Skocz do zawartości

Do ZNAWCÓW królowej motoryzacji

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli uważasz, że Lexus is200 to przestarzały szpan i polecasz mazde 3 to lepiej już się nie wypowiadaj w tym temacie.

• Z ciekawości przejrzałem otomoto i w takich pieniądzach można kupić kilka ciekawych samochodów, oczywiście wymagać to będzie zgromadzenia większej ilości informacji, ale i tak wszystkie są fajne  

• ALFA ROMEŁO 156 1.9 JTD

Opublikowano

Tylko GT za 14k moze być miną

To fakt. Ale po protstu chciałem wkleic jej zdjecie bo jest zaje.bista <3

Opublikowano

Tak naprawdę nie wiadomo do końca czego szuka autor tematu. Audi TT "dużo pali", potem w propozycjach pojawia się z kolei klasa S, która już pewnie pali niedużo. Tutaj duży sedan, tutaj coupe, tutaj kompakt. Ile koni ma mieć, diesel czy benzyna w ogóle? Zostawiasz sobie rezerwę na ewentualne naprawy?

Opublikowano

Jest wszystko rozstrzelone, bo i moje poszukiwania rozstrzelone. Gdybym miał upatrzoną jedną czy dwie fury to nie zakładałbym tutaj tego tematu z 10 różnymi propozycjami. TT pali za dużo, bo chciałbym coś z 6-8 po mieście, najlepiej benzyna i najchętniej jakiś fajny sedan, ALE nie mam w sumie przymusu, że musi być sedan, a nie fajny w innym stylu etc. Poszukuję nadal i jak coś to będę się meldował, czołem.

Opublikowano

ALFA ROMEŁO 156 1.9 JTD

Opublikowano

Pięciocylindrowe JTD 2.4 brzmi wewnątrz zylion razy lepiej niż rzędowe, benzynowe czwórki.

Opublikowano

E36 325/328 coupe w Mpakiecie z gazem. Zadne auto nie da tyle frajdy i osiagow przy tak niskich kosztach utrzymania.

Opublikowano

Jak BMW to tylko serii TrzyPięć

10630729_857343507617786_281670451955233