Skocz do zawartości

Salt and Sanctuary

Featured Replies

Opublikowano

O curva! Właśnie wszedłem do komnaty gdzie czeka ostatni boss w grze. Co tam leci za utwór to makabra!!!!! :obama::banderas: Boss jeszcze nie ubity bo cwany jest skurczybyk, ale musiałem przerwać po 3 próbach. 

Jezusie jaka ta gra jest za(pipi)ista!!

• Odpowiedzi 312
  • Wyświetleń 75,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj pograłem kilka solidnych godzin i jestem wniebowzięty tą giereczką. Są to autentycznie Soulsy w 2D, na początku wita nas bliźniaczo podobny kreator postaci [dość obszerny!] a potem darz bór i

• Zróbno ktoś screena na PS4, że S&S jest po polskiemu, w nagrodę ja też zaprezentuję jakiegoś screena 

• Platynka wbita   Czas zaczac grac w raki i przygotowywac sie do Dark Souls 3

Opublikowano

S&S to taki BB gierek 2d jak już raz się wciągniesz to masakrator. Jedyne co w mojej opinie nie wypaliło to jednak brak mapy, o ile w normalnych soulsach działa to bez zarzutu o tyle w salcie można czasami dostać mind fucka. Ale i tak  :banderas:  Kompletnie nie żałuję pełnej ceny wydanej na premierę.

Opublikowano

Boze co za sztos pierwszy raz indyka zakupilem dla tego tytulu.

Mowiac prosto tradycyjna 2d Castlevania z mechanika Soulsow.

Pierwszy opcjonalny boss na statku tak mnie wyuczyl rolek i mechaniki gry ze kolejnych pieciu bossow przeszedlem juz intuicyjnie rolujac i blokujac za pierwszym razem.

Praktyczny brak loadingow, czysty siarczysty z pie.rdo.lni.eciem gameplay od tego sie oderwac nie mozna i to sklecilo dwoch kolesi w garazu ktorych i tak juz pozwalo From o kopiowanie :banderas:

Dzieki Bansai za polecenie.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Obejrzalem sobie ponownie swoj mini montaz:

I znow mam ochote pograc w te sztosiwo :banderas:

Opublikowano

To będzie to na Vite na sto percentów czy wciąz to niepotwierdzone? 

Opublikowano

Duzo jest w tej grze opcjonalych bossow, ktorych mozna pominac?I jesli tak to czy mozna natrafic na wszystkich podczas pierwszego przejscia?

Opublikowano

Jest z 3 czy tam 4 chyba ale spokojnie możesz ich załatwić przy pierwszym przejściu z pomocą wiki gdzie ich szukać. 

Opublikowano

Bardzo latwy system na druga faze drzewa jezeli ktos ma problem.

https://youtu.be/sWTiHMMJNZo

I wlasnie sie dotykam bo platynka wpadla cudowna gra.

b20f93827e9727b5a40fe6bd7fd807ae.jpg

Edytowane przez Zetta

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wlasnie skonczylem Salt :obama: co za gra! na bank do niej jeszcze wroce, wielka szkoda ze nie bedzie cross save z ps vita ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wy czekacie, aż ta gra wyjdzie na Vitę i dopiero zagracie, to ja nie mam słów do Was!

Opublikowano

nadal czekam, prawilnie kupione na wyprzedazy styczniowej. jak do konca lutego nie bedzie na vite to instlauje na ps4 :/ a miał być (pipi)a w lutym port

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

jak to marzec (pipi), jeszcze nie tak dawno temu pisali ze celują w luty :[ :[ :[ no to ściągam dziś na ps4 

Edytowane przez Rayos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest - jak kupie sobie teraz w promce to dostane od razu wersje na Vite ktora ma wyjsc? jak to wyglada?

Opublikowano

a mi się znudziło :S

Opublikowano

Nie denerwuj mnie. Dlaczego, gdzie, jak?

Pewnie bossa nie umisz przejść!

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Walki z Bossami są w porządku, ale nie porwał mnie wygląd świata, dla mnie trochę za dużo recyklingu i słabe AI przeciwników innych niż bossowie.

Opublikowano

Pewnie, że tekstury albo coś, nie wiem, ja nie zauważyłem, bo byłem zajęty eksploracją.

Opublikowano

Wszystkie lokacje raczej sie zmieniaja, zarowno pod wzgledem designu jak i assetow.

Opublikowano

Ragus daj szanse i graj ja jak sie wkrecilem to nayebalem 200h i platyne.