Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jednak insomniac ma na koncie trochę więcej gier niż jedno deadlight.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Studio jest tak dobre jak ich ostatnia gra :P

A tą było... R&C Into the Nexus (76), więc jednak jest nadzieja dla SO.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Demo FF XV w zestawie z pełną grą Type-O w marcu dla japonii. Its happening.

Opublikowano

XV to przemalowany Versus?

Opublikowano

a to ci niespodzienka. myślałem, że nie zobaczymy nic ani z ff ani z kingdom hearts aż do przyszłorocznego e3.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tak, chociaż patrząc na dostępne materiały, lepiej napisać, że to przemalowane chu.j wie co.

Opublikowano

Demo FF XV w zestawie z pełną grą Type-O w marcu dla japonii. Its happening.

Ale jeszcze sie okaze ze drobnym druczkiem bedzie napisane:

"you can redeem your final fantasy xv demo code somewhere around 2022, promise, please be excited."

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak, chociaż patrząc na dostępne materiały, lepiej napisać, że to przemalowane chu.j wie co.

no ku.rwa - chciałbym odwidzieć ten ostatni gameplay. no, ale cinematic eperience jest? jest.

Opublikowano

w ogóle podniecacie się tym rime jakby to miało być conajmniej ponowne przyjście chrystusa, a przecież to gierka typów co zrobili deadlight. przypominam marne 68% na gamerankigs. z czym do ludzi? xDDDDDDDDDDDD.

Deadlight bardzo dobra produkcja, skończyłem na 100%. Polecam. No i na PC ma 78%, ale mniejsza o to. Właśnie dlatego nie patrzę na cyferki przy grach, bo potem nie zagrałbym w masę produkcji, które mi się bardzo podobały.

Opublikowano

no ku.rwa - chciałbym odwidzieć ten ostatni gameplay. no, ale cinematic eperience jest? jest.

to ja już wole przebieranie się w sukienkę w VII i zakładanie dźwigni pociągowi w VI (sorry za spoilery)

Opublikowano

albo nie, zmieniam zdanie. efektowne to jest bardzo, a ja i tak wolę akszyn rpg jak na xbota przystało.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

To xbot musisz mu wybaczyć.

Opublikowano

co tam Metacritics, co tam recenzenci Nowe uniwersum Bungie potrzebowało zaledwie 5 dni, aby zarobić ponad 325 milionów dolarów  :D

Opublikowano

Aha, czyli konfa z targow jest 2 tyg przed targami, szkoda, ze z driveclubem sie tak nie pospieszyli.

Opublikowano

na konfie sony przed tgs najbardziej podobał mi się zwiastun far cry z japońskim dubingiem. ten główny czarny charakter i tak wygląda jakby z anime się urwał więc pasowało.

Opublikowano

Miała być jeszcze jedna na tgs.

Czemu. Czemu co rok każdy myśli że jest jeszcze jedna, wyimaginowana konfa na tgs. Czemu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

co dobrego Pany?

i6ZtW2hPBSGNR.gif

iTQciEWcFzIV2.gif

in6iqPDGQPGCx.gif

dziś słabsza jakość bo to ze streama

Opublikowano

Sony spodziewa się stracić 7 miliardów złotych, głównie przez segment smartfonow. Początkowo spodziewali sie zysków.

Sony zawsze w moim sercu, płacze i idzie do sklepu po jakiś produkt najlepszej firmy na świecie, Kaz trzymaj się chłopie!

Opublikowano

co dobrego Pany?

i6ZtW2hPBSGNR.gif

iTQciEWcFzIV2.gif

in6iqPDGQPGCx.gif

dziś słabsza jakość bo to ze streama

To z 360?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.