Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

obejrzałem trailer tego FFXV ja pier.dole mam nadzieje, że kitajce sobie jaja robią

Czemu? Przecież to wygląda awesome. Road trip with bros w klimacie FF. Miszcz.

A daj pan spokój ta seria jest martwa, a ten trailer to lolcontent tysiąclecia dla mnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zapomnieliście wspomnieć, że deszcz w DC będzie "kiedyś" gdy o tej grze nikt nie będzie już pamiętał, a w FH 2 na start.

Opublikowano

obejrzałem trailer tego FFXV ja pier.dole mam nadzieje, że kitajce sobie jaja robią

A daj pan spokój ta seria jest martwa, a ten trailer to lolcontent tysiąclecia dla mnie.

pociesze cie, bedziesz mogl sobie zagrac w D4, ktore "wyglada jak Heavy Rain i Walking Dead".

Opublikowano

Nie, to Ty jesteś dla mnie martwy. Trailer miszcz, w końcu czuć Fajnalowy klimat, przygodę no i ta muzyka. Hajp.

Opublikowano

cos dla blubera

immagine-8.png

SO WALKING DEAD AND HEAVY RAIN!!!111

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
Scalebound will be easier than Platinum's previous titles

Scalebound, Platinum Games’ Xbox One-exclusive action-adventure game, will be easier than the studio's notoriously hard action titles in order to make it more accessible, game director Hideki Kamiya told IGN at TGS.

Kamiya is renowned for his stylish action genre games such as Bayonetta and Devil May Cry, all of which require a level of dedication and a high skill set to dominate.

So the games that I have worked on in the past we can say that they are more about sort of mastery…” Kamiya said in the latest interview. “For this game, Scalebound, of course taking all of the titles that we have worked on, so it is unlike any [game] that we made. And on top of that, the setting of the game, the realm, the world as well as the subject matter, the dragons, and are hoping that will attract a wider audience.”

“Easy or difficult can be defined it so many different ways. For example, if it was a very text or dialog heavy game, but yet you went to point where you felt puzzled,” he said when we asked if that meant that Scalebound will be easier than his previous action games. “So in the past it was really intense, you now really high impact high pace sort of action games that require skills.
“In that sense, it may not deliver the experience you’ve seen from our games but at the same that doesn't mean that it will be easy.”
he explained, adding that there will be various creative ways to approach the battles and encounters.

“So the games that I have worked on, I’ll give one example with Devil May Cry, that was years ago,” he explained. “I was young too when I made that game and if had a user or fan in front of me that said ‘I really tried, but I guess I suck or I just can't get this enemy’ it was easy for me to say ‘that is your kind of skills, you kind of suck.’ That is not the type of difficulty that we are going to demand from the players.”

http://uk.ign.com/articles/2014/09/18/tgs-2014-scalebound-will-be-easier-than-platinums-previous-titles?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+IGNXboxOneAll+%28IGN+Xbox+One+All%29

MS rak branży, musi oczywiście zmuszać Platinum do przypodobywania się szerszej publiczności, w końcu money money tabelki cyferki, hajs się musi zgadzać. Za to po drugiej stronie barykady, Sony reklamuje i szczyci się trudnością Bloodborne. Widać kto ma jaki target.

Opublikowano

cos dla blubera

immagine-8.png

pociesze cie, bedziesz mogl sobie zagrac w D4, ktore "wyglada jak Heavy Rain i Walking Dead".

masz do mnie jeszcze jakieś niuanse czy może skończysz z tą prywatą i sobie pójdziesz panie widzę boga jak się naćpam

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pierw to oni raczej musza kompletnie silnik przemodelowac by zaimplementowac tam deszcz i zmienna pogode - z calym szacunkiem do F5 ale ona ma hiper naleciałości past genowe

O to się nie martw kolego, przypomnij sobie FM2 i to co zrobili w FM3, po za tym to gra startowa, lepsza taka niż żadna. 

Skoro w FH2  ma deszcz to i  FM6 będzie miała, oba studia dzielą się technologiami.

No, jak wydadzą nową wersje xbona z 40% wydajniejszym gpu i 4 razy szybszym ramem, to FM6 może będzie wyglądać tak jak DC.

