Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepsze Openingi/Endingi

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://youtu.be/Aw3fN3OPk3A     http://youtu.be/71Ofiak5nR8   Psycho-Pass op2   Psycho-Pass op1   Psycho-Pass ed   GTO op1   Gundam Build Fighters op1   Dirty Pair Project Eden op

• Nostalgia wygra

• Tak jak GT było s(pipi)one i nigdy tego juz nie obejrze, tak piosenki byly chwytliwe.    

Opublikowano

Muzyczka paściarska, ale wpada w ucho. Sama komedyjka nawet ok.

Nie lubię darcia ryja, ale to było w sumie nie najgorsze + animek niezły przynajmniej pierwsza połowa w tym poprawczaku.

Ultimate miewał nawet niezłe endingi.

• 10 lat później...
Opublikowano

Wieczorek przy piwku na (algorytmach) YT. boomer Gundamy ostatnich lat miały dobre OPEDy.

Opublikowano
13 godzin temu, Suavek napisał(a):

Wieczorek przy piwku na (algorytmach) YT. boomer Gundamy ostatnich lat miały dobre OPEDy.

Gundam nie oglądałem, aczkolwiek aktualnie katuje gintama, i kurde chyba nie było op/ ed które by nie wpadło w ucho (mniej lub bardziej). Dawno tak nie miałem z jakimkolwiek innym anime. Jak dla mnie to jest spokojnie poziom naruto itp

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

,,Mashle" - anime, które (mówiąc łopatologicznie)... pochłonęło mnie totalnie; tego typu produkcja, której wyjątkowość mogę podsumować dość specyficznie: ,,ale dlaczemu ja nie widziałem tego wcześniej. Czemu dopiero teraz. Tak, dwa sezony, dwa piep****e, doskonałe w swym gatunku, dla tego rodzaju postaci i kontrastu umiejscowienia ,,mugolskiej" siły w świecie zdominowanym przez magię, za nami. I ta humorzasta ,,kreska", te karykatury, ta oderwana od rzeczywistości, mocno indywidualna i oryginalna postać Masha! Totalna perełka! Niesamowite! I nie zapominajmy o ,,mocy ptysi"! Także o mocy genialnego openingu do drugiego sezonu:

... Aż nóżka tupie sama... Ha!