June 10, 201412 yr Kilka poziomów bonusowych z 3DWorld tak się spodobało ludziom, że postanowili zrobić z tego oddzielną grę. I w sumie się nie dziwię. Oglądam właśnie stream i jestem zauroczony. Miejscami wygląda to lepiej niż 3DWorld. Podobno śmiga na silniku od MK8.
June 10, 201412 yr A po co sobie psuć zabawę, już po zapowiedzi było widać, że gra daje radę. Oby tylko nie było to DLC za 5h wydane za pełną cenę.
June 10, 201412 yr Walka ze smokiem miazga, niestety nie ma jeszcze tego urywku na youtube, okładka jak zawsze od nintendo goty to samo pewnie bedzie z nadrukiem na płycie
June 10, 201412 yr Gra mi się jakoś kojarzy z tymi starszymi grami na NESa, które bardziej przypominały arcade. Może to przez ten ruch bohatera Edited June 10, 201412 yr by Figaro
June 10, 201412 yr animacja smoka dosłownie ogień z tyłka. Gra wygląda i rusza się przeuroczo. Tak jak kirby czy yoshi jakoś specjalnie mnie nie urzekły tak grzyb jak najbardziej.
June 10, 201412 yr Najlepsze, że parę godzin temu nikt o tej grze nie wiedział, a wychodzi w tym roku
June 12, 201412 yr Kurcze jak oglądałem wszystkie konferencje tak jedynie Nintendo pamiętało co jest najważniejsze w grach: czysty Fun płynący z gameplayu. Jak sam Reggie podczas prezentacji nawijał o tym jak ich aktualne tytuły to nic innego jak samo "Nintendo" to tylko cieszyłem się jak murzyn blaszką. Tego mi brakuje u Sony i MS'a, czystego funu gdzie wracam do domu, odpalam grę i mam uśmiech od ucha do ucha. Sam Captain Toad mnie zaskoczył, widziałem tylko urywki z gameplayu SM3DW i jego rozwinięcie jak najbardziej mi się podoba bo brakuje aktualnie gier tego typu. Na dodatek wygląda prześlicznie że aż chce się schować Toadem i podziwiać jak wszystko śmiga w ruchu (again ten smok to czysta bajka). Cieszy fakt że wychodzi w tym roku. Idealny tytuł na zimowe wieczory :-] Edited June 12, 201412 yr by chrno-x
July 30, 201412 yr Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Chociaż w sumie....w styczniu nie ma żadnej premiery godnej uwagi więc będzie w co grać
July 30, 201412 yr Niedługo wychodzi Hyrule Warriors i Bayonetta a zaraz potem Smash Bros. Toad mógłby zostań pominięty przez graczy w tym czasie. A w styczniu będzie luzik na rynku tak jak pisze blantman i pewnie sam sięgnę po Toada
July 30, 201412 yr Toad i Geralt. Boski duet na styczeń-luty. Toaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad