Skocz do zawartości

DriveClub - kluby i ustawki

Featured Replies

Opublikowano

W spoilerze wrzucę jutro propozycje painta klubowego. Trzeba się wspólnie dogadać ;)

• Odpowiedzi 374
  • Wyświetleń 64,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W ciągu trzech dni taki update     Lisy nie próżnowały 

• Pięknie po wczorajszej aktualizacji postępów dodało 200 tys dla FPE Elite Club a dzisiaj 700tys.

• Elitę Club FPE aktualizacja postępów z przed dwóch dni +2.2 mln pkt i awans na 20 poziom Jakiś czas temu zmieniłem barwy i herb dajcie znać czy wam pasuje. Kolory stonowane, myślę ladnie koresponduja

Opublikowano

W reklamach Dc, jakiś hipster, mizia paluchem jakąś apkę na fonie. Evolution oferuje jakaś apkę czy stronę www do Dc? Czy może to kolejny ficzer-widmo?

Opublikowano

Dzięki.

Pół giga na coś co mogło by być nakładką na zwykłą stronę (jak tvn player)? Battlelog - 73 MB, cały Colin McRae na andka 220 MB... Bez komentarza...

Opublikowano

W "Piratach Drogowych" 3 wolne miejsca, nie ma ustawionych zaproszeń więc sami możecie sie dodać. 

Opublikowano

Po aktualizacji moich postępów Elite Club FPE prawie na lv 12

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze miejsce w klubie? Chętnie dołącze :)

PSN ID: Marik1982

Opublikowano

Wczoraj jak wychodziłem na mecz był 12 chyba, później nie grałem, ale klub mógł cisnąć.

Zdziwiłem się też jak leaderboard zapamiętał mój wynik driftu (ok15 tysięcy,) ustanowiony będąc offline :P

Opublikowano

Bo mi dodało 200 tys i nie wiem czy to dużo czy mało, w każdym bądź razie lv też dobilem

Opublikowano

No rano odpalam DC i tu nagle połowa 14 levelu. Good.

Podbiłem wczoraj jeden level :D zanim mnie rozłączyło ...

Opublikowano

Super. Ja będę miał prawdopodobnie dopiero w weekend czas na trzaskanie punktów dla klubu, przez zajob w robicie.

Opublikowano

W ciągu trzech dni taki update

20141014_155849.jpg20141015_092716.jpg

Lisy nie próżnowały  :thumbsup:

Liderujecie na FPE  :D

My wreszcie 15lvl. Zonda odblokowana.

Opublikowano

W ciągu trzech dni taki update

20141014_155849.jpg20141015_092716.jpg

Lisy nie próżnowały  :thumbsup:

Liderujecie na FPE  :D

My wreszcie 15lvl. Zonda odblokowana.

No dokładnie... zagrałem wczoraj kilka wyścigów nie będąc podłączonym - mam nadzieję, że punkty przeszły/przejdą.

Giera cud miód! Ale za ten online, to bym im najchętniej wy(pipi)ał.

Opublikowano

Witam

Kupiłem DC i założyłem klub Polish Fire. Czy może ktoś do mnie dołączyć by go aktywować nie mam znajomych z takimi upodobaniami. Mam teraz 2 tygodnie urlopu i postarałbym się wypromować team.

Opublikowano

Pięknie po wczorajszej aktualizacji postępów dodało 200 tys dla FPE Elite Club a dzisiaj 700tys. :)

Opublikowano

Witam

Kupiłem DC i założyłem klub Polish Fire. Czy może ktoś do mnie dołączyć by go aktywować nie mam znajomych z takimi upodobaniami. Mam teraz 2 tygodnie urlopu i postarałbym się wypromować team.

Ja też szukałem klubu, więc się przyłączam. Jumi_PL
Opublikowano

Zapraszam do klubu "Good Drivers PL"

Nastąpiła poprawa stabilności serwerów, od jutra zaczynam się przykładać do w bijania lvl, tym bardziej że jutro mam wolne ;)

Nie mam znajomych którzy posiadają DriveClub więc zapraszam do klubu, drzwi otwarte ;p

Opublikowano
  • Autor

mamy prawie 7 pełnych klubów :)

Gamer - a jak aktualizuje postępy, pisze że nastąpiło jakieś synchro?

wbiłem teraz tylko na chwilke 14lvl ale nie widziałem nic żeby dodało jakieś moje punkty, powinien pojawić sie jakiś komunikat?

Opublikowano

Pojawia się komunikat że nastąpiła po uruchomieniu gry że aktualizacja postępów, dajesz X i pokazuje ile pkt dla klubu.

Być może trzeba utrafic dobry serwer

Edytowane przez gamerTHC