Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

super metroid > castlevania: symphony of the night > ori > dłuuuugo nic > gó.wno obes.rane > eksy na ps4.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

hahaha, uwielbiam czytać te wypusty slejwów jak kolejny xboxowy hicior ma premierę

"jedyna gra której zazdroszcze xboxowcom" - powtórz to zdanie przy KAŻDYM exie xboxa.

Gdzie ty takie komentarze czytasz? Bo chyba nie na tym forum. Zresztą jaki kolejny xbonowy hicior? Pierwsza bardzo dobra gra na tej konsoli od jej premiery. Zresztą to chyba pierwszy Xboxowy ex który przekroczył 80%. Słabiutko panie, słabiutko.

aha

Opublikowano

hahaha, uwielbiam czytać te wypusty slejwów jak kolejny xboxowy hicior ma premierę

"jedyna gra której zazdroszcze xboxowcom" - powtórz to zdanie przy KAŻDYM exie xboxa.

Gdzie ty takie komentarze czytasz? Bo chyba nie na tym forum. Zresztą jaki kolejny xbonowy hicior? Pierwsza bardzo dobra gra na tej konsoli od jej premiery. Zresztą to chyba pierwszy Xboxowy ex który przekroczył 80%. Słabiutko panie, słabiutko.

Kidnappa, przecież dla Plants vs Zombies też warto było mieć X1. Nie czytałeś tego forum?

Opublikowano

super metroid > castlevania: symphony of the night > ori > dłuuuugo nic > gó.wno obes.rane > eksy na ps4>donatan i cleo>exy na XO

fix'd

Opublikowano

Zresztą to chyba pierwszy Xboxowy ex który przekroczył 80%. Słabiutko panie, słabiutko.

No to mamy w starciu ps4 1:1.

Opublikowano

No i o to tyle hałasu od roku? O konsole co mają po jednej gierce, która ma 80% na MC? "Nadkonsolowość" jako pojęcie uległo dewaluacji.

Opublikowano

KOLEJNY DZIEŃ

KOLEJNA ZAPOWIEDŹ

KOLEJNEGO SUPER EXA

NA PS4

ACTION/RPG "Moon Hunters"

turkeys.gif

hightribes.gif

I na Vitę.

I PC.

Wyjdzie w 2015 roku. Goty się szykuję i dobrze o tym wiecie. Wszyscy o tym wiemy.

Opublikowano

XD

Opublikowano

fajnie wygląda. jak goty 2014 - crawl. ogram na vicie.

Opublikowano
  • Autor

Po co grać w slabe gry jak można grać w dobre?

Ja i wielu moich znajomych się przy nich świetnie bawiło.Sam obie części przeszedłem po parę razy i pewnie w przyszłości znów sobie którąś zainstaluję.

A to,że ktoś je uważa za słabe gierki to już jego problem.

Blubi woli jechac na piecdziesiata misje w stylu "przynies-podnies-pozamiataj" w GTA IV GOTG SUPER GRA BO SZARA I REALISTYCZNA I KEEELED PEPOLE SMUGELED PEOPLE XDDDD

Ludzie podniecajace sie "powaznym" GTA = Gimbazjon ktory uwaza sie za "dorosly" (stan zwany takze "Mendrkiem").

Opublikowano

1500zl.

Zeby grac w gry z painta.

Ja yebie.

(Ewentualnie 4000zl jak sie jest blacharzem)

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

XD

Oj ból ściska, że się jest fanem gierek indie i kibicuje się Xboxowi. Tyle gier ominąć. No boli, no.

Opublikowano

o kurde szykuje sie grubo

po gifach widać, że już jest dobrze

zobaczcie na kurczaki, nie chodzą tak samo, czyli nie skrypt

czekam na gameplay!

Opublikowano

No i o to tyle hałasu od roku? O konsole co mają po jednej gierce, która ma 80% na MC? "Nadkonsolowość" jako pojęcie uległo dewaluacji.

no porównaniu do WiiU to zaje.bista bieda bo wygląda to tak

WiiU - 8 eksów powyżej 80%

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

mówie o retailowych (lącznie z Tlou HD)

Opublikowano

1500zl.

Zeby grac w gry z painta.

Ja yebie.

Na PS4 gry AAA to obiadek, 1080p to sosik, a gry indie to przepyszny deserek.

Za to na Xboxie masz okruchy po starej bułce i smalec.

Opublikowano

Po co grać w slabe gry jak można grać w dobre?

Ja i wielu moich znajomych się przy nich świetnie bawiło.Sam obie części przeszedłem po parę razy i pewnie w przyszłości znów sobie którąś zainstaluję.

A to,że ktoś je uważa za słabe gierki to już jego problem.

Blubi woli jechac na piecdziesiata misje w stylu "przynies-podnies-pozamiataj" w GTA IV GOTG SUPER GRA BO SZARA I REALISTYCZNA I KEEELED PEPOLE SMUGELED PEOPLE XDDDD

Ludzie podniecajace sie "powaznym" GTA = Gimbazjon ktory uwaza sie za "dorosly" (stan zwany takze "Mendrkiem").

Ale co ty pierdzielisz, podobało mi się Vice City, San Andreas, IV z dodatkami oraz V i każda to dobra gra na swój sposób. Jeśli według ciebie Saint's Row jest lepsze od GTA IV bo jest "bekowe" to jest mi żal ciebie i twojego chłopaka.

Opublikowano

KOLEJNY DZIEŃ

KOLEJNA ZAPOWIEDŹ

KOLEJNEGO SUPER EXA

NA PS4

ACTION/RPG "Moon Hunters"

turkeys.gif

hightribes.gif

I na Vitę.

I PC.

Wyjdzie w 2015 roku. Goty się szykuję i dobrze o tym wiecie. Wszyscy o tym wiemy.

beka, klapki dalej graja w zapowiedzi.
Opublikowano

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

Szkoda tylko, że od tych exów na Wii U, to prócz ZombiU i nowego Fatal Frame, można się porzygać tęczą, grzybkami i kolorowymi gwiazdkami.

Opublikowano

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

Szkoda tylko, że od tych exów na Wii U, to prócz ZombiU i nowego Fatal Frame, można się porzygać tęczą, grzybkami i kolorowymi gwiazdkami.

Co to zmienia?

Opublikowano

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

Co to zmienia?

Ano to, że nikt na świecie za bardzo nie chce w nie grać, co sprzedaż Wii U pięknie pokazuje :)

Opublikowano

Beka z ludzi co gadają zamiast grać.

+ 1milion

Opublikowano

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

Po nicku na PSN wnioskuję, że masz już 26 lat, więc tak, już rozumiem.

Opublikowano

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

od różowych laserków rzygać ci się nie chce?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

PS4 - 2 eksy powyżej 80%

XO - 2 eksy powyżej 80%

Co to zmienia?

Ano to, że nikt na świecie za bardzo nie chce w nie grać, co sprzedaż Wii U pięknie pokazuje :)

Chłodna historia.

A zapomniałem, że wyszła jeszcze Bayonetta 2 czyli 9 dla WiiU.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.