Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 15 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

wroner a robiles test polaczenia z netem w ps4? jaki masz nat?

Nat2, diagnostyka nie opptwierdza zadnych nieprawidlowosci ;/

Net w konsoli dziala, tylko online w grach nie

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 65,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Swoją drogą to wie ktoś kiedy będzie możliwość kupna fifa pointsów na polskim storze?

Chyba są od premiery. W sumie patrzyłem tylko ceny poprzez grę w UT. A co próbowałeś kupić i się nie da ?

No ja niestety nie mogę kupić, możliwe że przez to że mam wersję z amerykańskiego store'a :(

Opublikowano

musisz kupic pointsy na us store, otworzyc na glownym koncie z US sprzedac grajkow i z konta us kupic wystawionych grajkow z konta eu.

sam tak robilem.

Opublikowano

Kupilem juz ponad 9000 points (przez origin z meksyku to wyszlo jakies 54$.....najlepsza karta to byl Vidal, Muller i kilka innych max warte 15k

wiec teraz kupilem coinsy i mam paczki gdzies

Opublikowano

można kupić pointsy na ps4 na originie?

Opublikowano

Nie, ten trick dziala tylko na PC, zmieniasz ip na meksyk i wszystko jest duzo taniej, gry i punkty...np 4600 pkt jest za 27$

Opublikowano

Czy ma ktoś może wysoki level i mógłby podarować rozszerzenie listy transferowej z katalogu?

Opublikowano

spoko sklady. ale pewnie jakbym zarabial 500k zlotych tygodniowo to tez bym taki mial.

Opublikowano

I tak pewnie maja konta od EASPORT z wszystkimi top zawodnikami tylko na ten event

ci piłkarze co graja w FUT dostają Pro Player karty, tylko oni dostaja jedna sztuke, zawsze 95 rating

BlXJUWvCIAAPpse.png

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

ale toure moglby puscic ta karte w rynek? juz widze te ceny xdddd

Opublikowano

ale toure moglby puscic ta karte w rynek? juz widze te ceny xdddd

nie, a tu masz sklad S. Nasri

a9bbeebbcd3888660caa58bda17418a2.png

Opublikowano

boze co ea zrobilo z inteligencja bramkarzy ;/ zagralem dzisiaj 3 albo 4 mecze i w kazdym strzal na bramke = gol. czasami nawet strzal jako taki nie byl potrzebny, bo pilka po odbiciu spadla obok bramkarza, ktory swoja swietna interwencja wybil ja wprost pod nogi napastnika. zagralem tez jeden mecz w zwyklych sezonach - everton vs spartak moskwa. wynik 3-4 po oczywiscie bledach bramkarzy

serio nie wiem po co ea samo sobie robi konkurencje na polu gier hokejowych wydajac dwie serie w prawie jednym czasie

e: do tego oczywiscie milion poprzeczek, slupkow, zawsze doliczone 4 albo 5 min pomimo tego, ze w emczu nie bylo zadnych przerw. i czuje sie troche oszukany, bo kupilem digitala z bonusami do ultimate team, a cos sie zje balo chyba, bo nie dostalem jeszcze ani jednej paczki ;/

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

wczoraj tez mialem super sytuacje - po wygranym meczu nie dodalo mi zadnych coinsow, a po powrocie do menu fut okazalo sie, ze tego meczu w ogole nie bylo i nie dodalo mi punktow za niego.

ale i tak caly czas wracam do tego bagna

http://www.futhead.com/15/squads/3628653/

kogo byscie tu widzieli na CAM? do wydania okolo 50-60k. if menez jak mi sie uda go za tyle upolowac?

Opublikowano

jest jeszcze hamsik. wolniejszy ale ma dobre yebniecie

Opublikowano

Hamsik IF (choc nie gralem) albo Hernanes (ktorego mialem i moge polecic)

A tu moj glowny sklad do konca roku

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=exJmwpnAnLvuC:pc

i zapasowy
https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=efQtOX6JnLsxZ:pc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

handicap w tej grze jest niesamowity, gram z przodzu Palacio i Higuainem - chodzą jak poyebani. Uzbierałem i kupiłem Teveza. Gó.wno obesrane, zamulony, nie zrywał się, przewracał się nawet bez piłki.

wniosek ? typ za 1000 coins > typ za 50.000 coinsów

Opublikowano

nie zrywal sie bo ma wysokie/wysokie workrate...wiec za glebo wraca i dlatego nie nadąża do przodu....nigdy nie gram typami jak Tevez/Rooney itp,itd z high/high workrates

Opublikowano

nie o to mi do końca chodzi, nawet jak wychodził na pozycję to był jakiś słaby, wolny i obesrany. a taki palacio biegał jak CR7

Opublikowano

mi tez sie ciezko gra tevezem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ahh, Black friday w U.S and A, piekna SIF karta Messi-ego = Market Crash, zakupy juz porobione, BPL skład prawie cały z kompletowany