Opublikowano 9 czerwca9 cze 007 First Light (XSX) - screeny z samego początku, ale dobrze się zapowiada. Z racji braku Uncharted miło że dostaliśmy coś podobnego tylko w Bondowskich klimatach
Opublikowano 10 czerwca10 cze Performatywny gracz testujący PS3 pod crt bo przyszedł mi kabel. Nie mogę się doczekać replaya cv przed rimejkiem
Opublikowano 10 czerwca10 cze Sprawdz czy dziala jeszcze ten glicz na ammo / roslinke. Swego czasu korzystalem z tego
Opublikowano 15 czerwca15 cze Stray Nintendo Switch 2Jestem mega pozytywnie zaskoczony jak dobrze wygląda to w trybie przenośnym. Sama gierka z jednej strony - festyn jednego przycisku, z drugiej strony wciąga za sprawą świetnej eksploracji i kreacji świata. Fabularnie za moment mam też dostać pierwszą broń, więc dojdzie dodatkowe urozmaicenie - w każdym razie, aktualnie w promo kosztuje 60zł więc, tak czy siak warto sprawdzić.
Opublikowano sobota o 23:061 dzień GTA Vice City: Definitive Edition (PS5)Pięknie ta gra się prezentuje w tych pastelowych kolorach, no i ten niesamowity klimat