Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Temat ogólny, żeby nie rozdrabniać albumami.

NOWOŚĆ

SZTOS  :banana:

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 168,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wlaczylem te 2 kawalki a tam stekajacy grubas na auto tunie ja pie,erdole zabijcie sie blagam

• nie no, tylko stwierdzam ze obiektywnie rzecz biorac, to robia szkode spoleczenstwo napedzajac wyswietlenia takim "artystom". nie dosc ze wspierasz goscia, ktory widzi w sluchaczu idiote i latwy zarob

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Obecnie najlepszy w Polsce, a potem długo długo nic, więc byś nieco przystopował z hejtem, ok? 

Opublikowano

Jaką od niego płytę polecasz na początek?

Opublikowano

?

Opublikowano

Czekam na opinię Lucka.

stare

Opublikowano
  • Autor

Ja nie będę ukrywał, że przed Elliminati go nie słuchałem i dalej nie przesłuchałem większości jego wcześniejszej twórczości :D Ale to co robi od Elliminati rozpierdala i tyle.

Edytowane przez MrNorbi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W kawałku Tłek na Ultradźwiękach jest alternatywna zwrotka :)

Opublikowano

Teraz tdfa siara słuchać, bo właśnie takie sezonowce sie rzuciły od elliminati i o (pipi)a, ale to jest swieze ja (pipi)e bogactwo cebulaki... A wcześniej peja krul, kto to jest tede, skonczyl sie na sporcie...

Opublikowano

Teraz tdfa siara słuchać, bo właśnie takie sezonowce sie rzuciły od elliminati i o (pipi), ale to jest swieze ja (pipi)e bogactwo cebulaki... A wcześniej peja krul, kto to jest tede, skonczyl sie na sporcie...

To taki cebulak nie ma prawa zmienić zdania?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lucek bedziesz na koncercie tedeusza w gdansku w ten czwartek?

Opublikowano

tez sie wybiore chyba to jak masz czas mozna ogarnac minizlot i ewentualnie przed/po koncercie symbolicznie zrobic jakas

5900343001892-zubrowka-500ml-biala-wodka

chyba ze bedziesz na backstageu u tedefa xd

Opublikowano

Ja wpadam do Gdańska w środę wieczorem ogólnie i wyjeżdżam w piątek popołudniu, więc jak najbardziej można minizlot zorganizować, choćby i na backstage u tedefa :D 

Opublikowano

Nie no ja zacząć słuchać Tedzika to chyba raczej od SPORTÓW, Notesów i 3H poprzez SND Mylffony a w między czasie wszystkie Buhhy. A na sam koniec zostawić współczesnego Tas De Fleie

Opublikowano

Też może się wybiorę do gdańska ale to nic pewnego niestety. :(

Opublikowano

jj

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Też będę w czwartek w Kwadratowej, piszę się na minizlot.

Opublikowano

A o północy wjeżdżają martwe ziomki :)

Opublikowano
  • Autor

Dwie premierki  :banana:

MARTWE ZIOMKI:

SŁEK POSYPANY

Edytowane przez MrNorbi

Opublikowano

obydwa utwory sa strasznie chuyowe moim zdaniem

ale to tylko moje zdanie