Opublikowano 8 maja 20222 l 16 godzin temu, Patricko napisał: no Bottas przed Hamem . Po tylu sezonach w niewoli pod murzyńskim butem, to musi być super uczucie, tym bardziej w gorszym bolidzie
Opublikowano 8 maja 20222 l Jakoś mało wpisów tutaj czyżby nudny wyścig, ja dopiero dołączyłem jakoś na 16 kółku
Opublikowano 8 maja 20222 l Autor Taki tor, uroki ciasnych i dziwnych że mało co się dzieje. Półmetek i największe zaskoczenie? - Sainz nadal jedzie
Opublikowano 8 maja 20222 l Ten tor strasznie mi przypomina Walencję. Też jazda między ścianami i tyle.
Opublikowano 8 maja 20222 l Niech jeszcze Perez tego Sainza weźmie. Gdyby nie problemy z autem to byłby przed nim.
Opublikowano 8 maja 20222 l Szkoda, że Perez nie dał rady, pomimo świeżych opon i w dodatku miękkich.
Opublikowano 8 maja 20222 l Szkoda, że Perez nie dał rady, pomimo świeżych opon i w dodatku miękkich. Prawdopodobnie dlatego nie dał rady: „Christian Horner mówi, że Perez stracił jakieś 20 kW (czyli jakieś 27 koni mechanicznych) przez awarię czujnika.”Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 8 maja 20222 l No nie rozwijają bolidu w odpowiednim tempie, Alpha Tauri też jakoś coraz słabiej w wyścigach. Mercedes też zaraz położy lage na ten sezon i zostanie nam walka RB z Ferrari.