Opublikowano 22 grudnia 201410 l Żagań Taka grafika nada się czy poszukać czegoś innego? http://nerdfarmblog.com/wp-content/uploads/2012/01/journey.jpg
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Cudo <3 Drugi kubek prosiłbym z taką grafiką: http://static.giantbomb.com/uploads/original/1/10652/1294611-flower_desktop1920x1200.jpg
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Autor Ktoś chce koszulkę zamiast kubka? Grzałka mi pada i nie ma szans abym zrobił wszystko więc łatwiej i szybciej będzie jak się przeniesiemy na nowy projekt.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Autor Ciężko mi będzie bo grzałka od kubków mi nawala i strasznie się z nimi męczę.Koszulka może być, bluza, czapka, kto tam co chce i z czym chce, gdzie wzór może mieć różne rozmiary ale nie stanowi on integralną część materiału. Może wolicie ciuszki zamiast kubków? Oczywiście jak ktoś woli kubek, to zrobię kubek tylko jak wspominałem mam małe problemy.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Zdunek, jak wtedy prezentują się koszta? Zakładam, że koszulka to większy deal od kubsona, więc pytam. I sprawdź priv!
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Zduniu, jak kubki jednak wypalą to tym razem już na bank wziąłbym 2 ale to daj znać w razie czego.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l A moze skoro jest taki problem z robieniem, to kazdy niech wybierze sobie z tych dwoch kubkow jeden? Zeby dla wiekszej ilosci osob starczylo?
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Przecież Zdunek napisał, że grzałka sprawia problemy i wycofał się z robienia kubków. Miejcie trochę zrozumienia dla chłopa
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Albo niech każdy przeleje zaliczkę za jednego kubasa i może się uzbiera na grzałkę
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Dlatego że zapisałem się jako jeden z ostatnich, dobrowolnie odstępuje swoje miejsce. Mam nadzieje że kiedyś będzie 3 edycja i wtedy uda się zdobyć kubek. Również myślę że Zdunek powinien podać cenne orientacyjną cenne grzałki i numer konta na który można by przelać dobrowolną kwotę (przypominam że Zdunek nic nie zarabia na kubkach).
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Jeśli nie da się kubka, to nie ma sprawy, chętnie wezmę koszulkę z TLOU. Tyż bym sie pisał na taką koszulke z takim motywem.