Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball: Xenoverse

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 16,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dopiero co zaczalem grac swoja postacia wiec troche cienka jest i ma malo skilli (zdobywamy w tej grze skille wraz z levelem i podpinamy pod przyciski), ale macie: Za 5 minut wyedytuje post i da

• Ale sie czepiasz na sile widze. xD   Tym skillem ciezko trafic, ale jak juz trafisz to   Gra jest wciaz zayebista, pozdrawiam.

• RPGa by zrobili a nie te nędzne mordoklepki... moze kiedyś sie doczekam.

Opublikowano

Myślę że dawno temu byś znalazł info w google. Czy na pewno przemyślałeś ten zakup?

Ps

Można, to nie jest mmo.

Opublikowano
  • Autor

Rozkminiasz jak przed wzieciem kredytu na 30 lat, nie podejdzie Ci to sprzedasz. Online nie jest wymagany do przejscia gry, ja gralem glownie solo.

Edytowane przez Shen

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nieeee, ruchy postaci calkiem inne.

Bardziej plynne, w 1 XV poruszaja sie jakby nie mialy stawow ;x

Opublikowano

Nic z tego nie bedzie, nie wiem 2016-2017 i tak ciezko zrobic destrukcje otoczenia na niezbyt rozleglym terenie? Gra moglaby spokojnie wyjsc na PS2. Może jak tworcy Asury skoncza kiedys klepac Naruto to zrobia nextgenowego DB tak jak nalezy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, ta gierka trzyma poziom fabularny / gameplayowy? Czy siegnąć jednak coś z ps3 ? Zaznaczam, że nigdy nie grałem w żadne dragon balle gierkowe, jestem bardziej fanem anime.

Opublikowano
  • Autor

Dobra gra, moja ulubiona na licencji DB.

Opublikowano

Panowie, jest przecena ze Xenoverse z dodatkami za 124 albo bez dodatkow za 79 zl. Oplaca sie brac ktoras z wersji za taka cene? Jak juz mialbym kupowac to chyba wolalbym z dodatkami, ale nawet nie wiem co one wprowadzily nowego...

Zauwazylem, ze to jest taki klon Tenkaichi z PS2, ktore moim zdanie mialy duzo biedniejszy system walki w porownaniu do serii Budokai.

Opublikowano

DBZ Budokai Tenkaichi 3 to mój ideał Dragona na konsole, spędziłem z nim pierdyliard godzin. Mocno zawiodę się kupując Xenoverse?

Opublikowano

Ok, najwyżej zgłoszę się do Ciebie po zwrot hajsów.

A tak serio to trochę obawiam się chaosu przez wprowadzenie większej ilości postaci na pole walki, niedoróbek i uczucia zawodu, jakie sprezentowały mi Burst Limit/Raging Blast.