Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

1) Portal 3

(chociaż po odejściu wszystkich głównych scenarzystów z Valve, to nie ma co liczyć na jakąkolwiek singlową grę od grubego)

2) Shadow of the Colossus "2"

(Sony raczej zakończyło współpracę z Uedą, a jak nie to i tak jakakolwiek gra od niego to dopiero gdzieś w 2025)

3) Buzz

(mam nadzieję, że mój chlebak nie padnie, bo prawie żadna domówka nie może się odbyć bez przynajmniej jednej partyjki w buzza)

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Half Life 3 :usmiech: 

a tak to wywalone jajca, chociaz MGS VI i Rising 2 też gralbym jak dziki

Opublikowano

1. Okami 2 - wiem, że istnieje Okamiden, ale ja chcę nowe, current-genowe Okami, w pięknej grafice i z pięknym gameplayem;

2. Manhunt 3 - brutalne zabójstwa na silniku RAGE? Me likey! Nie powstanie, bo kiedyś to był szum, a teraz to już nawet sobie nie wyobrażam;

2. Hotline Miami 3 - ech, ta plansza po creditsach tak mnie poruszyła, a tu dupka :(

3. Metal Gear Solid 3: Snake Eater REMASTERALEDED - najlepsza część serii i jedna z moich gierek życia odnowiona? Waliłbym byka codziennie. (pipi)ać Konami maczetami;

4. Duke Nukem - nowy Duke, tak fajnie zrobiony jak nowy Doom. Z sekretami, dużymi poziomami, smaczkami, tekstami Księciunia.

Ech.

Opublikowano

1. Okami 2 - wiem, że istnieje Okamiden, ale ja chcę nowe, current-genowe Okami, w pięknej grafice i z pięknym gameplayem;

Też o tym myślałem, ale jak gram w Breath of the Wild to mi Okami nie potrzebne. Zagraj sobie na emulatorze rozi, poczuj smak growego nieba.

Opublikowano

1: Half-Life 3 - ale bardziej w stylu jedynki. Tajny kompleks i okolice, zagadki, walka i strach.

2: Bully 2 - większy obszar, więcej lekcji i zadań.

3: PGR5 - wystarczy że będzie tak dobre jak czwórka.

Opublikowano

1. MDK 3

2. Severance: Blade of Darkness 2

3. Nowy Silent Hill

Najbardziej chciałbym taką giereczkę jak Rune czy właśnie Severance. Wymagający FPP/TPP w pojedynkach jeden na jeden z kuresko dobrą AI wroga. Serie MDK kocham i bedę kochał i dałbym wiele za kontynuację. Silent Hill chyba nie muszę tłumaczyć?

Opublikowano

1. Silent Hill od Team Ninja - brakuje mi na rynku japońskich horrorów psychologicznych.

2. Eternal Darkness 2 - świetne łamanie czwartej ściany.

3. Skullmonkeys 2 - pierwowzór oparty na surrealistycznym The Neverhood przyjąłbym z otwartymi ramionami.

Opublikowano

chciałbyś żeby ludzie od slasherów zrobili survival horror, kek

Opublikowano

Za późno na wyjaśnienia. 

Opublikowano

Jaki janusz, TOP KEK!

Opublikowano

beka z typa

Opublikowano

1)Ninja Gaiden

2)Tenchu 

3)Dishonored 3

Opublikowano

Wymieniłeś 3 gry z czego jedna bankowo dostanie sequel, a druga pewnie też.

Do soula.

Opublikowano

To dobrze, bo czekam :obama:

1)Nightmare Creature 

2)Soul Raver 

3)Soul Calibur

Opublikowano

Panowie -proste pytanko na piątek:

Top3 sequeli jakich chcecie, ale prawie pewne jest ze się nie doczekamy ich?

U mnie wygląda to następująco:

1) DMC5

2) God Hand

3) MGR2

Jeszcze jakiś czas temu dopisalbym XCX2, ale jak zapowiedzieli XC2 to jednak trochę liczę na to.

DMC5 straciłem nadzieje i juz teraz tylko hajpuje się tak o, GH2 to wiadomo -tylko mała garstka ludzi ogarnęła geniusz tej gry i choć Mikami co jakiś czas mówi ze zrobi duchowego następcę tak mało w to wierzę.

MGR2 to chyba nie muszę tłumaczyć.

1. Okami 2

2. DMC5

3. Valkyrie Profile 3

....

4. Vanquish 2

5. MGR 2

6. Ninja Gaiden 4

7. Fear Effect 3

8. HL3

9. Warcraft 4

10. nowy Burnout w stylu trójki lub Revenge

11. nowy Wipeout

Opublikowano

Też o tym myślałem, ale jak gram w Breath of the Wild to mi Okami nie potrzebne. Zagraj sobie na emulatorze rozi, poczuj smak growego nieba.

Ze co niby jest w nich podobne?
Opublikowano

Nic, ale okami nie jest potrzebne

Opublikowano

1. System Shock 3

2. System Shock 4

3. System Shock 5