Opublikowano wczoraj o 12:26 1 dzień Pies + retro to 10 plusików minimum, że też Rafał na to nie wpadł
Opublikowano wczoraj o 12:27 1 dzień Asasyn w Japonii, to już chyba ostatnia porcja bo wydaje mi się że kończę już wątek główny
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Crimson Desert z PS5Niestety, w trakcie walk niemal nie da się cyknąć fotki, przez te efekty wizualne. Tak obecnie wygląda mój Kliff
Opublikowano 39 minut temu39 min Hdr w nocy chyba dalej lezy bo na srodkowej fotce nie widac w ogole detali. Czy tak po prostu grasz?
Opublikowano 12 minut temu12 min @MEVEK sam nie wiem, hdr za bardzo nie zmieniałem w grze, ani w konsoli. Rzecz w tym, że ustawienia TV trochę zmieniają obraz. Miałem tak z RDR2- ja widziałem wszystko git, a screeny strasznie ciemne wychodziły. Tutaj nie wiem gdzie szukać przyczyny, jest też jakaś opcja do "nocy", że jest ciemniejsza, czy coś w ten deseń. Niestety nie mam w tv 120hz.