Opublikowano 27 września 201410 l Jak mi się podoba ta terenówka od "garażowego" producenta to głowa mała
Opublikowano 1 października 201410 l Parę moich ujęć. Edytowane 1 października 201410 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 2 października 201410 l ehhh czemu gry wyscigowe nie moga w czasie gameplayu wygladac jak w photo mode - przekozackie wszystkie foty z tego topica!!!
Opublikowano 2 października 201410 l Horizon 2 przecież generalnie tak wygląda, różnice są w nasyceniu kolorów albo dodatkowym rozmyciu. Edytowane 2 października 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 października 201410 l Horizon 2 przecież generalnie tak wygląda, różnice są w nasyceniu kolorów albo dodatkowym rozmyciu. Skąd ma to wiedzieć ? z youtuba?
Opublikowano 2 października 201410 l Horizon 2 przecież generalnie tak wygląda, różnice są w nasyceniu kolorów albo dodatkowym rozmyciu. Skąd ma to wiedzieć ? z youtuba? A DonSterydo? Z youtuba?
Opublikowano 2 października 201410 l foty z GAFa, niestety najlepsze z fmcenter nie są akceptowane przez forumek
Opublikowano 3 października 201410 l Kilka moich zdjęć. Nie bawiłem się w żadne kontrasty, nasycenia i inny bzdury, tylko ustawiałem kamerę i cyk Edytowane 3 października 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 października 201410 l A tutaj bonusik, który przypadkiem zauważyłem jak sobie zwiedzałem i kątem oka coś dziwnego dostrzegłem Edytowane 5 października 201410 l przez Ins