Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Ale ja wam dobrze życzę przecież, oby wreszcie ogarneli obie konsole i rozpoczęła się walka na gry.

Do tej walki tylko Sony ma problem, żeby się stawić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To co sonyboty lubią najbardziej

iKUiGYSp6oWY3.gif

Opublikowano

Przeciez oczywista sprawa jest , ze FH2 bedzie sie prezentowala klase nizej conajmniej (crossgen lol) niz Driveclub, jak ktos mysli , ze bedzie inaczej , to ostro sie oderwal od rzeczywistosci.

vs

dodatkowo

zamknięte 3minutowe trasy vs otwarty świat

8 aut na trasie vs 12

50 aut w ogóle vs ponad 200

tępe boty vs drivatary

z czym do ludzi rly?

Jeżeli driveclub będzie miał 60fps (wątpie że będzie, ale jeśli), a horizon 2 30fps, to wtedy mimo tego wszystkiego i tak driveclub > horizon 2.

Bo 30fps w forzie jest już potwierdzone?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

z FH2 bedzie tak samo z Titanfallem , duzo szczekania a potem troszke lipa z gierka "no nie wiem co tak slabo" + identyczny ekspiriens na pastgenie

Chyba sam nie wiesz o czym piszesz. TF to najpopularniejsza gra na Xone w ogóle. 

Na bezrybiu i rak ryba.

Opublikowano

Ogolnie dziwie sie brakowi zastrzezen pod kierunkiem crossgenowej fh2 (tzw xbonowy mesjasz obok remasterow halo z 2 generacji do tylu)

Boty chyba wezma wszystko na klate co knu.r spencer wrzuci.

No bo ja rozumiem, ze FH2 to fajna gierka moze byc...

Ale serio , wgl wam nie przeszkadza, ze jeden z highlightow lineupu jest crossgenem ? Wiecie z czym to sie wgl wiaze , i co to mowi o podejsciu M$ do was ? 

Ogarnijcie sie

Edytowane przez erix

Opublikowano

Ogolnie dziwie sie brakowi zastrzezen pod kierunkiem crossgenowej fh2 (tzw xbonowy mesjasz obok remasterow halo z 2 generacji do tylu)

Boty chyba wezma wszystko na klate co król spencer wrzuci.

Ale serio , wgl wam nie przeszkadza, ze jeden z highlightow lineupu jest crossgenem ? Wiecie z czym to sie wgl wiaze , i co to mowi o podejsciu M$ do was ? 

Ogarnijcie sie

Wiemy - ROTG wyjdzie także na X360 w 9 roku jego istnienia na rynku. W tym samym roku, co najpopularniejszy nowy FPS - TF, też na X360. A konsola miała być ubita po 4 latach, Mendrek obiecywał :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ogarnijcie sie

To ze wersja na 360 bedzie wygladala jeszcze lepiej w oczach niektorych uzytkownikow?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zastanówmy się co było największą niespodzianką Sony na 2014 rok na PS4...

Crossgenowe LBP3.

I teraz Erix zastanów się, jak to świadczy o stosunku Sony do Ciebie, hm? Czy zdajesz sobie sprawę z czym to się wiąże??

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ogarnijcie sie

jesteś klapkiem więc powinien przemawiać do ciebie a rgument 720p na x360 vs 1080p na xbonie

Opublikowano

@Mate

DC nie będzie miało 60 fpsów.

@erix

a ciągle robienie ludzi w konia z TLG przez sony jest wporządku? Albo, że wypuszczają TLOU - roczną grę jako bombę na ps4.  Zresztą grę na XO robi inny team niż wersje na x360 więc co to za rozkmina w ogóle?

Opublikowano

No wszystko fajnie, tylko dwa teamy robią dwie wersje FH2. Nie wiem w czym jedno drugiemu ma przeszkadzać.

Na dwoch roznych silnikach. A Horizon 2 na One prezentuje sie fenomenalnie i to jest open world z 12 samochodami na trasie +driveavatary+ traffic na drogach. DrieClub niech lepiej przejdzie na F2P bo nie ma czego tutaj szukac.

Opublikowano

W swietle ostatnich wydarzen postanowilem Ci odswiezyc sygnature Mazz.

zk9uXZq.jpg

Opublikowano

do jakiej defensywy przeszly #sonyslave... a PS4 nadal przeciez mocniejsza konsola jest, tylko ze gier nie ma.

Opublikowano

gier nie ma

Wii u pokazuje, że tu nie chodzi o moc tylko o gry im szybciej to zrozumiecie sonoklapy tym lepiej dla was król Spnecer też to załapał dla tego M$ pokazywał, że mają czym walczyć a SONY jak zawsze mamy super grafę i 3 gry na krzyż super partia qurvo!

Boty znowu w sferze marzeń. Fakty:

PS4 games = 81 available to purchase (10 of these are exclusive to PS4)

Xbox One games = 42 available to purchase (9 of these are exclusive to Xbox One)

Nie 3 gry na krzyż, tylko 2 razy więcej niż na nowym klocku. Do tego multiplatformy które pokazywał spencer i tak lepsze na PS4, a największą bomba otwierającącą konfę MS było wcześniejsze DLC do CoDa - pamiętajmy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Oni nawet Feza wrzucają do exow xD patologia

Opublikowano

PS4 games = 81 available to purchase (10 of these are exclusive to PS4)

Xbox One games = 42 available to purchase (9 of these are exclusive to Xbox One)

Nie 3 gry na krzyż, tylko 2 razy więcej niż na nowym klocku.

Dowalmy im jeszcze troszeczkę. Metacritic i gry ze średnią 75 i wyżej (zielony rating) - PS4 38 tytułów, xbone 20.

PS4 nie ma gier :lol:

Opublikowano

smutny los xbone gdzie najpopularniejszym tytulem bedzie kolekcja halo z dwoch poprzednich generacji.

Opublikowano

Ja tam nie grałem nigdy  w halo i bardzo mi się podoba taka kolekcja.

Opublikowano

Coś u Ciebie słabo z %

Wszystko gra : )

1,310 Gflops vs 1,843 Gflops

Policz jeszcze raz.

Przyjmując dane dla Xboxa za 100% -

1,310 -> 100%

1,843 -> x%

x=1.843*100/1,310 = 140,68    -  czyli PS4 jest 40% wydajniejsza

Opublikowano

O znowu te tableki, dodaliscie juz 30 gier f2p co maja sie pojawic na PS4? Rozumiem ze kazda bedzie wyplatynowana?

A Halo Collection ma tyle miesa w multi ze to az przesada jest :o Ale klapy wala cinematic experience - 2 min grania 6 min ogladania filmikow z pasami XD Oh wait, sama gra tez mam pasy XDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty na pewno nie masz mózgu

Ale z rynsztok wars to na PW :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.