Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Ale ja wam dobrze życzę przecież, oby wreszcie ogarneli obie konsole i rozpoczęła się walka na gry.

Do tej walki tylko Sony ma problem, żeby się stawić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To co sonyboty lubią najbardziej

iKUiGYSp6oWY3.gif

Opublikowano

Przeciez oczywista sprawa jest , ze FH2 bedzie sie prezentowala klase nizej conajmniej (crossgen lol) niz Driveclub, jak ktos mysli , ze bedzie inaczej , to ostro sie oderwal od rzeczywistosci.

vs

dodatkowo

zamknięte 3minutowe trasy vs otwarty świat

8 aut na trasie vs 12

50 aut w ogóle vs ponad 200

tępe boty vs drivatary

z czym do ludzi rly?

Jeżeli driveclub będzie miał 60fps (wątpie że będzie, ale jeśli), a horizon 2 30fps, to wtedy mimo tego wszystkiego i tak driveclub > horizon 2.

Bo 30fps w forzie jest już potwierdzone?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

z FH2 bedzie tak samo z Titanfallem , duzo szczekania a potem troszke lipa z gierka "no nie wiem co tak slabo" + identyczny ekspiriens na pastgenie

Chyba sam nie wiesz o czym piszesz. TF to najpopularniejsza gra na Xone w ogóle. 

Na bezrybiu i rak ryba.

Opublikowano

Ogolnie dziwie sie brakowi zastrzezen pod kierunkiem crossgenowej fh2 (tzw xbonowy mesjasz obok remasterow halo z 2 generacji do tylu)

Boty chyba wezma wszystko na klate co knu.r spencer wrzuci.

No bo ja rozumiem, ze FH2 to fajna gierka moze byc...

Ale serio , wgl wam nie przeszkadza, ze jeden z highlightow lineupu jest crossgenem ? Wiecie z czym to sie wgl wiaze , i co to mowi o podejsciu M$ do was ? 

Ogarnijcie sie

Edytowane przez erix

Opublikowano

Ogolnie dziwie sie brakowi zastrzezen pod kierunkiem crossgenowej fh2 (tzw xbonowy mesjasz obok remasterow halo z 2 generacji do tylu)

Boty chyba wezma wszystko na klate co król spencer wrzuci.

Ale serio , wgl wam nie przeszkadza, ze jeden z highlightow lineupu jest crossgenem ? Wiecie z czym to sie wgl wiaze , i co to mowi o podejsciu M$ do was ? 

Ogarnijcie sie

Wiemy - ROTG wyjdzie także na X360 w 9 roku jego istnienia na rynku. W tym samym roku, co najpopularniejszy nowy FPS - TF, też na X360. A konsola miała być ubita po 4 latach, Mendrek obiecywał :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ogarnijcie sie

To ze wersja na 360 bedzie wygladala jeszcze lepiej w oczach niektorych uzytkownikow?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zastanówmy się co było największą niespodzianką Sony na 2014 rok na PS4...

Crossgenowe LBP3.

I teraz Erix zastanów się, jak to świadczy o stosunku Sony do Ciebie, hm? Czy zdajesz sobie sprawę z czym to się wiąże??

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ogarnijcie sie

jesteś klapkiem więc powinien przemawiać do ciebie a rgument 720p na x360 vs 1080p na xbonie

Opublikowano

@Mate

DC nie będzie miało 60 fpsów.

@erix

a ciągle robienie ludzi w konia z TLG przez sony jest wporządku? Albo, że wypuszczają TLOU - roczną grę jako bombę na ps4.  Zresztą grę na XO robi inny team niż wersje na x360 więc co to za rozkmina w ogóle?

Opublikowano

No wszystko fajnie, tylko dwa teamy robią dwie wersje FH2. Nie wiem w czym jedno drugiemu ma przeszkadzać.

Na dwoch roznych silnikach. A Horizon 2 na One prezentuje sie fenomenalnie i to jest open world z 12 samochodami na trasie +driveavatary+ traffic na drogach. DrieClub niech lepiej przejdzie na F2P bo nie ma czego tutaj szukac.

Opublikowano

W swietle ostatnich wydarzen postanowilem Ci odswiezyc sygnature Mazz.

zk9uXZq.jpg

Opublikowano

do jakiej defensywy przeszly #sonyslave... a PS4 nadal przeciez mocniejsza konsola jest, tylko ze gier nie ma.

Opublikowano

gier nie ma

Wii u pokazuje, że tu nie chodzi o moc tylko o gry im szybciej to zrozumiecie sonoklapy tym lepiej dla was król Spnecer też to załapał dla tego M$ pokazywał, że mają czym walczyć a SONY jak zawsze mamy super grafę i 3 gry na krzyż super partia qurvo!

Boty znowu w sferze marzeń. Fakty:

PS4 games = 81 available to purchase (10 of these are exclusive to PS4)

Xbox One games = 42 available to purchase (9 of these are exclusive to Xbox One)

Nie 3 gry na krzyż, tylko 2 razy więcej niż na nowym klocku. Do tego multiplatformy które pokazywał spencer i tak lepsze na PS4, a największą bomba otwierającącą konfę MS było wcześniejsze DLC do CoDa - pamiętajmy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Oni nawet Feza wrzucają do exow xD patologia

Opublikowano

PS4 games = 81 available to purchase (10 of these are exclusive to PS4)

Xbox One games = 42 available to purchase (9 of these are exclusive to Xbox One)

Nie 3 gry na krzyż, tylko 2 razy więcej niż na nowym klocku.

Dowalmy im jeszcze troszeczkę. Metacritic i gry ze średnią 75 i wyżej (zielony rating) - PS4 38 tytułów, xbone 20.

PS4 nie ma gier :lol:

Opublikowano

smutny los xbone gdzie najpopularniejszym tytulem bedzie kolekcja halo z dwoch poprzednich generacji.

Opublikowano

Ja tam nie grałem nigdy  w halo i bardzo mi się podoba taka kolekcja.

Opublikowano

Coś u Ciebie słabo z %

Wszystko gra : )

1,310 Gflops vs 1,843 Gflops

Policz jeszcze raz.

Przyjmując dane dla Xboxa za 100% -

1,310 -> 100%

1,843 -> x%

x=1.843*100/1,310 = 140,68    -  czyli PS4 jest 40% wydajniejsza

Opublikowano

O znowu te tableki, dodaliscie juz 30 gier f2p co maja sie pojawic na PS4? Rozumiem ze kazda bedzie wyplatynowana?

A Halo Collection ma tyle miesa w multi ze to az przesada jest :o Ale klapy wala cinematic experience - 2 min grania 6 min ogladania filmikow z pasami XD Oh wait, sama gra tez mam pasy XDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty na pewno nie masz mózgu

Ale z rynsztok wars to na PW :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.