny, MS proponował kupno konsoli PLUS wybór jednej gry za darmo xD

Opublikowano

wiem gdzie debiutowało jet set radio panie observer. xbox dostawał fajne gierki z dreamcasta i jet set radio było jedną z nich. no w każdym razie klapy zaznały jak wjechało na psn.

Opublikowano

A teraz poproszę cytaty z działu o padach PS4 i jak to sobie ich posiadacze w trakcie naprawy słuchają muzyki ze swojej konsoli. 

problem padów PS4 był na początku, teraz już to poprawili, a jak ktoś ma jeszcze problem teraz z pierwszej partii wymieniają mu w sklepie na nowy

ostatnio w dziale Xbox ktoś pytał jak zrobić screena i dostał odpowiedz, że trzeba poczekać aż to dodadzą

Opublikowano

xbox to nawet nie printscreen.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tak, tak, na PS4 nie ma już problemów z padami za to są problemy na XBOXie, sprawdzone info.

Zmiana tematu:
Destiny jest super czy jest słabe, taknie co?!

Opublikowano

destiny - gierka która próbuje być fpsem i mmo naraz. średnio jej wychodzi i to i to.

Opublikowano

pograłem w bete Destiny i nie przekonała mnie ta gra, ale ja nie jestem fanem Killzone i Halo

single nudny, chyba że coop to jeszcze daj rade, pvp skillowy dość

innym sie podoba, zdania podzielone, wiec sie wiecej nie wypowiadam :)

Opublikowano

Dobrze, dobrze.
Ciśniemy tego gniota.

dla przypomnienia co nam BUNGIE obiecało:
DestinyFrog.jpg

Opublikowano

JetSetRadioFuturebox.jpg

Co za gimb. Boty widać nie wiedzą że przed ich ukochanym xboxem była jeszcze konsola na której JSR zadebiutowało:

Jet%20Set%20Radio%20PAL%20DC-front.jpg

No ale wtedy obecni fani xboxa grali na pegazusie, więc mogą myśleć że to seria xboxowa :turned: Dla Dreamcasta zawsze szacunek, japońska sztuka robienia sprzętu i gier, zanim przyleźli amerykanie ze swoimi pifpafami.

Dreamcast the best console ever, po niej mógł tylko jeden wybór XBOX, który trzymał klimacik kozackiego DC, mało tego do rzucił od siebie Halo i Ninja Gaiden, wybacz playstation nie ta liga.

Opublikowano

Niezla beka,na 10 xbonow, 12 jedzie znowu do serwisu.

I z serwisu dostaną porysowana uzywke całą w kleju z naklejek serwisowych. XD

Pomijam fakt ze plastik na xboxie rysuje się od wycierania kurzu, nie żartuje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.