Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Andrew21 to pierwszy użytkownik, który poleciał u mnie na ignora, wam też polecam. Tego po prostu nie da się czytać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Hah juz ci to pisałem ze każdy miał ps2 od januszy po graczy, wiec nie było problemu grac u kogoś lub pożyczyć, ja w tym czasie wolałem gamecuba i pierwszego xboxa, bo zawsze kierowałem sie grami które mnie interesują, a nie leciałem jak wszyscy ( jak mucha do go.wna )na plejke bo bo sony, po dzis dzien mozna spotkać osoby dla których jedyna dobra firma to Sony reszta to podróbka xD

Opublikowano

bycie xbotem w kraju playstation to nie łatwa sprawa, kiedy ciągle musisz znosić ataki takich dżihadystów jak Andrew21. trzymajcie się zieloni bracia !

Opublikowano

każdy kraj jest krajem PlayStation.

Opublikowano

Jak wyglada ogolna ilosc sprzedanych nadkonsol i xbonow? Po ostatniej generacji gdzie Sony z(pipi)alo start, botki poczuly sie zbyt pewnie. Jednak magia PlayStation działa i nie ma szans na kolejna wyrownana walke, bedzie tylko rzez zielonej zarazy.

Ostatnie oficjalne wynki to 10 milionów PS4 i 5 milionów Xbox one ale konsola microsoftu miała premiere w azerbejdźanie i mołdawi więc nie wiadomo kto teraz prowadzi :teehee:

Opublikowano

Jak wyglada ogolna ilosc sprzedanych nadkonsol i xbonow? Po ostatniej generacji gdzie Sony z(pipi)alo start, botki poczuly sie zbyt pewnie. Jednak magia PlayStation działa i nie ma szans na kolejna wyrownana walke, bedzie tylko rzez zielonej zarazy.

Ostatnie oficjalne wynki to 10 milionów PS4 i 5 milionów Xbox one ale konsola microsoftu miała premiere w azerbejdźanie i mołdawi więc nie wiadomo kto teraz prowadzi :teehee:

3:1

Opublikowano

hahaha nikt nie zapomniał, po prostu MS się ogarnął w przeciwieństwie do sonyptyków, którzy kupią każde (pipi) byle tylko miało znaczek podkonsoli.

ogarnął? kupując Minecrafta za 2.5bil $ xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

hahaha nikt nie zapomniał, po prostu MS się ogarnął w przeciwieństwie do sonyptyków, którzy kupią każde (pipi) byle tylko miało znaczek podkonsoli.

ogarnął? kupując Minecrafta za 2.5bil $ xDDDDDDDDDDDD

no bo kto w to w ogóle gra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

The Xbox 360 version of Minecraft became profitable within the first 24 hours of the game's release in 2012 (...) In 2012, Minecraft was the most purchased title on Xbox Live Arcade (...) As of April 4, 2014, the Xbox 360 version has sold 12 million copies. (...) In addition, Minecraft: Pocket Editionhas reached a figure of 21 million in sales.
Opublikowano

A ty znowu o tym samym ? Wypisujesz te brednie...

Każda strona tego tematu i poprzednich edycji jest o tym samym :P

Opublikowano

resized_jesus-says-meme-generator-thanks

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie ma to jak przypieprzyć się do kogoś, a samemu robi się to samo.

Opublikowano

Nie ma to jak przeglądać ten temat milion razy i jak coś nie przypasowało to przypieprzać się o sygnaturę :P

Opublikowano

Zacytuję i nieco zmodyfikuję utwór happysad idealnie oddający obecny stan botków na tym forum, gdy ci z dnia na dzień coraz głębiej wciskają łapę w usrany nocnik - "Pali, pije, rwie i dusi mnie od środka, bo ciągle robię z siebie głupiego xbotka".

Opublikowano

256px-Mrdomino.jpg HD

zobaczycie.

Opublikowano

Wolałbym jednak to:

!B1t+nW!EGk~$(KGrHqN,!hEE)8Ol--bgBMfn-jY

Zapewne nie jest to ten tytuł, ale i tak byłoby to lepsze niż to co zapowie Sony

Opublikowano

Ins, nie mam tyle chęci, żeby przeglądać ten temat na bieżąco. Znudziło mi się kilka edycji temu ;)

Opublikowano

Nie przeglądać na bieżąco jeden z całych dwóch najlepszych tematów tego forum ? Hańba !!!

Opublikowano

31623-the-last-guardian.jpg?t=1252199540

to wzmocniłoby zaufanie graczy PlayStation, ale nie sądze

Opublikowano

klapy nadal wierzą w to widmo xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

31623-the-last-guardian.jpg?t=1252199540

to wzmocniłoby zaufanie graczy PlayStation, ale nie sądze

Daj im jeszcze trochę czasu, w końcu muszą mieć co zapowiadać na kolejnych targach.

Opublikowano

To coś dużego to ma być chyba tylko na japoński rynek. Więc szału bym się nie spodziewał. Jak by to było coś naprawdę dużego pokazali by to na e3.

Opublikowano

Gracze wiedzą że 2015 roku PS4 zmiażdży konkurencje exami - Uncharted 4, Bloodborne, The Order, Deep Down, Gran Turismo, Ratchet And Clank, Yakuza, Gry od Santa Monica, Media Molecue, Guerilla Games, Quantic Dream. Żal mi xbotków i ich chłopaków.

Ile bylo smiechu pol roku temu z botkow, ze: "Forza Horizon 2 i kolekcja Halo w 21014 roku?! Botki jaraja sie niezapowiedzianymi grami xDx".

Przychodzi taki klapers i wymienia 5 tytulow widmo...

Jaka gleboka defensywa januszy :3

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Tak jest zawsze, klapy żyją nadzieją latami, boty po prostu grają w świetne gry i nie przejmują się przyszłością, bo i tak wiadomo, że coś świetnego będzie do ogrania każdego roku. No ale klaperska lista zawsze jest mocna. Przerabiamy to od 2005 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.