Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Było?

Model Nathana z U4

ByhCsGVIgAEInvu.jpg

PS4 najmocniejsza konsola na rynku. Na szczęście to nie są puste słowa. Uncharted 4 pozamiata. Ale i tak najbardziej czekam na MGSV.

PS. Niech już ci devi Sony zlitują się nad jedynym, bo każdego dnia masakrują go niemiłosiernie.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

dobry gameplay na tym modelu, ale na dobrze znanym wszystkim gifie jednak lepszy. dobra zapowiedź. brawo sony.

Opublikowano

Widać next-gena gołym okiem. Na takie coś czekam. Tylko Sony.

Botki pewnie przeglądają ten temat ze łzami w oczach.

Opublikowano

Ciekawe czy gameplay będzie równie next-genowy co grafika, czy nadal zalew przeciwników do odstrzału i wymagające akrobacje polegające na nawalaniu w "X". Unchartedy lubię ale chciałoby się by seria stałą się choć ciut bardziej wymagająca pod względem gameplayu.

Opublikowano

dlaczego takich hitów nie ma na jedynym? dlaczego muszę zadowolić się marnym substytutem w postaci tomb rajdera? do tego czasowym exem (już dawno potwierdzone). ehhh.....

Opublikowano

Ciekawe czy gameplay będzie równie next-genowy co grafika, czy nadal zalew przeciwników do odstrzału i wymagające akrobacje polegające na nawalaniu w "X". Unchartedy lubię ale chciałoby się by seria stałą się choć ciut bardziej wymagająca pod względem gameplayu.

Powiedz mi czym wg ciebie jest next genowy gameplay.

Opublikowano

I jeszcze te gry w otwartym świecie ;/. Najpierw taki Dead Rising 3, teraz Forza Horizon. Pogubić się można i głowa boli od wyborów. (pipi)ać xboxa

Opublikowano

Nom, pokaz U4 to będzie ostateczne rozdeptanie botów, o blacharzach nie wspomnę.

Opublikowano

Nie musisz wszystkiego brać tak dosłownie. Ot mniej strzelania ale za to z bardziej wymagającymi (AI) i mniej licznymi przeciwnikami.Więcej główkowania i żeby sama eksploracja,wspinaczki itd były bardziej rozbudowane i wymagała ciut więcej niż nawalania w jeden klawisz. Jakiś pasek staminy albo coś na modłę wspinaczki z Shadow of the Collosus byłoby imo na plus i dawałoby więcej satysfakcji z odkrywania nowych miejsc.

Opublikowano

Widać next-gena gołym okiem. Na takie coś czekam. Tylko Sony.

Botki pewnie przeglądają ten temat ze łzami w oczach.

Dokładnie. Opuszczam CW bo to dla mnie za dużo

3a5.gif

Opublikowano

Mi RT w padzie od Xboxa skrzypi, wydaje więcej dźwięku niż chodząca ps4, to tak odnośnie jakości, i to tylko od grania w Forze XD

Po prostu nie szanujesz marki, nie zdziwię sie jak któregoś pięknego dnia xbox Ci wybuchnie.
Oby nie podczas grania w Horizona, chce go ukończyć i pogonic ten sprzęt, na przyszły rok nie zapowiedzieli nic na tą konsole.
Opublikowano

Ej dobra ludzie. Poważna sprawa. Potrzebuję porady.

Nauczcie mnie pokochać Dark Souls.

Zaczynałem dwa razy, no i nic, nie jara mnie. Właśnie w nowym "Edge'u" dziś wybrali ją na grę generacji. Na Eurogamerze drugie miejsce w takim głosowaniu. Zaczynam grać i nic nie czuję. Nic mnie tam nie przyciąga. Idę, próbuję jakoś ogarnąć całe to sterowanie, coś mnie zabija, nic wyraźnie nie widać i nie wiadomo, co gra chce powiedzieć, wszystko jakoś powolne... No nie wiem kurde.

Opublikowano

Było?

Model Nathana z U4

ByhCsGVIgAEInvu.jpg

Juz widze downgrade.

Opublikowano

Zaczynałem dwa razy, no i nic, nie jara mnie. Właśnie w nowym "Edge'u" dziś wybrali ją na grę generacji. Na Eurogamerze drugie miejsce w takim głosowaniu. Zaczynam grać i nic nie czuję. Nic mnie tam nie przyciąga. Idę, próbuję jakoś ogarnąć całe to sterowanie, coś mnie zabija, nic wyraźnie nie widać i nie wiadomo, co gra chce powiedzieć, wszystko jakoś powolne... No nie wiem kurde.

Gra nie jest dla Ciebie, tak bywa. Ja byłem zakochany od pierwszej minuty.
Opublikowano

Z next-genow najladniejszy jest Ryse, potem SS i na koncu Killzone. W przeciwienstwie prawdopodobnie do wiekszosci gralem we wszystkie trzy i taka jest moja opinia.

Swoja droga odpyerdolta sie od SS, swietny szpil. Obecnie jedyny ex od Sony z ktorym bawilem sie wybornie, no, moze jeszcze TLoU ale to remaster.

Nie, nie technicznie, może kolorystyka Ci odpowiada, klimat, to że gra jest "realniejsza" ale jako grafika nie ma startu do SS. Jak już powiedziałem ta gra przegrywa w każdym aspekcie od rozdzielczości po ilość polygonów na głównym bohaterze.
Opublikowano

Bansa, nie liczyles pixeli i polygonow podczas grania? Unacceptable.

Opublikowano

jaki yeti :/.

Opublikowano

Dobra, klapersy koniec marzeń o last guardianie 

Vane is a single-player game being developed by a few ex-members of The Last Guardian team. The game focuses on unraveling the mysteries of an unknown land via exploration, puzzle-solving and other features yet to be revealed, in an atmospheric and powerful setting.

PLATFORMS: PC first, others TBA

RELEASE: when it's done (czyli w sumie drugi last guardian) 

Opublikowano

No jakby to powiedzieć, nie istnieje gra, która podoba się każdemu. Za wyjątkiem Yoshi's Island. Ja tam Dark Souls lubię, ale kapci mi nie zerwało.

Opublikowano

No może źle się wyraziłem. Nauczcie mnie zrozumieć, czemu Dark Souls jest wymieniane przez ludzi o guście dość zbliżonym do mojego jako gra generacji na równi z Mario Galaxy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Dobra, klapersy koniec marzeń o last guardianie 

Vane is a single-player game being developed by a few ex-members of The Last Guardian team. The game focuses on unraveling the mysteries of an unknown land via exploration, puzzle-solving and other features yet to be revealed, in an atmospheric and powerful setting.

PLATFORMS: PC first, others TBA

RELEASE: when it's done (czyli w sumie drugi last guardian) 

$ony takie dobre że wszyscy uciekają z tonącego statku ps4. Chociaż dla MS też karny kutas za odrzucenie Rime.

Opublikowano

@ogqozo

Klimat ? Wyzwanie ? Specyficzne prowadzenie nie tyle fabuly co calej historii krainy w ktorej sie znajdujemy ?

Wszystko w tej grze jest unikatowe, ciezko tak po kolei wymieniac dlaczego ta gra jest wybitna, albo sie to czuje albo nie. Juz sam fakt ze pytasz o pomoc w pokochaniu DS swiadczy o tym ze nie ma chemii i prawdopodobnie nie bedzie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Daddy, przypomnij nam proszę listę exów na przyszły rok na Xbox One

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.