Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

26 lat i granie w gierki? To już było by coś nie halo z kolesiem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja się właśnie cieszę, że mam dopiero 19 lat, mam jeszcze nieco ponad 6 lat żeby na luzie grać w dobre gry, potem już jednak będę musiał być poważny i grać w battlefielda. :/

Opublikowano

ja tylko czekam na moment gdy maciomaniak znowu kupi ps4 bo nie zdzierzy gorszych multiplatform na xone - cos czuje ze szybciej niz pozniej on nadejdzie

Nie, jeżeli kupię PS4 to nie przez lepsze multiplatformy, ale spokojnie. Nie planuję tego, niezależnie od ostatnich informacji ;)

Opublikowano

Ja się właśnie cieszę, że mam dopiero 19 lat, mam jeszcze nieco ponad 6 lat żeby na luzie grać w dobre gry, potem już jednak będę musiał być poważny i grać w battlefielda. :/

to nie działa w ten sposób. do 26 roku życia, jak przystało na poważnego gracza wypada ci grać tylko w poważne gry dla prawdziwych mężczyzn, takievjak gta, halo, czy forza. Dopiero od 27 będziesz już mógł bez stresu włączyć super mario, czy anime, zasłaniając się że w końcu do nich dojrzałeś. współczuję wszystkim graczom którzy są w przedziale 18-26 lat :/

Opublikowano

26 lat na karku robi swoje, poważny wiek i się chłopak ocknął

XD dobre

Opublikowano

Ja mam 27 i nie narzekam. Gram sobie na luzie w japońskie gierki, czasem jakieś pecetowe klasyki, oglądam animce i mam wy(pipi).ane na to czy ktoś mnie będzie ewentualnie szufladkował jako jakiegoś dziwaka czy nie. U nas w kraju to pewnie normalniejszym byłoby chlanie co weekend do upadłego i ekscytowanie się "nowościami" w tv bądź crapami z kina.

Każdy niech robi to co lubi, a nie ogląda się dookoła i zastanawia czy w danym wieku wypada to i owo.

Opublikowano

Sony takie dobre

http://m.uk.ign.com/articles/2014/09/26/playstation-home-is-shutting-down

Pewnie już było ale miałem braki z netem i forumkiem przez weekend.

Mendrek płacze... tylko on.

Za to microsoft kochany, lord w 900p, a pes w 720p, czekam na info o Mordorze, będzie kolejna beka.

Opublikowano

Ja mam 27 i nie narzekam. Gram sobie na luzie w japońskie gierki, czasem jakieś pecetowe klasyki, oglądam animce i mam wy(pipi).ane na to czy ktoś mnie będzie ewentualnie szufladkował jako jakiegoś dziwaka czy nie. U nas w kraju to pewnie normalniejszym byłoby chlanie co weekend do upadłego i ekscytowanie się "nowościami" w tv bądź crapami z kina.

Każdy niech robi to co lubi, a nie ogląda się dookoła i zastanawia czy w danym wieku wypada to i owo.

Ale...ale...co ludzie powiedzą?

Opublikowano

Ty nabijasz karty kruku, a nie grasz. :/

Opublikowano

XMB to fajny schludny interface - tragedia bylo jego predkosc dzialania, szczegolnie jak sie chcialo w czasie gry wejsc do niego

przez pierwsze 2 lata dało się jedynie wyświetlić dwie opcje podczas gry - "wyłącz system", albo "wyłącz kontroler"

Opublikowano

Ale...ale...co ludzie powiedzą?

Ci co sie tym przejmuja, robia jak ping, maja osobne pomieszczenie z konsolami zamykane przed gośćmi.

Opublikowano

Na PC robię biznes, na konsoli PlayStation 3 gram. Tak powinno być.

Pewnie do każdej nowej gry, zakładasz nowe steamowskie konto i sprzedajesz Januszom za 200zł, Gaben Cię kiedyś znajdzie...

Opublikowano

W ogóle kocham to niedowierzanie botow, że ich kochany system może być AŻ tak słaby xD "ja wiem, że xbone ma gorsza specyfikacje, ale piłka w 720p?! Nie... Ja... Ją nie wierzę....". Fox Engine to po prostu zbyt next genowy silnik na Xboxa i tyle.

We wtorek przyjdzie prawda, że Mordor w połowie klatek i rozdzielczości co na PS4, to też będzie wina devow? Dziesiątki innych gier w gorszych rozdzialkach, też wina twórców. Broń boże pomyśleć, że to MS s(pipi)il sprawę wydając tego szrota. To wszystko wina lenistwa devow xD

Opublikowano

W ogóle kocham to niedowierzanie botow, że ich kochany system może być AŻ tak słaby xD "ja wiem, że xbone ma gorsza specyfikacje, ale piłka w 720p?! Nie... Ja... Ją nie wierzę....". Fox Engine to po prostu zbyt next genowy silnik na Xboxa i tyle.

We wtorek przyjdzie prawda, że Mordor w połowie klatek i rozdzielczości co na PS4, to też będzie wina devow? Dziesiątki innych gier w gorszych rozdzialkach, też wina twórców. Broń boże pomyśleć, że to MS s(pipi)il sprawę wydając tego szrota. To wszystko wina lenistwa devow xD

Licz klatki i pixele dalej, ja idę grać.

Konsolowcy teraz to już gorzej niż największa zaraza - blacharze.

Opublikowano

Ja się właśnie cieszę, że mam dopiero 19 lat, mam jeszcze nieco ponad 6 lat żeby na luzie grać w dobre gry, potem już jednak będę musiał być poważny i grać w battlefielda. :confused:

To wiele wyjaśnia, hehe.

Dziwne, uzależnienie wieku od tego w jakie gry mogę grać. Jak gra sie podoba to będę w nią grał.

Opublikowano

Figaro, co innego jak gra jest na PS4 np. 1080p i 30 FPS, a na Xone 900p i 30 FPS, a co innego jak na Xone ma parametry jak na X360/PS3. To już jest wtedy lamerstwo developera, bo nawet jak Xone jest słabszy od PS4 to jest ~8x mocniejszy od pastgenów.

Opublikowano

Jak Fox engine jest zbyt nextgenowy, to ja już chce next-nextgenowy silnik i konsole

Opublikowano

Licz klatki i pixele dalej, ja idę grać.

Konsolowcy teraz to już gorzej niż największa zaraza - blacharze.

Jak ma się 55 cale to ważne czy Messi kopie piłkę w biedackim 720p czy full hd.

Opublikowano

Figaro, co innego jak gra jest na PS4 np. 1080p i 30 FPS, a na Xone 900p i 30 FPS, a co innego jak na Xone ma parametry jak na X360/PS3. To już jest wtedy lamerstwo developera, bo nawet jak Xone jest słabszy od PS4 to jest ~8x mocniejszy od pastgenów.

Tak, ale to jeno rozdzielczość i framerate. Będąc w tej samej rozdzialce nie powstrzymuje Xbona w posiadaniu lepszych tekstur itd od past genów. Tak mi się zdaje.

Ping, tak na poważnie to mnie rozdzialki nie obchodzą :) dla mnie to mogą chodzić w 640p, ale to może z powodu lat grania na PS3, hehe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.