Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) klapki jarające się Spelunky dopiero kiedy dają w Plusie, zamiast prawilnie kupić w zeszłe wakacje razem z Rogue Legacy w celu wsparcia niezależnych twórców dobrych gierek, jezu jakim jesteście rakiem

czekamy jeszcze na starbound i pixel piracy.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

#5theplay3rs

starbound, tk___tk, ale uznaję to za literówkę, zresztą baroni i tak nie wiedzą o jakiej grze mówimy, więc im wszystko jedno

Opublikowano

nie mogę się doczekać aż będę mógł pokonać tego pingwina w 1080p/60fps. najpewniej za darmo.

Penguin_UFO.png

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Również czekam na nowy wpis.

to masz zajawkę, zrecenzuję następujące tytuły:

-firebugs (psx)

-guilty gear: advanced edition (gba)

-hatoful boyfriend (pc)

-shadow warrior classic (pc)

-mdk (pc)

whoaaaa pupface.gif Nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Również czekam na nowy wpis.

to masz zajawkę, zrecenzuję następujące tytuły:

-firebugs (psx)

-guilty gear: advanced edition (gba)

-hatoful boyfriend (pc)

-shadow warrior classic (pc)

-mdk (pc)

ani jednej gry z xboxa, czekam.
Opublikowano

trzeba mieć w życiu zasady. jak już deklarujesz się klapem to nigdy nie dotykasz więcej xboksa.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A gdzie dead space

Opublikowano

(pipi) klapki jarające się Spelunky dopiero kiedy dają w Plusie, zamiast prawilnie kupić w zeszłe wakacje razem z Rogue Legacy w celu wsparcia niezależnych twórców dobrych gierek, jezu jakim jesteście rakiem

Jeszcze blacharz będzie wspominał o wspieraniu lol Wy to tak wspieracie twórców torrentami i kupowaniem w humble bundlach 10 gier za dolca, że już w ogóle odpuścili wydawanie eksów AAA na waszą platformę. Gdyby nie gracze konsolowi, to byście na tych swoich tytanach grali tylko w indyki z grafą jak z pegasusa, a tak czasem chociaż wam skapnie jakiś multiplatformowy Crysis 3 czy Project Cars żebyście mogli zobaczyć jak grafika wygląda. A gdyby nie dobroć Sony i przyjęcie indyków typu Spelunky do plusa, to by z tego waszego wsparcia ci indie twórcy już dawno na kasę w biedrze poszli robić. Taka prawda.

Opublikowano

mialo byc:

driveclub-ps4-snapshot-4_1.jpg

po patchu z deszczem ma być:

14581150356_148cd1ed9b_b.jpg

na razie jest tak:

GZFhFm.jpg

Opublikowano

Ficuś przesadzasz bo z video z dziś po pobraniu wygląda to tak

A4cLWTC.jpg?1

Opublikowano

To z 360?

Opublikowano

Mam nadzieje, ze w dzień premiery nie będzie to wyglądało tak jak w Forzy 5.

;)

To z 360?

Xbox One

Dzięki fanek, jesteś najlepszy userem na tym forum. 

Opublikowano

to była ironia ale ok, dzieki

Opublikowano

Fanek czemu tak traktujesz swojego niebieskiego kolege?

Opublikowano

Jeszcze blacharz będzie wspominał o wspieraniu lol Wy to tak wspieracie twórców torrentami i kupowaniem w humble bundlach 10 gier za dolca, że już w ogóle odpuścili wydawanie eksów AAA na waszą platformę. Gdyby nie gracze konsolowi, to byście na tych swoich tytanach grali tylko w indyki z grafą jak z pegasusa, a tak czasem chociaż wam skapnie jakiś multiplatformowy Crysis 3 czy Project Cars żebyście mogli zobaczyć jak grafika wygląda. A gdyby nie dobroć Sony i przyjęcie indyków typu Spelunky do plusa, to by z tego waszego wsparcia ci indie twórcy już dawno na kasę w biedrze poszli robić. Taka prawda.

Project Cars był od początku najpierw na PC więc to wy dostaniecie ochłap z pańskiego stołu Lorda Gabena. Poza tym wymienianie Crysisa jako przykładu pokazuje, że jesteś januszem i nie znasz się na grach więc wylyź.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Poza tym wymienianie Crysisa jako przykładu pokazuje, że jesteś januszem i nie znasz się na grach więc wylyź.

To blacharnia bezustannie wymienia Crysisa 3 jako ostatnią ładną grę na PC (nawet w tym temacie ostatnio). Że to (pipi) 3/10 to wie każdy gracz z gustem, nie moja wina że dla blacharzy ten crap to święty graal i najlepsze co się na ich platformie ukazało, że tak go ciągle przywołują. Na konsolach o tej grze zapomniano dwa dni po premierze, no ale to zrozumiałe, w końcu na konsolach ta gra ma dużo lepszą konkurencje.

Opublikowano

Kto tutaj niby przywołuje Crysisa 3 z blacharzy nazywając go świętym graalem? XD

Bez postów nie wracaj.

Opublikowano

Poza tym wymienianie Crysisa jako przykładu pokazuje, że jesteś januszem i nie znasz się na grach więc wylyź.

To blacharnia bezustannie wymienia Crysisa 3 jako ostatnią ładną grę na PC (nawet w tym temacie ostatnio). Że to (pipi) 3/10 to wie każdy gracz z gustem, nie moja wina że dla blacharzy ten crap to święty graal i najlepsze co się na ich platformie ukazało, że tak go ciągle przywołują. Na konsolach o tej grze zapomniano dwa dni po premierze, no ale to zrozumiałe, w końcu na konsolach ta gra ma dużo lepszą konkurencje.

Nie chce nic mówić, ale zapomnieli po dwóch dniach po chodziła poniżej 20 fpsów więc pewnie nikt w to nie chciał grać 

Opublikowano

W wersji na xbona widoczny kaptur, bo włosów juz nie uciagnie.

Opublikowano

shadow-mordor-3-xbo.png

shadow-mordor-3-pc.png

alarm odwołany, gra wygląda tak samo tylko na XO ma lockniety framerate. Pysznie!

Jeeeest, ależ sukces. Cieszymy się razem z Tobą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.