Opublikowano 15 października 201410 l Autor Ja nie będę ukrywał, że przed Elliminati go nie słuchałem i dalej nie przesłuchałem większości jego wcześniejszej twórczości Ale to co robi od Elliminati rozpierdala i tyle. Edytowane 15 października 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 15 października 201410 l Nie przekonuje mnie ten styl opierający się o zdawkowanie zdań.
Opublikowano 31 października 201410 l Teraz tdfa siara słuchać, bo właśnie takie sezonowce sie rzuciły od elliminati i o (pipi)a, ale to jest swieze ja (pipi)e bogactwo cebulaki... A wcześniej peja krul, kto to jest tede, skonczyl sie na sporcie...
Opublikowano 1 listopada 201410 l Teraz tdfa siara słuchać, bo właśnie takie sezonowce sie rzuciły od elliminati i o (pipi), ale to jest swieze ja (pipi)e bogactwo cebulaki... A wcześniej peja krul, kto to jest tede, skonczyl sie na sporcie... To taki cebulak nie ma prawa zmienić zdania?
Opublikowano 16 listopada 201410 l tez sie wybiore chyba to jak masz czas mozna ogarnac minizlot i ewentualnie przed/po koncercie symbolicznie zrobic jakas chyba ze bedziesz na backstageu u tedefa xd
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja wpadam do Gdańska w środę wieczorem ogólnie i wyjeżdżam w piątek popołudniu, więc jak najbardziej można minizlot zorganizować, choćby i na backstage u tedefa
Opublikowano 16 listopada 201410 l Nie no ja zacząć słuchać Tedzika to chyba raczej od SPORTÓW, Notesów i 3H poprzez SND Mylffony a w między czasie wszystkie Buhhy. A na sam koniec zostawić współczesnego Tas De Fleie
Opublikowano 19 listopada 201410 l Autor Dwie premierki MARTWE ZIOMKI: SŁEK POSYPANY Edytowane 19 listopada 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 19 listopada 201410 l obydwa utwory sa strasznie chuyowe moim zdaniem ale to tylko moje zdanie