July 6, 201412 yr Co sądzicie o tej progresywnej kapeli ? Na żywo robią niezły bajzel. Podobno prace nad nową płytą stanęły w miejscu, bo chłopaki ostro ćpią, poza tym przedłuża się ciąża perkusisty.
July 6, 201412 yr radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" Edited July 6, 201412 yr by Sugan
July 6, 201412 yr radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" no i po co ten ból dupy?
July 6, 201412 yr radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw.
July 6, 201412 yr radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. nie no. to nie są hipsterzy tylko wieśniaki Edited July 6, 201412 yr by _Be_
July 6, 201412 yr Author Sporo mord do wykarmienia mają. Chyba pora, żeby któryś udusił się własnymi rzygami. Najlepiej ze dwóch.
July 6, 201412 yr radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. Wyglądają właśnie dosyć... normalnie? Tak aż zbyt zwyczajnie. A teraz wszyscy razem. Raj którego nocą pragniesz tak, jak ja To niebo, to raj Dalej, dalej proszę leć, proszę gnaj
July 6, 201412 yr Poprawne politycznie popłuczyny bez miligrama ryzykownego przekazu. Disney dla ubogich.
July 6, 201412 yr radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. Wyglądają właśnie dosyć... normalnie?
July 6, 201412 yr Ja tam ich jakoś nie trawię (znaczy, ich muzyki). Zauważyłem, że na imprezkach w których spodziewałbym się dużej ilości disco-polo (wiejskie potańcówki i inne małomiasteczkowe imprezy) często ludzie bujają się właśnie przy Eneju i im podobnych tworach zamiast przy hitach z PoloTV. Zawsze to jakiś postęp. Znaleźli swoją niszę - spoko, nie hejtuję. Ale jak słyszę w radiu Eneja to zawsze szukam czegoś innego. Tyle w temacie.
July 6, 201412 yr Przepraszam bardzo, ale zerknąłem na zdjęcie i w głowie pojawiło się pytanie - czy oni są karłami? Proszę o odpowiedź.
July 6, 201412 yr Może pewnego dnia poznali okrutną prawdę o swoim wzroście i zdali sobie sprawę, że jedynym wyjściem na zaliczenie jest śpiewanie. I udało im się. A wy co, dalej hejtowanko i fap folder?
July 7, 201412 yr Przyznam się do czegoś strasznego. Miałem iść na koncert tego zespołu. Na całe szczęście bilety okazały się fałszywe i tylko wyp.ierdolono nas z amfiteatru.
July 10, 201412 yr Author Nasi ulubieńcy wzięli udział w kampanii reklamowej undergroundowej hardrockowej stacji radiowej Tak musiały wyglądać randki Qrvastry