Daj sobie już spokój z tym bzdetami, nadajesz jak stara płyta non stop to samo. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ty ale gdzie tu prywata? pol godziny temu broniles tego zaje.bistego exa.

zapewne bym widzial boga gdybym zjadl "obiad" u ciebie

Opublikowano

Wiem, że VgChartz, wiem, że premiera Xboxa,ale komicznie wygląda większa ilość sprzedanych Xbox One od PS4 w Japonii  :D

Opublikowano

ty ale gdzie tu prywata? pol godziny temu broniles tego zaje.bistego exa.

zapewne bym widzial boga gdybym zjadl "obiad" u ciebie

ty serio jesteś jakiś dziwnym typem, zapraszam do ignora

Opublikowano

i tak to bedziesz czytal :teehee:  a jak nie, to sie ciesze, udalo mi sie splawic xbota i to w taki sposob, ze nawet nic nie musze robic.  :sorcerer:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Wiem, że VgChartz, wiem, że premiera Xboxa,ale komicznie wygląda większa ilość sprzedanych Xbox One od PS4 w Japonii  :D

System | This Week  | Last Week  | Last Year  |     YTD    |  Last YTD  |     LTD     |----------------------------------------------------------------------------------------| 3DS # |     39.569 |     29.555 |    276.792 |  1.503.894 |  2.813.463 |  16.165.814 ||  PS4  |     23.623 |      7.299 |            |    709.107 |            |     709.107 || PSV # |     13.148 |     15.351 |      6.020 |    886.194 |    698.912 |   3.241.551 ||  WIU  |      7.062 |      7.349 |      5.003 |    396.461 |    445.615 |   1.921.891 ||  PS3  |      6.083 |      6.139 |     12.146 |    366.834 |    618.010 |  10.076.508 ||  XB1  |      3.015 |     25.764 |            |     28.779 |            |      28.779 || PSP # |        101 |        288 |      5.449 |     97.038 |    363.566 |  20.165.447 ||  360  |         96 |        126 |        244 |      8.190 |     18.425 |   1.647.506 |
Opublikowano

i tak to bedziesz czytal :teehee:  a jak nie, to sie ciesze, udalo mi sie splawic xbota i to w taki sposob, ze nawet nic nie musze robic.  :sorcerer:

:teehee: nie wiem czy wiesz, ale ignor działa tak, że to JA nie będe widział twoich naćpanych postów taknieok?

Opublikowano

no ale widze ze nie dziala kosmito, skoro je czytasz, mimo ze nie chcesz  :sorcerer:

gosc wrzucil ignore'a i teraz klika zeby przeczytac. #xbotlogic 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Przeznaczenie.

Opublikowano

po co kupować grę posiadaną już na inną platformę?

Wszystkie te tytuły chodzą gorzej na PS3 i był zmuszony kupić wersje na 360tkę. Klapki były całe mokre od jego łez.

skyrim, rdr i gta iv tak. gta v chodzi i prezentuje się praktycznie tak samo. digital foundry confirmed. chociaż za cholerę nie ogarniam po co mu gorsze wersje 

Opublikowano

Skok to będzie od początku 2015, jak zaczną wychodzić typowo japońskie gry.

Opublikowano

Czemu w takich grach przeciwnicy są terminatorami nic im nie odpada, dekapitacja nie istnieje, przecież to aż się prosi, czemu next gen to jedynie grafika póki co:/

Dokładnie, tylko glorious 1080p a jak typ 'masakruje' dwoma tasakami pacynkę i nic. Tylko krew sika znikąd po czym pacynka upada to tyle.

TAKI NEXTGEN ŻE HOHO

btw japońce grają jak dałny ;/

Edytowane przez koval

Opublikowano

Daddy horizon2 tez sliczny jak na open world ale dawanie jakiegokolwiek gifa z tym smiesznym deszczem i warunkami pogodowymi przy tym jak wygladaja one w driveclub to cios prosto w twoje jajca :P

nie, dla osób które solidnie ograły demo FH2, to DC nie robi wrażenia, taka troszkę ładniejsza gra ze względu na korytarze, teleporty i i zawartość  :)

Opublikowano

Co wyszło w tym tyg na PS4 w Japonii, że taki skok?

W pierwszym tygodniu dali szrotowi szansę, ale się zawiedli, więc zrwócili bonery i kupili nadkonsole.

Opublikowano

Troszke ładniejsza :D. No ja rozumiem że Forza to genialna gra i wogóle ale bez jaj, przecież obiektywnie patrząc to w kwestii grafiki i głosów silnika to całkowicie inny poziom.

Opublikowano

Czy tylko ja dostaję raka za każdym razem gdy ktoś używa określenia "korytarzowe wyścigi"? Ja (pipi)e, jakie to jest głupie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dla mnie to też jakiś słowny archaizm xD

Szkoda, że Evolution nie postarało się o lepszą wydajność w DC. Graficznie "yebiewdenko" ale racery powinny trzymać betonowe 60 klatek. Zwłaszcza na nowej generacji. Forza wyciśnie tyle?

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.