Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Capitain Toad Treasure Tracker

Featured Replies

Opublikowano

A Mario 3DWorld gdzie proszę pana?

• Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 64,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lipa z tą inwenturą, bo to taka Mega gra jest Klimat tej produkcji rozwala mnie doszczętnie. Nintendo ma nowe/stare wykur..ste IP, a konkurencja dalej powiela schematy.

• Analiza techniczna gry:   http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-captain-toad-treasure-tracker     "Na rynku zdominowanym przez niesprawną technologię, nowa gra Nintendo to dop

Opublikowano

A Mario 3DWorld i Lego City Undercover (znacznie inne, o wiele lepsze od reszty gier z Lego), gdzie proszę pana?

Opublikowano

A Mario 3DWorld gdzie proszę pana?

Jak skoncze Zelde i DK:TF przez ktorego jest spora szansa ze Pro Controller wyleci przez okno do oceanu 

Opublikowano

Te koszulki z Kinopio (ToadVenture) dodawane do gry, to firmówki DC, czyli dobre gatunkowo.

Zastanawiam się natomiast, jak z rozmiarem. DC to hamerykańska firma, także taka M to będzie jak L pewno?

Opublikowano

Ja mialem koszulke z Marvel vs Capcom tez robiona przez DC rozmiar M 186 wzrostu 90 kg wagi wygladalem w niej spoko ;f

Opublikowano

kurna, to te M jak XL ;) 

Sam mam kilka koszulek od Teefury i M jest jak L właśnie, a L jest jak L tylko że dłuższa.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

W UK premierę przesunęli podobno na 21 grudnia. U nas też?

Opublikowano

Kurczę faktycznie. U nas też by mogli, gra idealna na święta.

Opublikowano

Pokiełbasili z tą premierą, choć kilka dni i tak mi wisi. Preoder złożony, czekam na grę.

Opublikowano

Ustalenie premiery na 2 stycznia w naszym kraju to epic fail. Oby pierwszy i ostatni w 2015 roku. 2 stycznia to piątek po Nowym Roku, a 5 stycznia to poniedziałek przed Trzema Królami. Czyli cała Polska będzie na dłuuuuuuuugim weekendzie. Stacjonarnie pewnie 2 stycznia gra będzie dostępna, pod warunkiem że sklep akurat nie będzie miał inwentaryzacji. Podejrzewam że sklepy internetowe będą wysyłać "Kapitana Grzybora" dopiero 7 stycznia.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Przed świętami żle, po świętach niedobrze - wiadomo, taki okres. Także nie ma co się więc smucić tylko na nowo przywitać się z kupką wstydu :)

Opublikowano

Tak, nawet na GamePada.

Opublikowano

Apropo Wii U też ma blokade regionalną?

Tak

SEKUNDY WCZEŚNIEJ :F

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mam już grę, zagrałem dwie plansze i podoba mi się. Zapowiada się przyjemnie. Dodatkowo po wykryciu save'u z Super Mario 3 World pojawił się dodatkowy kontent w grze, jakieś dodatkowe plansze.

Pograłbym, ale chory jestem, a jutro trzeba być w formie (cokolwiek to znaczy).

Kupiłem w Best-play.

Opublikowano

Ma już ktoś może wydanie z koszulką? Jest to edycja specjalna w większym pudełku czy t-shirt jest dodawany "luzem"?

Zacząłem się wahać czy nie wziąć samej gry za 129, średnio mi się podoba ta grafika by dopłacać 30zł :/

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Mam Panie :).

A wiec tak. Koszulk zapakowana jest w woreczek fabrycznie zamknięty. Na worku jest naklejka Nintendo z rozmiarem, kodem kreskowym itp.

Koszulka według zdjęcia poglądowego maiła być firmówką od DC, jednak tak nie jest . Mamy tu do czynienia z koszulką BC collection z w miarę udanym nadrukiem. Koszulka jest dobrej jakości, a samemu nadrukowi, także nie można niczego zarzucić. Ja tam Koszulałke zakupiłem dla dziewczyny i myślę, że dla dziewczyny właśnie, najlepiej się ta koszulka nadaje.

Zresztą zaraz wrzucę fotke, to obadasz co i jak. Napomknę jeszcze o rozmiarach - M jest jak L, a nawet podchodzi pod XL, także jakby Cię zainteresowała, to trzeba mieć to na uwadze przy wyborze rozmiaru.

c5d8a0082e4bb1aemed.jpg

Natomiast jeśli chodzi o samą grę . Kapitan Kinopio, to grywalnościowa poezja. To jak ta gra wygląda, jakie ma smaczki i w ogóle, jak jest grywalna, to normalnie marzenie wszystkich kumatych graczy. Po ograniu 20 poziomów, jest magia na całego. Jak przysiadłem, tak te 20 poziomów ogrywałem 3 godziny - non toper melonka ^^ . Poziomów jest podobno 70, także 10 - 12 godzin, spokojnie pęknie, o dodatkowej zawartości z sejwa Mario nie wspomnę.