Opublikowano 14 września 20159 l Potrzebujemy 2 aktywnych & nowych graczy. Sezon pass mile widziany, ale nie obowiazkowy. Klub: Executors Team - 50 lvl - 186 036 408 pkt - Ranking swiatowy 544 Kontakt priv/ psn Pzdr Jbc to mamy juz full.
Opublikowano 2 października 20159 l Nocne Zjawy (50lv) 317mln pkt. Zwolniło sie jedno miejsce wiec mile widziany jest ogarnięty, doświadczony i aktywny Gracz. Wszyscy w klubie maja dlc, 75 itd. Kontakt Kufir_PL lub CukierPo7zl. Edytowane 13 października 20159 l przez Dymek
Opublikowano 2 listopada 20159 l Autor Elite Club będzie miał chyba wolne 1 miejsce (nasz klub) mamy chyba kogoś nieaktywnego, jutro sprawdze jeśli Cie interesuje
Opublikowano 2 listopada 20159 l Jakby co to u nas też jest wolne, patrz post nad twoim. Aktualnie chyba ok 370 milionów ma klub.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Elite Club będzie miał chyba wolne 1 miejsce (nasz klub) mamy chyba kogoś nieaktywnego, jutro sprawdze jeśli Cie interesuje Chyba o mnie chodzi. Do Driveclub wrócę dopiero za jakiś czas więc możesz mnie wyrzucić z klubu jeśli potrzebne jest miejsce.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Już mam nowe miejsce, nowych sponsorów, barwy klubowe i dopięty budżet.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Autor Elite Club będzie miał chyba wolne 1 miejsce (nasz klub) mamy chyba kogoś nieaktywnego, jutro sprawdze jeśli Cie interesuje Chyba o mnie chodzi. Do Driveclub wrócę dopiero za jakiś czas więc możesz mnie wyrzucić z klubu jeśli potrzebne jest miejsce. Nie o Ciebie kes, jest ktoś u nas z 25lvl i stoi w miejscu.
Opublikowano 3 listopada 20159 l ja pewnie bede czegos szukal od weekendu, gram raczej niewiele ale regularnie.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Hej mam pytanie pomógł by mi ktoś w dwóch trofeach ? Zawodnik Kiedy skończy się czas w wyzwaniu indywidualnym, bądź na szczycie tabeli. oraz Nie do pokonania Wygraj 5 własnych wyzwań indywidualnych po wysłaniu ich przynajmniej do 1 gracza. Bardzo proszę o pomoc. Stworzył bym 5 szybkich wyzwań, żeby komuś czasu nie zabierać, oczywiście mój czas musi być najlepszy żebym zdobył te dwa trofki. Bardzo proszę o pomoc komu mógł bym wysłać wyzwania ? mój nick dawe1986. Pozdrawiam.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Chcesz to wysyłaj, zaliczę je dziś po południu. Edytowane 5 listopada 20159 l przez KOMARZYSKO
Opublikowano 5 listopada 20159 l Teraz jestem w robocie ale dziś wieczorem albo w weekend na 100 % je zrobię. Dodasz mnie do znajomych bo ja nie znam Twojego ID z PSN. Pozdro.
Opublikowano 5 listopada 20159 l No przecież masz w stopce po lewej Jak zrobisz to daj znać bo ja teraz częściej siedzę na XO.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Aha spoko widzę KOMARZYSKO. Postaram się dziś zrobić, ale odezwę się na psn do Ciebie albo tu na forum dzięki.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Zawsze mozesz utworzyc sobie 2 konto na pleju i jemu wyslac inva do wyzwania, przejezdzasz na drugim koncie nie pobijajac rekordu ze swojego podstawowego konta[emoji6] Edit: nie wiem jak teraz ale kiedys musiales byc online i miec uruchomiona konsole z DC zeby te trophy wpadly wiec najlepiej najkrotsze wyzwania[emoji5] Edytowane 5 listopada 20159 l przez elvis004
Opublikowano 5 listopada 20159 l Musze być online ? ale kiedy jak ktoś czas robi czy jak wyzwanie się kończy ja muszę być online ? 30 minut wyzwanie to mało bo nie wiadomo czy ktoś będzie miał czas akurat, lepiej dać 1,2,3 dni. Dalej tak jest że trzeba być online ?
Opublikowano 5 listopada 20159 l Ugadaj się z kimś z listy czy ma w danej chwili kilka minut, wyślij mu 5 wyzwań ustawiając jedną godzinę czy ile tam jest najmniej, niech je zrobi od razu, a Ty czekaj aż nie skończy się czas. Jak będziesz miał problemy to pomogę.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Tworzysz 2 konto na swoim PS4. Wysylasz zaproszenie do znajomych aby miec to konto na liscie swoich znajomych na swoim glownym koncie. Robisz wyzwanie na 30 min na swoim glownym koncie i wysylasz inva do wyzwania na to nowo utworzone konto. Logujesz sie na to drugie konto, przyjmujesz wyzwanie, przejezdzasz tak aby nie pobic rekordu, wychodzisz z gry, logujesz sie na swoje glowne konto i uruchamiasz Drive Club, czekasz jak wyzwanie sie skonczy i trophy wpada. Nie wiem jak Ci to prosciej wytlumaczyc[emoji41] Edytowane 5 listopada 20159 l przez elvis004
Opublikowano 6 listopada 20159 l KOMARZYSKO mi wczoraj pomógł tylko ustawiłem wyzwania na 4 dni, jak się będą kończyć to wejde na ps4 i zobaczę jak się nie uda to odezwę się. Dzięki
Opublikowano 7 listopada 20159 l Drugie konto dla mnie nie działało, dopiero jak wysłałem znajomemu to trofik wpadł. Nie wiem jak jest teraz ale lepiej jest ustawić na godzinę jedno wyzwanie jeden friend, więc 5 wyzwań do pięciu różnych znajomych. Na pewno wpadnie.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Poziom 57. i szukam klubu. Mój się rozjechał. Edytowane 8 listopada 20159 l przez Gość
Opublikowano 8 listopada 20159 l Autor Poziom 57. i szukam klubu. Mój się rozjechał. Elite Club chyba będzie miał 1 wolne, mamy nieaktywnego gracza, chcesz? Musze sie tylko upewnić, jak coś pisz PM Edytowane 8 listopada 20159 l przez Fanek
Opublikowano 9 listopada 20159 l Elite Club ma jednak full. Także wolny strzelec dalej szuka klubu, dla którego ma do zaoferowania aktywne zdobywanie punktów. ----- Nieaktualne. No chyba, że klub uczestniczy w lidze. Edytowane 15 listopada 20159 l przez Gość
Opublikowano 10 listopada 20159 l KOMARZYSKO wpadło wczoraj dzięki wielkie, teraz jeszcze 4 trofki i platyna, trofki najbardziej czasochłonne ale jakże przyjemne