Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale grim-dark od naughty gods?

Opublikowano

giant enemy crab w 1080p

Opublikowano

riiiiiiiiidge racer

Opublikowano

Nowy pad.

Opublikowano

Nowy pad.

Dual shock 4 remaster;]

Opublikowano

Conker.

Opublikowano

Firmware update 2.0

Opublikowano

Jakiś problem ze znaczeniem przymiotnika "niezapowiedziany"?

Opublikowano

Dawać Crash Team Racing nowe, forze bedzie mozna w kiblu spuscic.

Opublikowano

koudelka 2.

Opublikowano

jest juz i nazywa sie shadow hearts

Opublikowano

fighting force 1 HD

ciekawe ilu by kupiło by  znowu spedzic 15 minut przy radiowozie ;D

Opublikowano

Gralem calkiem niedawno, wyrywanie silnika z radiowozu goty.

Opublikowano

Czy tylko ja jaram się tą grą?

IMO wygląda świetnie. Zastanawiam się tylko czy czekać na europejską premierę czy sprowadzać z USA.

Opublikowano

jest to bijatyka 2d w  której nadal widać zmiany klatek animacji, czyli nowa generacja a im nadal nie chce sie rysować dodatkowych klatek, dziwne, bo chyba skullgirls juz było bloska płynnosci.

Opublikowano

Oglądałem ostatnio 13 posterunek i był tam gameplay z Fighting Force jak klepali radiowóz.

IMO wygląda świetnie. Zastanawiam się tylko czy czekać na europejską premierę czy sprowadzać z USA.

Tak. Wygląda jak każdy 2D fajter wydany tylko w Japonii.

Opublikowano

jest to bijatyka 2d w  której nadal widać zmiany klatek animacji, czyli nowa generacja a im nadal nie chce sie rysować dodatkowych klatek, dziwne, bo chyba skullgirls juz było bloska płynnosci.

Przecież to jest 3D z cel shadingiem, a gra hula na nierealnym silniku 3.

Opublikowano

To oznacza nieprawdopodobny debilizm, bo ktoś by symulował w 3d mała ilość klatek animacji, patrz na płaszcz, albo sposob biegania, chyba sie mylisz.

Opublikowano

chyba sie mylisz.

No co ty.

Opublikowano

Guilty Gear Xrd -SIGN- (Japanese: ギルティギア イグザード Hepburn: Giruti Gia Iguzādo?) is a fighting game developed by Arc System Works. The fifth installment of the Guilty Gear series, the game will be a 3D fighting game. The game was developed using Unreal Engine 3, with cel shaded graphics in place of hand drawn sprites. It was released in arcades on February 20, 2014, and will be released for the PlayStation 3 and PlayStation 4 later in the year.

Chyba się mylę :lol: Dobry żarcik.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Oglądałem ostatnio 13 posterunek i był tam gameplay z Fighting Force jak klepali radiowóz.

Tak. Wygląda jak każdy 2D fajter wydany tylko w Japonii.

Akurat Gulity Gear niejednokrotnie był wydawany w Europie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.