Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Metacrtic liczy się tylko kiedy trzeba zademonstrować wysokie oceny exów x-box'a. W przypadku ps - do wyśmiania przekupionych (bo wg x-botów za wysokich) ocen, lub (jeśli nie były przekupione) zbyt niskich. Mam nadzieję że pomogłem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Logika xbota:

Ryse ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Killzone: Shadow Fall ze średnią 75% - (pipi), PS4 nie ma exów

Killer Instinct ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

Dead Rising 3 ze średnią 78% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Resogun ze średnią 84% - (pipi), PS4 nie ma exów

Sprawdź tematy tych gier, nawet Xboty, jadą po RYSE, piszą co jest nie tak w DR3 i grzeją się KI, bo ten akurat jest b.dobry.

Tu większość wypowiedzi to czysty trolling.

Opublikowano
Killzone: Shadow Fall ze średnią 75% - (pipi), PS4 nie ma exów

biegasz typem i dron wszystko za ciebie zabija, kto normalny gra w killzone po sieci?

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

biegasz mega irytującym typem w rurkach i czapeczce i strzelasz różowymi laserami, nawet yeti nie może się przemóc żeby w to zagrać.

Resogun ze średnią 84% - (pipi), PS4 nie ma exów

super gierka jak na startowy tytuł w dystrybucji sieciowej. powiedziałbym, że najlepszy ex na ps4.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

biegasz mega irytującym typem w rurkach i czapeczce i strzelasz różowymi laserami, nawet yeti nie może się przemóc żeby w to zagrać.

Ale już Sunset, przy ktorym InFamous ma design horroru, to wielce wyczekiwany mega hit. ;)

Opublikowano

SO - czysty fun, pełna customizacja, horda na ośmiu. #bumhedszot

Opublikowano

Resogun to prawie 2D indie gów,no :/. Jak można w ogóle o tym tytule wspominać. Stateczek szczela xD. Gdzie jakieś epickie skryptowane akcje, epickie widoki?

Opublikowano

I grindowanie żywcem wyjęte z JSR'a :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Logika xbota:

Ryse ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Killzone: Shadow Fall ze średnią 75% - (pipi), PS4 nie ma exów

Killer Instinct ze średnią 60% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

InFamous: Second Son ze średnią 80% - (pipi), PS4 nie ma exów

Dead Rising 3 ze średnią 78% - super gra, warto dla niej kupić xboksa.

Resogun ze średnią 84% - (pipi), PS4 nie ma exów

ale czytać obrazki to chociaż byś się nauczył.

Opublikowano

I grindowanie żywcem wyjęte z JSR'a :D

panowie mamy konesera, klapy nie znajo:

JetSetRadioFuturebox.jpg

Opublikowano

Resogun to prawie 2D indie gów,no :confused:. Jak można w ogóle o tym tytule wspominać. Stateczek szczela xD. Gdzie jakieś epickie skryptowane akcje, epickie widoki?

Ale przez całe 7 lat gry arcade na X360 w skali Resogun były cudownymi exami, prawda?

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

JetSetRadioFuturebox.jpg

Co za gimb. Boty widać nie wiedzą że przed ich ukochanym xboxem była jeszcze konsola na której JSR zadebiutowało:

Jet%20Set%20Radio%20PAL%20DC-front.jpg

No ale wtedy obecni fani xboxa grali na pegazusie, więc mogą myśleć że to seria xboxowa :turned: Dla Dreamcasta zawsze szacunek, japońska sztuka robienia sprzętu i gier, zanim przyleźli amerykanie ze swoimi pifpafami.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy z działu xbone792p

Te brzęczenie to strasznie dziwna sprawa. U mnie to w ogóle było śmiesznie. Tak jak mówiłem, w dashu był cicho, a jak grałem to głośno, ale śmieszne było to, że jak włączałem noktowizor w kamerze w Outlaście, to wtedy hałas stawał się wręcz nie do zniesienia. W każdej grze mi hałasował, ale przy włączeniu noktowizora w outlaście już wręcz wariował.

Mi dzisiaj doszedl moj loniak i oczywiscie brzeczy :P jak go wlaczalem to myslalem, ze jest jakies zwarcie i sie zaraz spali :D jest jakas roznica w dzwonieniu, a zamowieniu serwisu przez stronę?
Na szczescie gwarancji mi naliczylo 2latka i 2 miesiace, takze moga wymieniac, ale mam nadzieje, ze nie dostane uzywanej konsoli.

