Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wszystko po staremu, MS dalej przoduje w usłudze online, i to bardziej niż w poprzedniej generacji, wszak na darmochę od Sony narzekanie nie miało sensu. Dobrze, że niespecjalnie mnie sieciowe granie interesuje, bo trzeba by chyba rozważać kupno xone jako priorytet.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli co, dla lepszych wersji gier wybieramy PS4 i cieszymy się przy okazji dobrymi exami i wygodą grania, a jak nam jakaś gra nie pasuje, to najwyżej odsprzedajemy/oddajemy znajomemu? Tak myślałem, czyli w planach bez zmian... :) Tylko Playstation.

TYLKO STARY TYLKO

jak działa psn oczywiście xD

Opublikowano

Czy oni naprawdę myślą, że jak opóźnia wydanie demka tego early accesa to więcej ludzi wtopi z zakupem ? xD Naprawdę nie sądziłem, że będzie tak duża beka z drajwcrapa. 

Opublikowano

Może mikromiętcy płacą sony żeby ci opóźnili premierę dla szlachty?

Opublikowano

pisalem - ps4 przestalo sie starac od jakiegos czasu bo:

a- sa na skraju bankuctwa stad tez robia ciecia w studiach wewnetrznych i wolno wypuszczaja exy, z tego tez powodu zatrzymali exy na vite - bo ich nie stac na ratowanie tego systemu majac na barku dlugi i ps4

b- wydali najmocniejsza konsole na rynku wiec zapewnili sobie najlepiej wygladajace i dzialajace multiplatformy, a od generacji wiemy, ze to one napedzaja sprzedaz co widac zreszta po wynikach

Wniosek jest taki, że zawsze trzeba kupować najsłabszy sprzęt, bo z takim producent się postara z exami by nadrobić przewagę mocy.

MINDBLOWN. Kupuję Xbonka.

cos w tym jest, ale jeszcze te studia wewnetrzne trzeba miec ( by nie wykupywac tytulow na kilkumiesieczna eksluzywnosc) - sony ma takie od daaawna, microsoft dopiero teraz cos zaczyna kombinowac jak przyszedl spencer, ktory obok horizon2 jest do mnie swiatelkiem w tunelu dla lineupu One

Opublikowano

Czy oni naprawdę myślą, że jak opóźnia wydanie demka tego early accesa to więcej ludzi wtopi z zakupem ? xD 

odpowiem cytująco

Hehehe pewno przeliczyli, że im się ten Plus  jednak nie zwróci i zaczynają już akcję aby jak najwięcej kopii poszło na day one:)  Dobra biorę calaka, nie czekam na plusa.

Ja zamówiłem na płycie, szkoda mi nerwów przy czekaniu, :)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

a- sa na skraju bankuctwa stad tez robia ciecia w studiach wewnetrznych i wolno wypuszczaja exy, z tego tez powodu zatrzymali exy na vite - bo ich nie stac na ratowanie tego systemu majac na barku dlugi i ps4

b- wydali najmocniejsza konsole na rynku wiec zapewnili sobie najlepiej wygladajace i dzialajace multiplatformy, a od generacji wiemy, ze to one napedzaja sprzedaz co widac zreszta po wynikach

Wniosek jest taki, że zawsze trzeba kupować najsłabszy sprzęt, bo z takim producent się postara z exami by nadrobić przewagę mocy.

cos w tym jest, ale jeszcze te studia wewnetrzne trzeba miec ( by nie wykupywac tytulow na kilkumiesieczna eksluzywnosc) - sony ma takie od daaawna, microsoft dopiero teraz cos zaczyna kombinowac jak przyszedl spencer, ktory obok horizon2 jest do mnie swiatelkiem w tunelu dla lineupu One

Większość studiów Sony nie pokazało nawet jeszcze swojej gry. Sony Bend, MM, Santa Monica, Cambridge,Polyphony, nawet London Studio cos robi no i jeszcze nowa gra Quantic Dreams wiec jak widac sporo tego jest. Ja spokojnie poczekam do nastepnego roku z zakupem konsoli.

Opublikowano

Oceny są dobre, nawet bardzo dobre.

Ahh, na takie coś właśnie czekałem.

