Opublikowano 11 stycznia 20169 l Drugie kozak. Głupie rozwiązanie trochę, tym bardziej, że Share pogarsza jakość. Square ustaw w opcjach Share zapis do .PNG, to nie będzie pogarszać. Edytowane 11 stycznia 20169 l przez Mike
Opublikowano 12 stycznia 20169 l To może inne głupie pytanie... A jak już zrobie to zdjęcie i mam zapisane gdzies na dysku konsoli. To jak pozniej wrzucic np na forum tutaj ? Pendrive zgrywanie i przenoszenie na PC ? Czy jakos to szybciej robicie ?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Wrzucamy na swój profil na FB/Twittera, potem tylko kopiujemy do nich linki wklejamy tutaj wybierając dodanie obrazu.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Głupie rozwiązanie trochę, tym bardziej, że Share pogarsza jakość. Square ustaw w opcjach Share zapis do .PNG, to nie będzie pogarszać. Co do PNG, działa to u was dobrze? U mnie sprawa wygląda dziwnie, mimo że ustawione na png, to raz robi zdjęcia w jpg, a raz w png (wrzucam na twitter).
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Piękne zdjęcia. Ale nawet te piękne zdjęcia nie oddają demonicznej grafiozy która wysysa oczodoły. Na żywca DriveClub to gra -PIXAR. Strach pomyśleć jak obłędnie będzie wyglądać Gran Turismo 7. $ THE KING $ ONLY ON PLAYSTATION 4.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Co odpalam Drive Cluba zwlaszcza po dłuższej przerwie popadam w zachwyt
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Autor imo GT7 moze i wykonanie aut przesunie na jeszcze wyzszy poziom ale calosciowo nie bedzie tak szalowy wizualnie jak DC - 60klatek zrobi swoje, tutaj te 30fps to jednak sporo zaoszczedzonej mocy na fajerwerki graficzne
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Diablo z ostatniego foto wygląda mega Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Jaguar, "zagrał" w ostatnim Bondzie Plus 4 fotki Astona One-77: Edytowane 30 stycznia 20169 l przez PiotrekP
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Niektórzy to ładnie sobie radzą w trybie zdjęć. Ja jedyne jakie zrobiłem to do trofika w DC Bikes.
Opublikowano 8 października 20168 l Matko jedyna, jak ta gra wygląda ;o Nawet mi nie przeszkadza, że mnie orżnęli na kilku DLCkach xd