Opublikowano 9 grudnia 201410 l PSX Extreme PL 1. Emtebe 2. czaku92_pl 3. Kymel_PL Klub jest otwarty, więc zapraszam jeszcze 3 ochotników.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Mój klub: Klub AA Aktywni: 1. Vril 2. easye_PL 3. Szymek_PL 4 - 6. nieaktywni, w każdej chwili mogę podmienić na jeżdżących aktywnie. Zapraszam 25 lvl.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Autor dodane, mamy 14 klubów na forum i 70 zarejestrowanych kierowców jeśli w klubach 1 strony coś sie zmieniło dajcie znać na PM lub tu, bede aktualizował jeszcze niech dodadzą prywatne lobby i będzie można ścigać sie 6v6 Edytowane 9 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Balon Ficek gracie cos jeszcze bo ja dzisiaj kolejny lvl dla klubu wbilem ;f
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Ja gram od 3 dni regularnie. Dużo multi, a tam wiele pkt wpada. p.s. Ukyo to nie tak, że tylko ty wbijasz, to jest synchronizacja Edytowane 11 grudnia 201410 l przez balon
Opublikowano 11 grudnia 201410 l no sa staty na jakich levelach jestesmy a to sie przeciez rowna chyba przelanym exp na konto klubu, ja w drivecluba gram dziennie praktycznie od premiery, juz 44lvl mam
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No ja zaraz 40 lvl wbije jak tylko wpadnie mi ta ostatnia gwiazdka z Ignition KTM-em @_@
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No ja się niebezpiecznie zbližam do 30 ale nie grałem z 1,5 miecha. Nadrobię...
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Brałem udział w tym wyzwaniu, ale było więcej nerwów niż zabawy, jednak jak deszcz zacina w szybe to błedów na trasie popełniam dwa razy więcej, za wolno wycieraczki zbierają wode. Edytowane 12 grudnia 201410 l przez GoltaR
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Autor dodany nowy klub: Kiss My Jazz 1. Jazzowsky2. bialy0912673. LwiaNerka4. maniek06125. revverpl6. wrobellito
Opublikowano 13 grudnia 201410 l @eX4cT_PL Ty jeździsz z kamerą zza samochodu ? o_O Tak, a co? podziwiam tym bardziej. ja zza samochodu tylko drifty mogę robić. bo czasów nigdy w życiu sensownych bym nie wykręcił w ten sposób.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Ja podobnie, zza samochodu tylko drift. IMO kamera z nad maski oddaje niesamowicie prędkość - czasami jest ciężko, ale staram się grać tylko z takiej kamery
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Założyłem nowy klub Marklub. Zapraszam zainteresowanych albo pytam czy ktoś ma jeszcze wolne miejsca? Bo nie ukrywam, że chcę w końcu jakiś punktów klubowych. No i brakuje mi tego Golfa TDI dla klubowiczów.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Autor Marcinwks - zobacz pierwszą strone gdzie brakuje osób w klubie i pisz do właścicieli
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Witam wszystkich chcących się ścigać!!!!!! Ogłaszam nabór do ekskluzywnego klubu: DENATURAT BOYS Globalnie: 3497 Poziom: 30 w paddocku znani jesteśmy też jako Jagodzianki na kościach lub Polish Piraten Vodka. DENATURAT RULEZ: 1.UŻYWAJ HAMULCÓW TO NIE BURNOUT!!!! 2. Nie jeździsz lub jeździsz godzinę tygodniowo to wylatujesz (dłuższą absencję usprawiedliwia tylko L4 ). 3. Wyzwania klubowe mają pierwszeństwo na indywidualnymi - praca zespołowa tylko tak pniemy się w górę. 4. W sesji wyprzedzając swoich (klubowi partnerzy lub kierowcy z impreza w której uczestniczymy) zawsze informujemy z której strony wykonamy manewr.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Autor ale trzeba przyznać, że konkretne wejście jak bedziesz miał skład daj znać to Cie wpisze na #1 strone
Opublikowano 16 grudnia 201410 l ale trzeba przyznać, że konkretne wejście jak bedziesz miał skład daj znać to Cie wpisze na #1 strone Z poniesionym czołem i nutką dekadencji Zapraszam na funpage klubu DENATURAT BOYS https://www.facebook.com/pages/Denaturat-Boys-team-from-DriveClub/798178893579848?sk=timeline jeszcze 2 wolne fotele