Opublikowano

Ale piekne zwyciestwo :)

Opublikowano

Juz nawet na ps3site ludziom konczy sie cierpliwosc:

Osobiście to jestem o krok od sprzedania tego szmelca i kupienia XO... Ku*** człowiek płaci abonament i co chwile im coś nie wychodzi!! W głowie sie nie mieści... Rok obsuwy i już problemy na starcie z FAILCLUB'em.... Widać Sony i developerzy mogą sobie robić co chcą... Jak do kur** nędzy można w XXI wieku pozwalac sobie na takie oficjalne wpadki, gdzie wiadomo, że premiera gry opóźnionej o rok będzie przykuwała uwagę większości graczy na PS4!!!

Shit just got real

Opublikowano

Ficuś mówi, że gra wygląda jak z ps3 czyli co to nie jest nawet grafika? \o/ online nie działa, 50 aut, 2 kawałki muzyczne, 50 tras. All day all night beka z driveklapy.

Opublikowano

Większość studiów Sony nie pokazało nawet jeszcze swojej gry. Sony Bend, MM, Santa Monica, Cambridge,Polyphony, nawet London Studio cos robi no i jeszcze nowa gra Quantic Dreams wiec jak widac sporo tego jest. Ja spokojnie poczekam do nastepnego roku z zakupem konsoli.

to jest wlasnie moj podpunkt A - gry sie robia ale wolno bo sony nie ma powodu przyspieszac bo nie ma kasy i potrzeby bo multiplatformy napedzaja sprzedaz konsoli

Opublikowano

Kurde, na gifach wyglądało jakoś lepiej...

YwgFmWF.jpg

Beka z typów co cisnęli Forze za poboczę, niech sobie teraz mądralińscy zobaczą, jak wyglądają typy z widowni w driveklapie. Poziom PS3 plus filtry z rozmyciami.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Czez piękne posty, wierzyłem, że obudzisz się z tego szaleństwa....

Opublikowano

Powtórzę moją radę.

f34dace7c0e8fb5c17214f2149eef742.jpg

Opublikowano

To teraz z czego będą gify? The Order?

Opublikowano

Czy oni naprawdę myślą, że jak opóźnia wydanie demka tego early accesa to więcej ludzi wtopi z zakupem ? xD 

odpowiem cytująco

Hehehe pewno przeliczyli, że im się ten Plus  jednak nie zwróci i zaczynają już akcję aby jak najwięcej kopii poszło na day one:)  Dobra biorę calaka, nie czekam na plusa.

Ja zamówiłem na płycie, szkoda mi nerwów przy czekaniu, :)

Ja i tak czy siak miałem brać. Klocka jeszcze nie mam a miałem ochotę na jakieś wyścigi. Za 169 zł mogę wziąć pełnej ceny bym nie dał.

Jednak sytuacja jest naprawdę żenująca i współczuje fanboyom.

Jak mnie bardzo odrzuci to trudno bo i tak w piątek mesjasz sportówek startuje.

Opublikowano

ZOSTAWCIE NAS JUŻ W SPOKOJU PARITY 499$ HALO 2 NAWET NIE 900PLLLEEERRRRGHHHAAARRHHH

<IMPLOZJA>

Opublikowano

Mgła prawie jak na N64

Najlepsze drzewka - płaski obrazek z transparentnością, takie coś ostatni raz chyba w COLINIE 2 na PSX widziałem/

Opublikowano

Haha, takie pobocze w korytarzyku xD

MOC PS4 OKIELZNANA!

Opublikowano

Kurde, na gifach wyglądało jakoś lepiej...

YwgFmWF.jpg

Beka z typów co cisnęli Forze za poboczę, niech sobie teraz mądralińscy zobaczą, jak wyglądają typy z widowni w driveklapie. Poziom PS3 plus filtry z rozmyciami.

hahahahahahahhahahahahaahahahhahahaha <infinity>

Opublikowano

XBOX ONE jedyna słuszna konsola na rynku, tuż  za nią Wii U, chcesz pograć w gry kup jedną z tych konsol, chcesz gify i Fanka w clubie kup PS4.

Opublikowano

Haha, takie pobocze w korytarzyku xD

MOC PS4 OKIELZNANA!

Bomba prawdy - PS4 to idealna platforma do gier korytarzowych - DRIVEKLAP, THE ORDER, czekam na konwersję FINAL FANTASY 13.

Siarczysta prawda Soul <brofist>.

Edytowane przez ping

Opublikowano

To nie może być prawda. To się nie dzieje naprawdę. Jednego dnia wycieka nowy album Slipknota, startuje nowy sezon Supernatural, wisienką na torcie jest fail Drivecrapa - beka botów&furia klapków - combo breaker.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.