Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

szczerze powiedziawszy to jestem zawiedziony ilością gry w grze w tych produkcjach, to już zupełnie nie ten sam poziom co np. w Książę i Tchórz z lat 90' :<

Wilk lepszy od pierwszego TWD?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mantis tutaj sieje ferment, wiec pora na bomby prawdy, by zniszczyc niebieskie robactwo.

Porownajmy co XOne o PS4 prezentuja pod wzgledem gier do konca 2014 roku, z podzialem na gatunki:

Bijatyki:

Guilty Gear > Killer instinct

Pozdrawiam niebieskie scierwo.

Jak już się zabierasz za zestawienia, to rób to rzetelnie.

Pozdro poćwicz.

wykrzakowane GG nie wyszło jeszcze poza Japonię, a czy lepsze niż KI to bym nie powiedział. Wystarczy chwilę pograć w KI i żadna inna bijatyka nie będzie już tak samo dobra jak kiedyś :(

Opublikowano

Battlefield,Diablo,Metro to coś więcej niż tylko rozdzielczość, więc mi tu nie pieeerdol, tylko nie mów mi o drivavatarze bo ten świetny ficzer można sobie w duupę wsadzić w takiej grze.

iCwunoiFwpNq7.gif

Widze, ze znow sie kompromitujesz, ktory to juz raz?

Nastepnym razem postaraj sie bardziej, dla twojej informacji w Diablo 3 nie ma zadnych roznic w rozdzielczosci na Xbox Oni'e i Podstawce4.

Wymien nam prosze te wszystkie roznice(poza rozdzielczoscia) jakie zauwazyles w Metro i BF, bo ja z latwoscia wymienie zauwazalne roznice miedzy FH2 na 360 i Ona.

Opublikowano

Obie serie stawiają akcenty na co innego. Ciężko to porównać.

Ale sama historia bardzo dobra.

PS. A tak na marginesie ambitnego Krejtosa:

2v8mt1l.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wystarczy chwilę pograć w KI i żadna inna bijatyka nie będzie już tak samo dobra jak kiedyś :(

Srogo popłynąłeś  :teehee: Mam KI i USF4 na stemie i ta druga zjada pierwszą pod każdym względem.

Opublikowano

Masz Killer Instinct Na Steamie  ? Wiem o co chodzi, ale ogarniaj to co piszesz.  Zreszta SF zjada wszystko chyba jeżeli chodzi o ostatnia generację, co nie znaczy, że naqurwianie Jago jest słabe, co to to nie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobra dałny KI mam na xbonie,a usf4 na piecu.Pasi ?
Bijatyka na piecu śmieszne fchu.j. Żyjemy w czasach,że podłączasz pada i grasz normalnie jak na konsoli tyle,że w wyższej roździałce.

Killer ma fajną mechanikę,ale pod względem zawartości i dopracowania(wyszukiwanie online woła o pomste do nieba) jest sto lat za murzynami w zestawieniu z bijatykami capcomu.

Opublikowano

Jak wyjdzie już Killer Instinct Super Ultra Medieval German Suplex Edition, to myślę, że się zrównają zawartością ;)

Tak, piję do tego, że Capcom robił SFIV przez większość zeszłej generacji.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to jesteś tym osobnikiem Soban, który był wielce zdziwiony, że w demku nie można ogarniać całego online'a,, tak więc proszę drogich państwa o branie poprawki w przypadku jego wypowiedzi.

Opublikowano

na ostatniej generacji sporo było lepszych bitek że wspomnieć choćby DOA4&5, Tekken 5 DR HD, TTT2, czy Mortal Kombat (w Virtua Fighter i SF4 nie grałem), więc stawianie przed nie tego wyciskacza kabzy to niezły joke.  

Opublikowano

Jak wyjdzie już Killer Instinct Super Ultra Medieval German Suplex Edition, to myślę, że się zrównają zawartością ;)

Spoko.Po 3 sezonach nadal będzie mniej postaci niż w podstawowym SF4 :)

edit: Ty Ins to lepiej zobacz,czy Cię w drugim pokoju nie ma,bo dzisiaj to takie bzdury tutaj wypisujesz,że ręce opadają. Wstyd mi za to,że taki typ śmie grać na Xboxie.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

szczerze powiedziawszy to jestem zawiedziony ilością gry w grze w tych produkcjach, to już zupełnie nie ten sam poziom co np. w Książę i Tchórz z lat 90' :<

wg. mnie lepszy. a propos księcia i tchórza to w zeszły weekend znalazłem tą gierkę w odmętach jednej z szuflad w ramach gruntownych porządków razem z kilkoma innymi kosami pokroju hokus pokus różowa pantera :). czekają w kolejce na odpalenie.

