Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pisząc na poważnie, to obie konsole są na chwilę obecną siebie warte. Do startu i pierwszego roku X360, to nawet startu nie ma. Za dużo gier cross-genowych, to jest jakieś nieporozumienie aby w 2014, te sprzęty wspierać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak to jest bo już nie rozumiem, klapy wszędzie wyśmiewają granie na PC; taborety, małe monitorki, ciągle problemy itd. ale jak mowa o grach na Xboxy, to nagle ta platforma jest już brana pod ich uwagę. WTF

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

console wars 9: reset

bo o drmach i działającym PSN mozna juz zapomnieć

Opublikowano

Fajnie się czyta sfrustrowanego insa  który nie może się pogodzić z faktem że sony zmiażdżyło xboxa tak jak kiedyś dreamcasta.  Uwielbiam sony za to, że gdy jest w formie miażdży swoich rywali jak Mike Tyson w swoich najlepszych latach. Sprzedaż konsol w tym roku:

PS4 - 6,4 mln

XONE - 2,3 mln

WIIU - 1,8 mln

Dominacja jak za czasów PS2 a xbox sprzedaje się ledwo lepiej od wiiu :teehee:

Opublikowano

Prawilna recenzja Destiny. Do wczoraj jeszcze pewnie bym ją kupił razem z konsolą. Dziś już nie :P 

Opublikowano

PS2 zmiażdzyło DC xD Nie trudno miażdzyć rywala jak on nie istnieje, bo gdy konsole były w tym samym czasie na rynku to DC po prostu niszczyło plejstacje gierkami. No ale klapy wtedy czekały na fałszywego mesjasza zamiast po prostu grać w świetne gierki. Zostało im to do teraz, przykra sprawa.

Opublikowano

Prawilna recenzja Destiny. Do wczoraj jeszcze pewnie bym ją kupił razem z konsolą. Dziś już nie :P

Destiny to serio bardzo dobra gra ze swietnym multi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Destiny do dobra gra, ze słabym multi (jak na Bungie). 

Tak, wkręciłem się w co-opa i odszczekuje złe słowa o "singlu. Świetny gunplay wynagradza dużo.

Opublikowano

Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

Jedna z największych bzdur, jakie czytałem w tym temacie, a pisało to już kilku xbotów.

Opublikowano

wtopiłem z zakupem, pociesze się w necie.

PS. Andrew ty w ogóle masz podkonsolę zwaną również jako PS4 ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Nawet 5 letnie dziecko, czy 50 letni janusz wie, że to coś mające problemu z grami w full hd od Azji po Amerykę znane jest jako podkonsola lub xbone.

Opublikowano

Już myślałem, że na sucho się produkujesz. 

Nie ma czegoś takiego. Nawet 5 letnie dziecko, czy 50 letni janusz wie, że to coś mające problemu z grami w full hd od Azji po Amerykę znane jest jako podkonsola lub xbone.

Gorsze gry, gorszy online, gorsza jakość wykonania, gorszy pad, droższe granie po sieci, gorsi fanboje. Jedynie lepsza czasem grafika. PS4 zdecydowanie spełnia kryteria podkonsoli.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie wiem jak recka, ale ostatnio oglądałem parę materiałów z tego serwisu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego profesjonalizmu.  

Opublikowano

Nie wiem jak recka, ale ostatnio oglądałem parę materiałów z tego serwisu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego profesjonalizmu.  

Ano, to mój ulubiony kanał. Bije na głowe wszystkie działy TV z polskich portali o grach. Lubię oglądać nawet materiały z gier, które nie za bardzo mnie interesują, bo tak świetnie są prowadzone programy.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

W temacie exów.

http://www.youtube.com/watch?v=ryhmIqApm5A

Klękajcie Sonyklapy.

najpiekniejsza grafika jaka widzialem w grze komputerowej

az dziwne ze wychodzi na blache ,xbone moglby zgarnac sporo kupujacych zmeczonych copy paste (pipi) z ps4 (bludborn odcinanie kuponow od dark soulsow , infamous od prototype itd)

Opublikowano

Ważne jest to, że podgracze nie zagrają w dany tytuł na swojej ubóstwianej podkonsoli, tylko będą klepać posty o możliwości zagrania w nie na PC. Możliwości bo jak czas pokazał największe krzykacze tego nie robią.

Bo mają w pupie takie eksy. Jak by ich ekscytowały, to by sobie na PC grali. Więc beka z botków, bo w ich exy nawet na PC nie chce się grać, bo aż tak są marne.

Co w takim razie powiedziec o klapach, którzy sami w swoje exy nie grają?

Opublikowano

A ten Ori wychodzi na peceta?

Tak

Opublikowano

Xbox One w tym roku dostanie tylko jedna dobrą grę Horizon 2,który wcale nie jest next genowy, tak samo dobry będzie na X360,tylko w niższej rozdzielczości.

Czekaj, czekaj, czyli co, teraz roznica to tylko "nizsza rozdzielczosc", ale w przypadku multiplatform beczunia "Xbox one 999p lolo" i nagle rozdzielczosc ma znaczenie ?

Klapersy-hipokryci-choragiewki.

Battlefield,Diablo,Metro to coś więcej niż tylko rozdzielczość, więc mi tu nie pieeerdol, tylko nie mów mi o drivavatarze bo ten świetny ficzer można sobie w duupę wsadzić w takiej grze.

iCwunoiFwpNq7.gif

Opublikowano

Ważne jest to, że podgracze nie zagrają w dany tytuł na swojej ubóstwianej podkonsoli, tylko będą klepać posty o możliwości zagrania w nie na PC. Możliwości bo jak czas pokazał największe krzykacze tego nie robią.

Bo mają w pupie takie eksy. Jak by ich ekscytowały, to by sobie na PC grali. Więc beka z botków, bo w ich exy nawet na PC nie chce się grać, bo aż tak są marne.

Co w takim razie powiedziec o klapach, którzy sami w swoje exy nie grają?

Podgracze

Opublikowano

A ten Ori wychodzi na peceta?

Tak

Opublikowano

takich gier sie juz widzi , lepiej wydac popluczyny po tym co sie sprzedawalo (bludborn, infamous,COD , korytarzowki 1886)

Opublikowano

(bludborn odcinanie kuponow od dark soulsow , infamous od prototype itd)

Jak infamous może odcinać kupony od prototype, skoro wyszedł wcześniej.

Opublikowano

jedna cholera , nic nowatorskiego teraz nie wychodzi , gdzie jest moj The Last Guardian ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.