Ciekawy jestem jakie jeszcze niespodzianki przed nami. Może w FH2 po wjechaniu w buraki xbon bedzie wydawał odgłosy rozjeżdżanych buraków, a gdy w MGS5 koń narobi pod siebie, usłyszymy charakterystyczny dźwięk kupy rozbryzgującej się o ulice.

Trzeba przyznać, że to next geneowe doświadczenie dostępne tylko na xbonie.

Logika xbota:

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO.

Opublikowano

No ale wtedy obecni fani xboxa grali na pegazusie, więc mogą myśleć że to seria xboxowa :turned:

Mała poprawka: obecni fani xboksa wtedy nie grali na Pegazusie - wtedy ich jeszcze nie było na świecie.

Opublikowano

A teraz poproszę cytaty z działu o padach PS4 i jak to sobie ich posiadacze w trakcie naprawy słuchają muzyki ze swojej konsoli. 

Opublikowano

50% sprzedanych Destiny w uk to wersje na xboxy a tyle bylo hajpowania ze strony sony hihi

X360 Zdecydowanie wygrało z PS3 / PS4 zdecydowanie wygrało z XO

A jako ,ze stara generacja nikogo to niedobry bluberku mogłes podac szczegóły

PS4 edition, accompanied by sales from new fixed hardware bundles in both black and white, takes a 46% share, Xbox One 36%, Xbox 360 14% and PS3 4%.

Mimo wszystko, sony try hardowalo żeby zrobić z Destiny exa (bundlowanie konsoli, dlc, lepsza gra na ps4!1!) na ten sezon a tutaj tylko 10% lepsza sprzedaż hihi

A ms raczej w pompie miał marketing gry bungie u siebie.

No w ch.uj miało w pompie, "przypadkowo" na premierę Destiny, MS proponował kupno konsoli PLUS wybór jednej gry za darmo xD

Opublikowano

wiem gdzie debiutowało jet set radio panie observer. xbox dostawał fajne gierki z dreamcasta i jet set radio było jedną z nich. no w każdym razie klapy zaznały jak wjechało na psn.

Opublikowano

A teraz poproszę cytaty z działu o padach PS4 i jak to sobie ich posiadacze w trakcie naprawy słuchają muzyki ze swojej konsoli. 

problem padów PS4 był na początku, teraz już to poprawili, a jak ktoś ma jeszcze problem teraz z pierwszej partii wymieniają mu w sklepie na nowy

ostatnio w dziale Xbox ktoś pytał jak zrobić screena i dostał odpowiedz, że trzeba poczekać aż to dodadzą

Opublikowano

xbox to nawet nie printscreen.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tak, tak, na PS4 nie ma już problemów z padami za to są problemy na XBOXie, sprawdzone info.

Zmiana tematu:
Destiny jest super czy jest słabe, taknie co?!

Opublikowano

destiny - gierka która próbuje być fpsem i mmo naraz. średnio jej wychodzi i to i to.

Opublikowano

pograłem w bete Destiny i nie przekonała mnie ta gra, ale ja nie jestem fanem Killzone i Halo

single nudny, chyba że coop to jeszcze daj rade, pvp skillowy dość

innym sie podoba, zdania podzielone, wiec sie wiecej nie wypowiadam :)

Opublikowano

Dobrze, dobrze.
Ciśniemy tego gniota.

dla przypomnienia co nam BUNGIE obiecało:
DestinyFrog.jpg

Opublikowano

JetSetRadioFuturebox.jpg

Co za gimb. Boty widać nie wiedzą że przed ich ukochanym xboxem była jeszcze konsola na której JSR zadebiutowało:

Jet%20Set%20Radio%20PAL%20DC-front.jpg

No ale wtedy obecni fani xboxa grali na pegazusie, więc mogą myśleć że to seria xboxowa :turned: Dla Dreamcasta zawsze szacunek, japońska sztuka robienia sprzętu i gier, zanim przyleźli amerykanie ze swoimi pifpafami.

Dreamcast the best console ever, po niej mógł tylko jeden wybór XBOX, który trzymał klimacik kozackiego DC, mało tego do rzucił od siebie Halo i Ninja Gaiden, wybacz playstation nie ta liga.

Opublikowano

Niezla beka,na 10 xbonow, 12 jedzie znowu do serwisu.

I z serwisu dostaną porysowana uzywke całą w kleju z naklejek serwisowych. XD

Pomijam fakt ze plastik na xboxie rysuje się od wycierania kurzu, nie żartuje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.