Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Troszke ładniejsza :D. No ja rozumiem że Forza to genialna gra i wogóle ale bez jaj, przecież obiektywnie patrząc to w kwestii grafiki i głosów silnika to całkowicie inny poziom.

Masz rację jak patrze na Uncharted 3 i GTA V mam podobne odczucia, mowa o grafice. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ihrlnPKqVOjHC.gif

JAK TO WYGLĄDA!!!!

Laptopwe cpu&gpu panie.

No właśnie też jestem zawiedziony, że nie poszli w stronę hajendu, bo wtedy mielibyśmy szansę na przeskok jak w poprzedniej generacji.

Opublikowano

Zapomnieliście wspomnieć, że deszcz w DC będzie "kiedyś" gdy o tej grze nikt nie będzie już pamiętał, a w FH 2 na start.

Deszcz pojawi się w patchu do końca roku, gra wychodzi w październiku, a każdy nowy gameplay dodaje cegiełkę wiary w ta produkcję.

Daddy horizon2 tez sliczny jak na open world ale dawanie jakiegokolwiek gifa z tym smiesznym deszczem i warunkami pogodowymi przy tym jak wygladaja one w driveclub to cios prosto w twoje jajca :P

nie, dla osób które solidnie ograły demo FH2, to DC nie robi wrażenia, taka troszkę ładniejsza gra ze względu na korytarze, teleporty i i zawartość :)
Nie

Czy tylko ja dostaję raka za każdym razem gdy ktoś używa określenia "korytarzowe wyścigi"? Ja (pipi)e, jakie to jest głupie.

Te osoby myślą że Forza 5 to open world, nie próbuj ich zrozumieć.
Opublikowano

Czyli nic by się nie stało, gdyby DC wyszło pod koniec 2015, kiedy będzie gotowe. Analogiczna sytuacja jak z GT5.

Opublikowano

Coś widzę, że klapki w Polsce mają mocną pozycję, bo jakoś na amazonie driveclub już prawie wyleciał z top100 best sellerów(96 miejsce), mimo, że grzał tam miejsce tylko 42dni. Horizon 2 z marną grafiką 18 miejsce i 91dni w topce.

Na pewno wyjdzie sequel drivecluba.

Jak usłyszę, że przecież nikt nie jest głupi i nie kupi pełnej wersji jak będzie miał 'za darmo' demo w plusie z platyną to go wyśmieje.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Żyjemy w państwie playstation, co zrobisz ? no nic nie zrobisz. 

Opublikowano

Żyjemy w państwie PC. Nie naginajmy faktów.

Opublikowano

Ja się czuje jak w państwie playstation ;/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chociaż konsole dostaliśmy na czas a nie jak jakieś małpiszony z afryki  musieliście czekać na xbona prawie rok.

Opublikowano

Nie musieliśmy.

Opublikowano

Coś widzę, że klapki w Polsce mają mocną pozycję, bo jakoś na amazonie driveclub już prawie wyleciał z top100 best sellerów(96 miejsce), mimo, że grzał tam miejsce tylko 42dni. Horizon 2 z marną grafiką 18 miejsce i 91dni w topce.

Na pewno wyjdzie sequel drivecluba.

Jak usłyszę, że przecież nikt nie jest głupi i nie kupi pełnej wersji jak będzie miał 'za darmo' demo w plusie z platyną to go wyśmieje.

Kto Ci kupi grę której wersja pozwala wbić platyne?

Ludzie też się boją tej gry, Forza to pewniak

Opublikowano

Fajnie, ze bylo w co grac przez ten rok na ps4 i nie zabijaliscie sie jak malpy o kawalek plastiku.

O ile się nie myle ps4 ma więcej exów na tę chwilę.

Opublikowano

I co, grałeś? Dobre te eksy?

Opublikowano

po co kupować grę posiadaną już na inną platformę?

Wszystkie te tytuły chodzą gorzej na PS3 i był zmuszony kupić wersje na 360tkę. Klapki były całe mokre od jego łez.

skyrim, rdr i gta iv tak. gta v chodzi i prezentuje się praktycznie tak samo. digital foundry confirmed. chociaż za cholerę nie ogarniam po co mu gorsze wersje

No ale mowa byla o tych grach, ktore sie powtarzaja, a GTAV mial tylko na PS3 (chyba, ze nie zauwazylem wersji na 360tke).

Opublikowano

Nie były fajne ragus ale było w co grać.

Opublikowano

I za to właśnie powinni was bić klapkami po oczach.

"N-no ku,rwa a-Ale wincyj eksów jest!!!!!1. Słabe, nie grałem, no ale j-jest"

Opublikowano

No dobra, ale koper się pytał czy było w co grać, no i było, a exy na xbone'a są równie słabe co na ps4.

Opublikowano

To takie typowe, kij tam, że połowo eksów od sony to warhawki, starhawki, magi, playstation battle royale, mod nation racing ALE WYINCYJ PANIE! GRY TELEFONÓW? ALE WINCYJ W TABELCE!

No dobra, ale koper się pytał czy było w co grać, no i było, a exy na xbone'a są równie słabe co na ps4.

No nie sądze.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Titanfall, Forza i Dead Rising 3. Ja wiem, że to nie jest poziom eksów WiiU, ale żeby to były słabe gry? Bez przesady.

Dobra chu,j tam. Obejrzałem trailer XV. Z chwilą gdy wywaliłem z głowy "FF to walki turowe" zaczęło mi się to podobać. Mimo wszystko dhciałbym jednak jakiegoś dużego jrpga na konsolach z turowym systemem walki. Ani XV ani Xenoblade X tego nie ma, a szkoda.

Opublikowano

No tak, w poprzedniej generacji liczyły się "lepsze multiplatformy" (koniec końców, było ich kilka), teraz nagle wszyscy męczą exy. Ragus : słabe pewnie nie są, ale też żadna z nich na ten moment przewaga nad PS4, co próbują niektórzy udowodnić. Zresztą o jakości można sobie dyskutować, kwestia subiektywna (mnie Titanfall obchodzi tak samo, jak Killzone, a DR tak samo jak Infamous), za to ich ilość to fakty.

(...)
No ale mowa byla o tych grach, ktore sie powtarzaja, a GTAV mial tylko na PS3 (chyba, ze nie zauwazylem wersji na 360tke).

W takim razie posiadanie gorszej wersji, mając obie konsole, jest trochę dziwne. Specyficznie pojęte kolekcjonerstwo chyba.

Opublikowano

@ins

a no rzeczywiście. chyba jako jedyna. +1 4U 

Opublikowano

Titanfall, Forza i Dead Rising 3. Ja wiem, że to nie jest poziom eksów WiiU, ale żeby to były słabe gry? Bez przesady.

a to Transistor (ex taki sam jak DR3 i Titan), Resogun, Aby's Odysey, Ifamous SS i multiplayer KZ SF były złymi grami? 

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem. Dlatego też zapytałem kolegę wyżej, czy grał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.