Opublikowano

Spoko.Po 3 sezonach nadal będzie mniej postaci niż w podstawowym SF4 :)

edit: Ty Ins to lepiej zobacz,czy Cię w drugim pokoju nie ma,bo dzisiaj to takie bzdury tutaj wypisujesz,że ręce opadają. Wstyd mi za to,że taki typ śmie grać na Xboxie.

Wykryłem klapka. Dzień dobry.Napisz jeszcze, że DOA5 jest lepsze od czwórki i będę w 100% pewny.

Opublikowano

Nerwowo w obozie zielonych, juz sie boty gryza miedzy soba a jest ich garstka.

Opublikowano

Nie jestem fanem bijatyk 3D(tekken to s(pipi)ina od 6,calibru równia pochyła) poza VF,którego nowej częśći raczej nie zobaczę.DOA mnie odrzuca plastikową stylistyką i rosterem złożonym z kopi barbie.

Opublikowano

bo trochę ukrytej opcji klaperskiej się pojawia typu Aem, Emtebe czy teraz jak widać potencjalnie Soban. trzeba być czujnym.

Opublikowano

Nie wiem jak recka, ale ostatnio oglądałem parę materiałów z tego serwisu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego profesjonalizmu.

Ano, to mój ulubiony kanał. Bije na głowe wszystkie działy TV z polskich portali o grach. Lubię oglądać nawet materiały z gier, które nie za bardzo mnie interesują, bo tak świetnie są prowadzone programy.

Polecam też ich drugi kanał. Ich testy, unboxingi, recenzje i np cykle typu system error to na prawdę klasa :) BTW Dark Archon to user forumka ;)
Opublikowano

bo trochę ukrytej opcji klaperskiej się pojawia typu Aem, Emtebe czy teraz jak widać potencjalnie Soban. trzeba być czujnym.

Przydałby się jakiś tutorial jak zostać przykładnym botem :) Rozumiem,że nie można w żaden sposób powiedzieć nic złego o marce xbox, ani o grach na ten sprzęt pomimo faktu,że w głebi duszy zdaje sobie sprawę z zatajania niewygodnej prawdy?

Console Wars 9: Ukryta prawda

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Dobre mają materiały, ale ten jego głos, o jezu.

Opublikowano

Ja was pogodzę kochani! Przypominam że w 2015 wszyscy będziemy Diamentowymi Psami.  :sorcerer:

ZP30o4.gif

Yv0r6P.gif

YdKMxz.gif

Aw5v0x.gif

30zkqAl.gif

to jest jedna z tych ambitnych gier i nie jest to przygodówka jakby co.

Opublikowano

Ale z obrażaniem siebie to trochę zastopujcie bo doprowadzicie do sytuacji że admini się wkurzą i już nawet naszych maszynek nie będzie można nazwać NadKonsola i Szrot. 

Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
Widzę, że niektórych już trochę ponosi za bardzo, wiedzcie więc, że wszelkie obraźliwe wpisy będę nagradzane punktami. W szczególności coś takiego jak niebieskie/zielone ścierwo, robactwo, podludzie, podgracze itp.

ibp9E8k3MDdo5L.gif

Opublikowano

Mantis tutaj sieje ferment, wiec pora na bomby prawdy, by zniszczyc niebieskie robactwo.

Porownajmy co XOne o PS4 prezentuja pod wzgledem gier do konca 2014 roku, z podzialem na gatunki:

Fps:

Kolekcja halo, titanfall > killzone

Bijatyki:

Killer instinct > nic

Wyscigi:

Forza 5, Horizon 2 > driveclub

Platformowki:

Ori, project spark > lbp3, knack

Slashery

Ryse > nic

"Arcade Tpsy"

SO ?? infamous

Przygodowki

D4, DR3 < TLoU

Miedzy infamous a so postawilem znaki zapytania, bo nie wiadomo jeszcze co zaprezentuje soba ten drugi.

W kazdym badz razie w najlepszym przypadku jest 6:1 dla xboxa, w najgorszym 5:2.

Pozdrawiam niebieskie scierwo.

tak trzymać, masakruj sonybociarnie bombami prawdy  :)

Horizon 2 prawie jak Teneryfa   :wub: 

i3rBZE6ivfZtc.gif

i02aO9JlRbdZR.gif

a fani ps4 co ? dalej siedzenie pod blokiem na trzepaku ?

Opublikowano

Dobre mają materiały, ale ten jego głos, o jezu.

Racja. genialne materiały, ale głos jest fatalny.

Najlepiej jak by w ich materiałach gadał ten pan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.