July 8, 201412 yr Pozostałe festiwale mają swoje tematy a Audioriver nie, więc zakładam. Ktoś z forumka się wybiera w tym roku?
July 9, 201412 yr Ja niestety nie dam rady, ale kto nie był a lubi elektroniczne dźwięki niech atakuje ten festyn. Chociaż skład w tym roku jakiś taki bez przytupu.
July 11, 201412 yr pojechalbym dla samego SPY'a, Skalpeli i Trentmollera. ale chyba odpuszcze, wole pocinasc znowu na Taurona.
July 20, 201412 yr Author Widzę, że ciężko z forumową reprezentacją. Mnie przyciągnęli głównie Trentemøller, Booka Shade, Maribou State i Karocel. Fakt, na Tauronie w tym roku więcej perełek.
July 26, 201412 yr Nie, jeszcze dziś i jutro. Wczoraj było świetnie, fotka z biało niebieskiego namiotu
July 26, 201412 yr Nie, jeszcze dziś i jutro. Wczoraj było świetnie, fotka z biało niebieskiego namiotu Circus tent ftw
July 28, 201511 yr Był ktoś z forum w tym roku? Pogoda w sobotę dała dupy, ale za to Adam Beyer to wynagrodził
July 28, 201511 yr Niestety nie, ale zazdroszczę bardzo Od 2011 jakoś mi nie po drodze z Audioriver. Głównie przez brak techno ekipy Podobno Solomun, Tiga i duet Klock z Dettmannem zarządzili w tym roku. Chociaż mi najbardziej żal, że nie widziałem mojego ukochanego Underworld. Nawet w deszczu.
July 28, 201511 yr deszczu nie było! padało w sobotę do godziny może 20, o 17 nakurwiało srogo, bałem się że będzie tak przez całą noc ale przeszło. jak underworld zagrało to https://www.youtube.com/watch?v=K7Pts7AljZQ to płakałem ze szczęścia. Solomun dał radę, ale wpadłem do cyrku po 6, wcześniej latałem na Zenker Brothers.
July 28, 201511 yr Muzycznie było super jak zawsze zresztą. Oprócz tego załamania pogody w sobotę do wieczora to mnie jeszcze tylko wkurzał fakt, że było mniej bramek niż zwykle i nie było oddzielnego przejścia dla ludzi z opaskami, przez co robiły się spore kolejki w niektórych godzinach. Szkoda, że trzeba czekać aż rok na kolejny
July 31, 201511 yr Ja bylem jak zwykle tylko w piatek (w sob kawalerski) Młyn jak zwykle, teren trochę okrojony ale tylko ze zbędnych elementów. Następnym razem można sie jakos zgadac na piwo
November 19, 201510 yr Ruszyła sprzedaż biletów na 2016 rok. Ja już kupiłem bo w zeszłym roku zaspałem i buliłem po 300+zł za bilety dwudniowe http://audioriver.ebilet.pl/
January 22, 201610 yr pierwsi artyści już znani http://www.audioriver.pl/Sigma_Gesaffelstein_i_Gorgon_City_pierwszymi_gwiazdami_Audioriver_2016,4796,1.html zaczynam się jarać
August 1, 201610 yr Ktoś był? U mnie niedosyt ogromny, właśnie wróciłem do domu i czuje sie jakbym dopiero co z niego wyszedł. Tak szybkich 3 dnich już dawno nie miałem, zła ekipa na wyjazd, nocleg pod plockiem i kilka nietrafionych wyborów scen, daje 6.5/10
August 1, 201610 yr Zleciało bardzo szybko jak co roku. Praktycznie cały czas byłem pod circusem, najlepiej było na dubfire i richiem hawtinie. No i znowu rok czekania;/