Opublikowano 2 czerwca 20159 l Jak Wasze wrażenia z Ranked? Szczerze mówiąc zdecydowanie wolałbym aby Splat Zone się zmieniało co jakiś określony czas/nabitą ilość punktów. No i jak dla mnie trochę bardziej odczuwam nierówność w kwestii broni. 2x dobrze chroniony Roller w Splat Zone i drużyna praktycznie nie do zatrzymania, dopóki przeciwnik nie skoordynuje ataku: a z randomami to praktycznie niemożliwe.. No i zaczyna mnie jednak doprowadzać do szału ograniczenie do dwóch map. Dzisiaj kilkukrotnie miałem sytuację: 5x ta sama mapa, zmiana na jeden mecz i znowu 5x poprzednia..
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Ranked? Bardzo symaptyczny tryb, póki co jestem zadowolony, jak i z całej gry Ciągle się nie nudzi, ciągle się super gra czy to po singlu czy to na multi <3
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Nieźle mnie zaskakuje popularność tego tytułu. Na Gafie już zbliżają się do drugiego OT. Teraz tylko jak z sprzedażą...
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Sprzedaż jest bardzo zadowalająca a w Japonii nawet przez chwilę brakowało kopii w sklepach
Opublikowano 4 czerwca 20159 l ja zamówiłem pewnie w poniedziałek lub wtorek dołączę do was w sumie przyda się taki odmóżdżacz na szybkie partyjki w lato
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Wczoraj grałem jeszcze trochę w Ranked i stwierdzam, że na mapkach na których są dwa splat zone'y gra się zdecydowanie lepiej.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Fajny ten splatoon tylko ze sterowaniem mam problem. Ruchowo gamepadem nie idzie w to grac a jak przełącze na zwykle to kamera jest strasznie czuła i ciężko mi dopasować bo w trakcie gry nie można tego zmienić tylko w menu, czy można? A wy jak gracie, ja gram chyba na sensivity -3 Edytowane 4 czerwca 20159 l przez czapa
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Nie można zmieniać czułości w trakcie meczu. Sterowanie ruchem jest świetne, kwestia godzinnego przyzwyczajenia się -3 bodajże, celowanie ruchome + analog
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ja gram tylko za pomocą gałek - sensivity -1 i jestem jak najbardziej happy.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Łe, dopiero się zorientowałem, że singiel odblokowuje bronie do multi :[ Mogliby w przyszłym updat'cie dodać możliwość zmiany broni pomiędzy meczami.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ciekawe jak produkcja przetrwa próbę czasu. Jak odpalam Mario Kart 8 w multi to jakby wczoraj była premiera
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Właśnie odebrałem swój egzemplarz (po 11 dniach od zakupu - przy deklarowanym czasie realizacji 2-4 dni ).Mam tylko nadzieję, że uda się jeszcze dzisiaj zagrać
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Uważajcie bo ostatnio dość często rozgrywka się sypie i wywala z meczu
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Gra rewelacyjna. Usiadłem wczoraj na chwilę, żeby spróbować i nawet się nie spostrzegłem jak nabiłem 5lvl. Myślałem, że po 27 latach grania nic już mnie nie zaskoczy, a jednak Nintendo po raz kolejny pokazało, że potrafi. Celowanie żyroskopem jest bardzo intuicyjne i precyzyjne - po drugim meczu już wiedziałem, że nie będę grzebał w opcjach, żeby przejść na gałki. Z uzbieraniem chętnych do gry nie było problemu (w godzinach nocnych) - osiem osób zbierało się w kilkanaście sekund, żadnych lagów czy wywalania z serwerów. Po prostu super
Opublikowano 9 czerwca 20159 l No, w końcu znalazłem trochę czasu i skończyłem singla + challenge amiibo squida. Ostatni boss to i
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Sorry za posta pod postem. Mam i gram. Dziś pograłem 2 h singla i multi chwilkę. W sumie singiel nie spodziewałem się że mnie tak wciągnie:) Gra na razie bardzo zacna.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Ten singiel to jakiś misje czy normalna fabuła? Jutro dołączam do gry.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Ten singiel to jakiś misje czy normalna fabuła? Jakaś fabuła jest, ale szczerze to nie zwracam zbyt dużej uwagi. Podobnie trochę do Marianów 3D, masz kilka mini-overworld'ów, na których jest po kilka leveli, które możesz robić w dowolnej kolejności. Bardzo polecam obadać, bo jest naprawdę zaskakująco dobrze.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l To ładuje padleta i jutro pykam. Lipa że nie można używać pro controllera. Odzwyczaiłem się od deski.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l "Decha" się przydaje, bo raz, że wyświetla mapę a dwa umożliwia teleport po respawnie, a oba te elementy są bardzo ważne. Jakby byli chętni to około 23-ciej powinienem już być gotowy do gry
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Ja to myślałem ze single będzie zrobiony na odpie,rdol a to bardzo zgrabny zlepek poziomów z przywiązaniem do detali nie gorszym niż w Marianach od EAD 0_o. Strasznie fajnie się gra.